Şimdi Ara

Microsoft doğruladı; Windows 7 Starter'da 3 uygulama sınırı olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürüm adayı kısa bir süre önce kullanıma sunulan Windows 7 işletim sistemiyle ilgili yeni haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Redmond merkezli yazılım devi Microsoft'un 7. jenerasyon işletim sistemi hakkında son günlerin en popüler konusu hiç şüphe yok ki Starter isimli baz versiyonda uygulama sınırlamasının olup olmayacağı. Masaüstü sistemlerden ziyade daha çok netbook gibi maliyet odaklı mini-sistemler için geliştirilen Windows 7 Starter sadece 3 uygulamayı aynı anda çalıştırabileceği yönündeki iddilara Microsoft son noktayı koyuyor.

Yapılan açıklamaya göre Windows 7'nin Starter yani başlagıç versiyonunda uygulama çalıştırma sınırlaması olmayacak. Açıklamayı yapan Brandon LeBlanc bu değişiklik sayesinde Windows 7 Starter'ın, temel uygulamalar için mini-dizüstü bilgisayar almak isteyen müşterilere daha çekici geleceğini belirtiyor. Tabii uygulama çalıştırma sınırlaması kalkıyor olsa da Windows 7 varyasyonları arasında en ekonomik çözüm olacak Starter'ın üst modellerdeki pek çok özelliğe sahip olmayacağını da belirtmekte fayda var.

Örneğin çoklu monitör desteği, DVD oynatımı ve Aero Glass ara yüzü gibi üst modellerdeki önemli bazı özellikler Windows 7 Stater'da bulunmayacak. Son kullanıcılar kadar kurumsal müşteriler tarafından da merakla beklenen Windows 7 işletim sistemi için olası lansman tarihinin 15 Ekim olabileceği üzerinde duruluyor.

• Alıntı''netbook gibi maliyet odaklı mini-sistemler için geliştirilen Windows 7...DVD oynatımı...desteği olmayacak.''

..........

Üretıcı acıklamaları: '' netbooklar film ve internet için uygun cozumlerdir''...

yine bir gülnihal aldı bu gonlumu
    simtefen gonca fem bibedel o guzel
    ateşi ruhlei yaktı bu gonlumu...
    der ustat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 30 Mayıs 2009; 13:11:59 >
  • dvd oynatımı desteği olmayacaksa 3.parti bir program yüklenir ve dvd çalıştırılır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: usb2.0

dvd oynatımı desteği olmayacaksa 3.parti bir program yüklenir ve dvd çalıştırılır..

doğru

Orjinalden alıntı: usb2.0

dvd oynatımı desteği olmayacaksa 3.parti bir program yüklenir ve dvd çalıştırılır..

Acaba kastedilen bu mu ..
    Yani dvd oynatıcı mı olmayacak yoksa komple DVD yi tanımayacak mı işletim sistemi

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Starter bence en iyi çözüm. Windows'un kendisi çalışsın, gerisini kendi program arşivimizle hallederiz.
  • Kulunu sevindirmek icin esegini kaybettirip buldurmaca...
    7zip - Anki - Audacity - Calibre - Clamwin - eMule - FileZilla - Firefox - GIMP - GSmartControl - Handbrake - Inkscape - Jitsi - LibreOffice - MediaInfo - Mumble - PDF SaM - qBittorrent - Shotcut - SumatraPDF - Thunderbird - VLC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millet para verip bide starteer sürümünümü kullanıcak,,, starter kullanıcagıma lisanslı vistamı kullanırım daha iyi

dvd yi tanımak zorunda, işletim sistemide dvd de olacak ve sadece netbooklara kurulacak bir işletim sistemide olmayacaktır..bugün vista starterla gelen markalı masaüstü sistemler var
  • vista kullanacağıma xp kullanırım, xp kullanacağıma windows7 kullanırım, windows7 starter kullanacağıma da windows7 ultimate kullanırım. tabi sistem gereksinimim karşılıyorsa. directx9 olması iyi ama oyunlar açısından nasıl olur her tüketiciye uyar mı acaba?
  • oyunlar çalışabilir mi benim için önemli olan bu !
  • Hortçu gelmiş..

"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

• cidden hortçulara bayılıyorum. hayır, nereden buldunuz da konuyu hortlattınız.

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.