Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda birebire yakın ülkeler nereler update ile daha da güzelleşen falan? Özellikle özenilen yerlerden bahsediyorum. Alçak irtifa gezi amaçlı uçmayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tokyo, paris, londra, new york, las vegas başta olmak üzere,

Fransa, İngiltere, ABD, Japonya, Nordic ülkeleri, Benelux Hollanda vb

sırada Almanya var

• Selam pmdg 737 den ses seda duyan var mı ? fs2020'yi bunun için aldım. Genel olarak beğenmiyorum tepkimeleri oyuncak tadında.

• Bu sene çıkacak deniyordu ama belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysteriousozi

Selam pmdg 737 den ses seda duyan var mı ? fs2020'yi bunun için aldım. Genel olarak beğenmiyorum tepkimeleri oyuncak tadında.

bu adamlar neden 737 öncesi dc9 çıkartıyorlar. Bunun bir mantığı var mı?

• Arkadaşlar Merhaba;

Ben Taxi esnasında Steering yapmakta zorlanıyorum. En ufak bir hızlanmada dönüş ya çok ağır oluyor yada imkansızlaşıyor. Bu hızlanma dediğim 5knottan yukarısı için mesela. Diğer simulatorler de böyle bir problem yaşamadım

Konu hakkında bilgis olan mevcut mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan737

Arkadaşlar Merhaba;

Ben Taxi esnasında Steering yapmakta zorlanıyorum. En ufak bir hızlanmada dönüş ya çok ağır oluyor yada imkansızlaşıyor. Bu hızlanma dediğim 5knottan yukarısı için mesela. Diğer simulatorler de böyle bir problem yaşamadım

Konu hakkında bilgis olan mevcut mudur?

Kumandayi rudder ile veriyorsunuz degil mi?

• Gringo_ kullanıcısına yanıt
    Aynen rudder ile kumanda veriyorum

• Merhaba. Önceden fsx üzerinde Aerosoft A320 aşinalığım var. Msfs 2020'yi yükleme fırsatım oldu, fakat default a320'de ne yaparsam yapayım otomatik pilot rotayı takip etmiyor ve uçak kendi kendine yuvarlak çiziyor. Sonra flybywire A320 yükledim, yine aynı problem. Prosedürü biliyorum rotadır şudur budur sorun yok ama uçak niye rotayı takip etmiyor bir bug falan mı bu? FSX optimizasyon dışında daha sorunsuzdu vallahi.

• ben öyle bir sorunla karşılaşmadım. FD on, AP1 on dediğimde takip ediyor.

benim sorunum bazen LS ve LOC yapıca ILS aktif olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zulema Zahir

Merhaba. Önceden fsx üzerinde Aerosoft A320 aşinalığım var. Msfs 2020'yi yükleme fırsatım oldu, fakat default a320'de ne yaparsam yapayım otomatik pilot rotayı takip etmiyor ve uçak kendi kendine yuvarlak çiziyor. Sonra flybywire A320 yükledim, yine aynı problem. Prosedürü biliyorum rotadır şudur budur sorun yok ama uçak niye rotayı takip etmiyor bir bug falan mı bu? FSX optimizasyon dışında daha sorunsuzdu vallahi.

AP2 ile aktif etmeyi deneyin bakalım düzelecek mi. Bende böyle çözülüyor bu sorun.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Çözdüm hocam, internette biraz daha araştırdığımda hassasiyet ayarlarıyla ilgili olduğunu okudum ve dead zone %10 civarlarına getirince sorun düzeldi. Ils ile iniş de yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deadzonela AP nin ne bağlantısı var hocam? Ap ye aldıktan sonra joystick override mi edip devre dışı mı bırakıyor?

• Evet o bug hala çözülmemiş. A320'ye özel bir sorun Deadzone az ise AP'ye alınca sapıtıyor bazılarında. Ben deadzone hiç sevmem. Deadzone arttırmadan sorunu çözmek için oyun içinden deadzone arttırıp Rewasd veya DS4Windows programlarından anti-deadzone yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Haziran 2021; 18:7:24 >
  • 834 saat Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] 

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • lyldz kullanıcısına yanıt

800 saat ne yaptınız hocam full vfr mı uçuyorsunuz? Airliner uçak yok daha simde Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] 

• Arkadaşlar multiplayer oynarken diğer uçakların üzerinde isimleri veya havayolu kodları görüyorum örneğin THY950, PGT2510 gibi bunu nereden ayarlayabilirim.

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 7 Temmuz 2021; 12:27:25 >
  • serkan737 S kullanıcısına yanıt

Bence yazılımın daha genel olması

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.