Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
79
Favori
217.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webmaster33

Decompress bu kadar zaman çalmaz hocam, indirme hızını gösterdiği yerde en fazla 6 mbit görüyorum. Server yoğunluğundan olabilir birçok kişide var bu şikayet.

Bende indirme 100 mbit internette 80 mbps ortalama oldu. Ama sürekli durup decompress ediyor. Bende de 3 saati buldu. 80 mbps ile 40gb 3 saatten çok daha kısa sürede iner. Ama işte sürekli durması gerekiyor. İndirme ekranında sürekli please wait decompressing dediğini görüyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Temmuz 2021; 22:44:59 >
  • Dante kullanıcısına yanıt

Ben de VR ve PMDG gibi uçaklar gelince şu anki sistemlerin yetmeyeceğini düşünerek yeni sistem almayı erteledim. DDR5 teknolojisini beklemeye karar verdim ama ülkede ekonomi zaten batıktı, üzerine korona da tüy dikti sanırım hayal olarak kalacak düşündüğüm seviyede sistemler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Ben de VR ve PMDG gibi uçaklar gelince şu anki sistemlerin yetmeyeceğini düşünerek yeni sistem almayı erteledim. DDR5 teknolojisini beklemeye karar verdim ama ülkede ekonomi zaten batıktı, üzerine korona da tüy dikti sanırım hayal olarak kalacak düşündüğüm seviyede sistemler.

Zaten örneğin Quest 2'de MSFS'te kabul edilebilir bir görüntü almak için maksimum çözünürlükten katiyen aşağı inmemek gerek. O da 5408x2736. Aşağısına indiğin an bulanıklık sinir bozucu oluyor. Bu çözünürlükte ise (detaylar da Medium-High bir de, Ultra da değil) FPS'i söyleyeyim 15 FPS 2080 Super. Hadi 3080 kullansan alacağın yine 30 olmaz. Hadi 3090 kullan alsan alsan 30-35 arası fps alırsın bu çözünürlükte.

Malum VR için en az 72 Fps gerekli ki ASW tetiklenmesin veya stuttering olmasın.

Arada büyük uçurum var yani. Ha 72 FPS alabilirsin ama çamurun çamuru gibi bir görüntüde oynarsın. Değmez yazıktır MSFS gibi bir oyuna. 4000 serisi bile 72 FPS'i bu çözünürlükte verir mi sanmıyorum. MSFS VR sevdası için daha epey seneler var yani en azından benim için böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Temmuz 2021; 22:52:34 >

O kombinasyonu elimdeki sistemle yakaladığım gün benim için PC oyunculuğunun zirvesi demek. Belki MSFS2030'da olur  

Yaş 40, bakalım ölmeden o günleri görebilecek miyiz  

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

O kombinasyonu elimdeki sistemle yakaladığım gün benim için PC oyunculuğunun zirvesi demek. Belki MSFS2030'da olur  

Yaş 40, bakalım ölmeden o günleri görebilecek miyiz  

Ülke böyle giderse hemen hemen hepimiz için zor hocam açıkçası. Yüzüne bakılmayacak kartların, laptopların saçma sapan fiyatlarda "fırsat, indirim!! :))))" şirinlikleriyle satılmaya çalışıldığı bir ülkedeyiz maalesef.

• Merhabalar, bir sey sormak istiyorum.

Daha önce izlediğim yayınlarda vs uçakla bir yere çarptiklarinda yada yanlıs bir sey yaptiklarinda uçak bir ?ekilde ya yerde sürünmeye devam ediyordu yada bir kaç tusla oldugu yerde uçağı yukari kaldiriyorlardi.

Konsol oyuncusuyum, yeni basladim malum, simdi ya hizla ilgili bir durum olduğunda yada bir yere çarparsam direkt beni menuye atıyor..

Bu ilk dedigim olay konsolda mi yok? Yoksa bir ayarı var ve ben onu mu bulamadinm?

Aptala anlatir gibi anlatirsaniz ayari varsa sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigakaan -- 27 Temmuz 2021; 23:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigakaan

Merhabalar, bir sey sormak istiyorum.

Daha önce izlediğim yayınlarda vs uçakla bir yere çarptiklarinda yada yanlıs bir sey yaptiklarinda uçak bir ?ekilde ya yerde sürünmeye devam ediyordu yada bir kaç tusla oldugu yerde uçağı yukari kaldiriyorlardi.

Konsol oyuncusuyum, yeni basladim malum, simdi ya hizla ilgili bir durum olduğunda yada bir yere çarparsam direkt beni menuye atıyor..

Bu ilk dedigim olay konsolda mi yok? Yoksa bir ayarı var ve ben onu mu bulamadinm?

Aptala anlatir gibi anlatirsaniz ayari varsa sevinirim :)

Asistance settings'e gelin orada uçuş ayarları var. Orada kaza yapmayı kapatabilirsiniz.

Çok teșekkürler

• Yarım saat kadar önce güncelleme bitti ve hemen oyuna daldım. Bu yeni güncelleme tek kelimeyle muhteşem olmuş. Performans dendiği kadar artıyor, eskiden 2k, %50 render çözünürlüğü ve medium ayarlarda oynarken şimdi benim emektar rx570 ve Ryzen 1600 4k, %50 render çözünürlüğü ve high ayarlarda rahatlıkla oynatıyor. Oyuna yeni eklenen görsel turlar en başından beri sabırsızlıkla beklediğim bir özellikti; Bora Bora adası, piramitler, New York vb alanlarda tek tıkla uçabiliyorsunuz, arkaplanda dinlendirici bir müzik de var. Oyunda eksikliğini gördüğüm noktalardan birisi de deniz uçaklarıydı (bir tane fütüristik bir tasarım var hiç sevmediğim için onu saymıyorum), yeni güncellemeyle nihayet mevcut uçaklardan ikisine deniz uçağı ve kar kızaklı versiyonu eklenmiş. Bu oyuna daha Dx12 ve sonbaharda ücretsiz Topgun eklentisi (uçakgemisi ve F18) gelecek, harika    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 28 Temmuz 2021; 0:29:58 >

• oyun downgrade yemiş sanki xbox'a uydurmak için uğraşırlarken. update öncesi oyun daha güzel gözüküyordu.

• 2 saattir ankara üzerinde uçuyorum ankarayla alakası yok 😁 ben mi yanlış anladım bu oyunu? Evimin falan üzerinde uçacağımı düşünmüştüm ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Yarım saat kadar önce güncelleme bitti ve hemen oyuna daldım. Bu yeni güncelleme tek kelimeyle muhteşem olmuş. Performans dendiği kadar artıyor, eskiden 2k, %50 render çözünürlüğü ve medium ayarlarda oynarken şimdi benim emektar rx570 ve Ryzen 1600 4k, %50 render çözünürlüğü ve high ayarlarda rahatlıkla oynatıyor. Oyuna yeni eklenen görsel turlar en başından beri sabırsızlıkla beklediğim bir özellikti; Bora Bora adası, piramitler, New York vb alanlarda tek tıkla uçabiliyorsunuz, arkaplanda dinlendirici bir müzik de var. Oyunda eksikliğini gördüğüm noktalardan birisi de deniz uçaklarıydı (bir tane fütüristik bir tasarım var hiç sevmediğim için onu saymıyorum), yeni güncellemeyle nihayet mevcut uçaklardan ikisine deniz uçağı ve kar kızaklı versiyonu eklenmiş. Bu oyuna daha Dx12 ve sonbaharda ücretsiz Topgun eklentisi (uçakgemisi ve F18) gelecek, harika    

oyun gerçekten de uçup gitmiş, ben hiçbir oyunda böylesi bir performans gelişimi, ilerlemesi görmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

2 saattir ankara üzerinde uçuyorum ankarayla alakası yok 😁 ben mi yanlış anladım bu oyunu? Evimin falan üzerinde uçacağımı düşünmüştüm ben

Turkiye birebir gorunen ulkelerden biri degil. Daha gelismis ulkelerde daha dogru ve el yapimi olusturulmus sehirler.

• Series X + Oled de oynamaya başladım bu oyunun grafikleri yere inmediğiniz sürece inanılmaz ötesi resmen gerçek yav next gen budur işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Series X + Oled de oynamaya başladım bu oyunun grafikleri yere inmediğiniz sürece inanılmaz ötesi resmen gerçek yav next gen budur işte
    Ayni sistemle oynuyorum gercekten nextgen budur diyecegim tek oyun. Grafikler inanilmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • market kısmından world update’leri de indirin arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çıktığında gaza gelip almıştım o zaman 2060 vardı iniş görevlerini yapıp biraz dolaşıp bırakmıştım. Şimdi 3070ti var hem içerik hem performans anlamında tekrar yüklememe değer mi sizce?

• Çok güzel olmuş oyun, grafikler oldukça etkileyici. Pilot olmadığımız için asistanı bol bol kullanıyoruz tabi. Çok keyifli oyun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Turkiye birebir gorunen ulkelerden biri degil. Daha gelismis ulkelerde daha dogru ve el yapimi olusturulmus sehirler.

Alıntıları Göster

Anladım hocam. Yani oyun içinde map update ler var ama tabi türkiye için heralde birşey yok. Youtube da bilgisayar oyuncuları anıtkabir üstünde falan uçuyolar hocam :) pc' de durum farklı mı? Series x' de oynuyorum da ben.

• Özenle yaptıkları ve update gelen yerler muazzam gözüküyor. Özellikle new york, paris, tokyo vs vs müthiş gözüküyor fakat update gelmeyen yerler için aynı şeyi söylemeyeceğim. Türkiye'de biraz alçak uçuş yaptınız mı göz kanatıyor. Tabi anlayışla karşılanabilir bir durum direk uydu görüntüsü üstüne ekstrası olmayınca böyle oluyor ama yüksek irtifada çok sorun olmuyor. Xbox için konuşuyorum ben sadece 42.4'lük kısmı indirmiştim offline kısmı indirmemiştim. O yüzden kötü sandım başta ama 60 gb'lik offline kısmı indirince pek bir şey değişmedi yada bana öyle geldi tam anlamadım. Eğer fark yoksa 60 gb'yi boşuna harddiskte tutmak istemem açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 28 Temmuz 2021; 12:32:11 >
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.