Şimdi Ara

Microsoft'da bir dönem kapanıyor: CEO Steve Ballmer, firmaya veda ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Bu adama kötü diyemem ama sonuçta emekli yaşı gelmiş. Microsoft uçar 1, 2 seneye. Zaten uçuyor gerçi.

söz uçar yazıda uçar ama MİCROSOFT her zaman kalır güldüm bu yoruma

Yanlış anladın. Microsoft her zaman diğer firmalardan farklıdır. Yani diğer firmalar emeklerden Microsoft her zaman uçar dahada hızlı uçacak demek istedim.

hocam bağışlayın dalgınlıgım uzerimde bende kesinlikle size katılıyorum Microsoft batmak istese diğer firmalar izin vermez ki zaten hepsinin ekmek teknesi windows +1

• "emeklerken" olacaktı. @r4deon

• Güle güle kel adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah yolunu açık etsin. Mekanı Cennet olsun.
    Nokia 2110 &gt; 6110 &gt; Panasonic GD52 &gt; Nokia 7110 &gt; 3310 &gt; 6510 &gt; 3510 &gt; 6610 &gt; 6600 &gt; 6260 &gt; N8-00 &gt; Microsoft 950 XL &gt; Huawei P40 Lite &gt; Poco F7 - WAP &gt; GPRS &gt; 4.5G &gt; ADSL &gt; VDSL &gt; GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Allah yolunu açık etsin. Mekanı Cennet olsun.

öldümü

bari mezarına gitsek işer sonrada üstünede kaptüs dikerdik

• Bill Gatesi özledik !
    Ama senide unutmayız Steve Ballmer reis

Şu xbox bölümünün başkanını çöpe atsalar şirketin namusuyla oynamadı makara oldu çöprosoft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 23 Ağustos 2013; 20:46:21 >

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

öldümü

Öldüğünde. Edison 1 bu adam 2, bu adamlar insanlığa fayda sağlamış adamlar. İnsanlığa faydası dokunmuş bilim adamlarının mekanlarının neresi olacağını elbette Allah bilir ama bize de onlar için iyi dilekte bulunmak düşer.
    Nokia 2110 &gt; 6110 &gt; Panasonic GD52 &gt; Nokia 7110 &gt; 3310 &gt; 6510 &gt; 3510 &gt; 6610 &gt; 6600 &gt; 6260 &gt; N8-00 &gt; Microsoft 950 XL &gt; Huawei P40 Lite &gt; Poco F7 - WAP &gt; GPRS &gt; 4.5G &gt; ADSL &gt; VDSL &gt; GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • Ballmer aslinda basarili isler cikartti. Vista faciasini miras alip oradan windows 7 yi ortaya cikartti ki saniyorum kimse kolay kolay ne kadar iyi bir isletim sistemi oldugu inkar edemez.

Windows 8 ile hizli bir donusume girdi, windows phone 7 den Wp7.1 sonra 7.5, 7.8, 8 ve simdi 8.1 ile cok ciddi bir yol katettiler.

Ballmer reiz iyi isler cikatti firmada bana sorarsaniz. Orta vadeli projeleri cogunlukla basarili oldu...

• http://forum.donanimhaber.com/m_79550429/f_//tm.htm#79550429

quote:

14 Ağustos 2013; 21:31:16 - Bill Gates sonrasında koltuğa geçip şirketi peş peşe bu kadar başarısızlığa sürükleyen bir insan niye hala görevini sürdürür anlamak mümkün değil.

Mesajımdan sonra 9 gün sürdü. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 23 Ağustos 2013; 21:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist Allah yolunu açık etsin. Mekanı Cennet olsun.
    öldümü

Komedi xD HAHHAHAh

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-madam

30 Yaşlarında zeki ve geleceği görebilecek, Steve Jobs gibi yenilikçi ve bu işe aşık olabilecek birisi gelirse başa... Güle güle Apple... Güle Samsung...

düşündüklerimi yazıya aktarmışsınız ama steve jobs gibi biri bir daha zor gelir diye de düşünmüyor değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-madam

30 Yaşlarında zeki ve geleceği görebilecek, Steve Jobs gibi yenilikçi ve bu işe aşık olabilecek birisi gelirse başa... Güle güle Apple... Güle Samsung...

@duygusal-adam

bu kim ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.