Sizde başka bir problem var ben 2080 Super ile 1440p ultra'da en çılgın şehirde bile ortalama 45 FPS altını görmedim. |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (146. sayfa)

-
-
Belki de öyledir. Bir sürü ayar denedim ama olmadı. Daha önce 9400f ve 1070gtx ile de benzer performans alıyordum. Kendi forumlarında da 3080rtx , 10700k ile düşük fps diye ağlayan çok kişi var.
Mesela siz paris Charles degaulle ye 747 ile inerken kac fps veriyor? Ya da a320 ile New york üzerinden alçak irtifa geçerken?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlaçlı oyuna otomatik güncelleme gelmiyor. Malum yollardan indirip kurursaniz dediğim olay. Orjinal oyunda harita hep online olarak çalışıyor. Haritanın canlı olarak yüklenmesi durumu oluyor.siz ayarlardan kapatmadikca.Coğrafya online olarak yükleniyor. En az 24 Mbit lazım. Stabil oynamak için. 16 mb ile felan yetmiyor. Online haritasiz oynanmaz zaten. Malum versiyonu online harita çalışıyor. İlk sürüm olduğu için son derece hatalı ve anlık takilma oluyor.Ve fizikler de de sorunlar var.1650 medium high arası oynatir. Ama Newyork paris gibi çok karmaşık haritalar da 25 30 a inebilir.yeni güncellemeler baya stabil oldu.Ama bence dene bi kaldırirsa orjinal al.Baya stabil oldu son güncellemele ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 5 Haziran 2021; 23:56:9 >
Newyorkta Bulutsuz ucmanizi tavsiye ederim.Bulutlar olunca daha düşük performans veriyor.
İlaçlı vs sevmem pek hiç denemeden direk aldım hocam steam'den. gtx 1650 ile high ayarlarda büyük şehirlerde 25-30 civarı fps alıyorum o da normal New York vs denedim İstanbul vs problemsiz. Laptop u alırken rtx seri çıkmamıştı :/ 1660ti için de o kadar fiyat farkı etmez dedim keşke alsaydım :/ Şimdi kafamda ne yapsam derdi var, satıp rtx 3060 vs. :(
-
Masaüstü alabilirsen daha iyi olurdu.Alamiyorsan 3000 serisi çok daha iyi olur.1650 pek iyi sayılmaz özellikle bu sim de.Ha zaten 3090 bile 4k da 25 e düşüyor. Yani ne kadar iyi sistem olsa bile stabil ve sabit 60 fps oynatmıyor. Ama iyi sistemler de çok büyük şehirler dışında 45 fps civarı oynatiyor.En azından 3060 kafanda varsa ti olanı almani tavsiye ederim. 3070 olursa çok daha iyi olur.Birde bu sim çok fazla ram kulaniyor.En az 16 gb daha stabil yapacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 7 Haziran 2021; 0:46:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: claudecanMasaüstü alabilirsen daha iyi olurdu.Alamiyorsan 3000 serisi çok daha iyi olur.1650 pek iyi sayılmaz özellikle bu sim de.Ha zaten 3090 bile 4k da 25 e düşüyor. Yani ne kadar iyi sistem olsa bile stabil ve sabit 60 fps oynatmıyor. Ama iyi sistemler de çok büyük şehirler dışında 45 fps civarı oynatiyor.En azından 3060 kafanda varsa ti olanı almani tavsiye ederim. 3070 olursa çok daha iyi olur.Birde bu sim çok fazla ram kulaniyor.En az 16 gb daha stabil yapacaktır.
Sistemde 24 gb ram var, 19gb kullandığını gördüm.
19gb mı :) çok iyiymiş :) maalesef masaüstü alma imkanı yok laptop kullanmam gerek :(
-
muhteşem bir trailer sonunda harika sürpriz var, umarım dlc olmaz ..
-
Sondaki sürpriz için "Free Expansion" yazıyordu videoda ama ücretsiz genişleme paketinden bahsettiği uçak gemisi mi yoksa uçağın kendisi mi çözemedim. F18'de ve pilotun kaskında yazan "Maverick" lakabını görünce Top Gun 2 filmiyle ortak bir ürün de söz konusu olabilir.
Öte yandan iyi ki DCS'nin uçak gemisi eklentisine ve uçaklarına o kadar parayı bayılmamışım, FSX en azından ülkemize özel bölgesel fiyatlandırma yapıyor.
-
Xbox series x de bakalım nasıl olucak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uçak veriyor bence ve challenge ile uçak gemisine iniş eklenebilir mantıken.
-
Video sonunda kocaman top gun yazıyor zaten hocam ortaklık yapmışlar reklam için. Gelecek olan uçaktan çok bir şey beklemeyin, gaz verip kalktığınız tırt bir uçağı reklam olsun diye koyacaklar. Simülasyon arıyorsanız mecbur dcs alacaksınız.
Edit: Hatta ek bir bilgi daha vereyim msfs'de mach 1 geçilmediği için muhtemelen ses hızını aşamayacak uçak, aşsa bile hiçbir şey olmamış gibi devam edecek. Tabi ses duvarı eklerlerse o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 14 Haziran 2021; 18:35:0 > -
Microsoft resmi sosyal medya hesabından az önce paylaşılmış:
quote:
A Top Gun: Maverick expansion, in partnership with Paramount Pictures, is coming free to Microsoft Flight Simulator this November.
More details to come closer to launch.
oyun series x'te 30 fps olacakmış. tamam oyunun gereksinimleri çok fazla ama ayarlardan kısıp 60 fps opsiyonu neden vermezler anlamıyorum.
-
Grafiklerden kırpmaktansa 30 fps sabit oynamak daha iyi olacak bu oyun çok hızlı aksiyon oyunu değil 30 fps yeterli olurquote:
Orijinalden alıntı: Rampageoyun series x'te 30 fps olacakmış. tamam oyunun gereksinimleri çok fazla ama ayarlardan kısıp 60 fps opsiyonu neden vermezler anlamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rampageoyun series x'te 30 fps olacakmış. tamam oyunun gereksinimleri çok fazla ama ayarlardan kısıp 60 fps opsiyonu neden vermezler anlamıyorum.
60 fps için 1080p veya leş grafik modunda yapmaları gerekirdi en fazla. Dağ bayırda tamam ama New yorkta los angeles'ta 1440p veya üzeri çözünürlükte 60 fps veremez series x. 30 olacağı belliydi çok kompleks oyun bu malum. Series x pro tarzı bir konsol gelse bile 1440p 60 olabilir belki, 4K ile birlikte olması yine çok zor. 3090 bile tüm bölgelerde bunu sağlayamıyor.
Muhtemelen photo modda da görünmez duvar koyacaklar konsolda çünkü son hıza alıp gittiğinde ram kullanımı 30 GB gördüm. 64 olsa sistemde 50'leri görür kesin. Günümüzün ötesinde bir oyun yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Haziran 2021; 20:57:27 >
-
Standart sürümü en ucuz nereden alabilirim?Steam veya ms store farketmez.Birde aklıma bir şey takıldı acaba haritalar online indirilirken gecici olarakta olsa harddiske mi yüklüyor eğer öyleyse harddiskler bozulmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 15 Haziran 2021; 18:2:3 >
Evet sürekli olarak indirip siliyor. Ben 500gb ssd alıp msfs kurdum. Bu ssd yi sadece msfs için kullanıyorum. Bozulursa diğer programlar zarar görmesin diye
O zaman çok kötü,sürekli olarak indirip silicek ve harddisk veya ssd nin ömrünü tüketmis olucak.Ve sanırım kimse dikkat etmemiş bu duruma.Herhangi bir yerde konusu açılmamış. Halbuki serverdan yüklese harddisk e indirmeden yapsa iyiydi.Hem para vericem alicam hemde harddisk te bozulma ihtimali olucak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X