Şimdi Ara

Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
13.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

içeriyor tabiki ama eso örneğinde olduğu gibi wow gamepass dahil edilmeyecektir diye düşünüyorum. muhtemelen eso gibi bir sistem yaparlar yada direk local price uygulayıp battle.net launcher üzerinden bizlere sunarlar. tabi hiç dokunmayabilirler de.

• kutsall1 kullanıcısına yanıt
    68,7 milyar piyasa değeri, marka değeri değil. Toyota'nın piyasa değeri(market cap.) 285 milyar dolar. Yine de dediğiniz gibi neredeyse çoğu otomotiv firmasından fazla değere sahip.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Call of Duty 3 remake gelmesini çok istiyorum özellikle pc'ye çıkmamıştı bir de bu oyun.

• Ryse Son Of Rome belki çok iyi bir oyun değildi ama Sunset Overdrive ile birlikte Xbox One neslinin en underrated oyunlarıydı. Oyunu Microsoft değil Crytek yaptı, grafikleri hikayesi oynanışı falan güzeldi ama tutmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Bence de çok kötü oyun değildi. O zamanların filmlerini,oyunlarını zaten suyunu sıktığım ve beğendiğim için zevk alarak oynadım ama bir God of War'da değildi. Eğri oturup doğru konuşmalı. Oyun kendini çok tekrar ediyordu. Hikayesine diyecek yok, gayet iyiydi.

Bence MS o seriye finansal destek çıkmayarak ya da şöyle diyeyim devamını getirmeyerek büyük hata etti. Sonuçta yanlış hatırlamıyorsam hikayenin devamının geleceği bir sonla bitmişti oyun.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    5500xt haloyu 120 fps oynatıyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaç Güne Bütün Call Of Duty Külliyatı Game Pass E Geliyor Arkadaşlar,Bu Hafta İçinde Bütün Oyunlara Erişim Verirlermi ? ,Millet 600,700 Lira Vanguarda Verdi ,Cold War Verdi,400,500 Lira,Bunların Seneryo Modlarını 1 Ayda Bitirip 30 Liraya Aradan Çıkartalım Diye Sordum,Resm 1 Haber Duyan Varmı

• COD Modern Warfare Remastered

COD Modern Warfare 2 Remastered gelecektir.

Bunlara ek olarak

COD Modern Warfare 3 Remastered da gelecektir.  

• Her ne kadar süreç tekelleşmeye giderek rekabeti öldürse de, oyun severler için iyi bir durum gibi gözükmekte. Game Pass satın alarak oynayabileceğim oyunların fiyatı artıyor. ilerlen süreçte durum nasıl bir hal alır Microsoft bu sayede piyasa da istediği gibi at koşturabilir mi? Bilemiyorum... Eğer öyle olursa önümüze ne koyarsa kabul mu edeceğiz?

• gyulanemeth kullanıcısına yanıt

Evet sadece GOW çıktı hatta o da demo çıktı. Kafaya bak. Kaç tane exclusive çıktı PS4 zamanı. One zamanı ne çıktı? Git Google'da ara sonra gel yaz.

Deathloop oynanıyor mu XBOX'da? Oynanmıyor ama Bethesda'yı MS satın aldı diye Deathloop MS'in oldu hemen. Yine sorayım, Deathloop oynayabiliyor musun XBOX'da? Hayır oynayamıyorsun. Yapım masraflarını Sony üstlenmiş oyunu, MS başarısı gibi göstermek acizliğindesin.

Fanatiklik yapacağım diye saçmalamayın. Cahil gözükmek hoşunuza mı gidiyor?

• Sapık tayfayı işten atsa bari bill amca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 20 Ocak 2022; 18:31:19 >
  • Anlaşma tamamlanınca işlerine son verirler kesin.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

ZartZurt :D kıskanacağım makine PC olur max.

• xRedLineTRx kullanıcısına yanıt

Onu bırak, 2021'de oyunu yok XBOX'ın. Şimdi XBOX fanları çıkıp Forza, Halo der.

• temhem3838 T kullanıcısına yanıt

GOW 3 saatte bitiyordu Hard modda. TLOU ise 2 saatti. Zaten yarısı tuşa bas ile geçiyor. Çerez oyunlar zaten. 300-400.000 dolara, 2 ayda falan yapıyorlar.

• Altyazar kullanıcısına yanıt

4 sene sonra PC'ye geliyor diye, o oyunu yapan firma mı bitecek? Yapmayın yorum ya. İzleyin, okuyun ama belirli bir seviyeye gelene kadar yapmayın yorum. Komik duruyor, eğreti duruyor, düşük duruyor. Uymuyor yani.

• TechVET kullanıcısına yanıt
    bos yapma

Doğru. O hak sana ait. Başkası yapamaz.

• TechVET kullanıcısına yanıt
    sadece kendi fikirlerin dogru knk ayneN

bos yapma diyorum hala yapiyorsun

bos yabbma

Anladım. Adam sandım, çocuk çıktın. Büyüyünce gel. Seninkisi fikir değil saçmalamak ama anlaman için önce reşit olman lazım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.