Bildirim
microlab pro1-microlab solo7-maudio av40
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3'ünü de dinlemedim ama m-audio microlaba göre daha profesyonel ürünler üreten bir marka. Zaten fiyatı da daha pahalı. Ancak şöyle bir durum var m-audio daha çok enstrumanlara göre üretim yaptığından basları yetersiz gelebilir. Mesela av40 ın frekans cevabı 85Hz - 20kHz olarak gözüküyor...
Ses kalitesi olarak bakarsak m-audio'nun ezici üstünlüğü olur diye dşünüyorum.
Ayrıca daha önce araştırmadıysan şu ürüne de bakabilirsin: Sony srs-zp1000
http://forum.donanimhaber.com/m_21301818/tm.htm -
pro1 tarzı birşey o odaya yeter ama kare şekli odan varsa microlab solo7 al kolonları duvar dibine koy solo7 biraz fazla güçlü gelir o odaya ama yinede sesi iyi bir sistem ben memnunum pro1 de kullandım oda güzel ama solo7 daha kaliteli ses veriyor ve daha güçlü görünümüde daha iyi bence önündeki ızgara çıkartıldığında dehşet oluyor ama biraz daha profesyonel sadece ensturuman seslerine yönelik bir sistem istiyorsan paran varsa m audio al -
Yahu m audioymuş.. Markası iyi diye her yaptığı iyi olacak hali yokya.. Sonuçta bir çift ufacık masaüstgü hoparlör ne enstrumanından bahsediyorsunuz anlamıyorum.. O ufacık sürücülerle onun vereceği sesten ne olacak? Fiyatıda çok yüksek şaka gibi birşey yani.. Solo 7 en azından hacimli ve ahşap en azından oyuncak gibi birşey değil fiyatıda iyi sayılır, en azından ses hacmi olur.. Yani 240 ytl o ufak oyuncaklara verene kadar 50-100 ytl daha koyar sony mini hifi müzik seti alırım.. Yada 300 ytlye lg home cinema paketi bile alınabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 28 Şubat 2008; 20:06:26 > -
m-audio av40 kesinlikle tavsiye ederim o sesi dinleyip sesteki dengeyi ve tınılardaki netliği duyan insan zaten kesinlikle kararını anında verebilir diye düşünüyorum enstruman ve vokal ağırlıklı olduğu evet bir gerçek ama şu da war ki pro1 ya da solo7 de alt frekans cevapları daha iyi bile olsa öyle aman aman bir bass vermiyorlar bu durumda kalite ve sesteki denge ezici şekilde öne çıkar bu benim şahsi görüşüm tabi ama dediğim gibi dinleme fırsatı bulursan o anda kararını verirsin -
cevaplar için teşekkür ederim
arkadaşlar ben bu hoparlörleri bilgisayara ses kartına yada enstürmen çıkışına bağlamayacağım
ben bunları dvd playerdan film izlemek ve müzik dinlemek için kullanacağım
m-audio için yurtdışı forumlarda çok olumlu yorumlar var
profesyonel ürün katogorisinde
benim merak ettiğim bunu dvd playere bağlasam nasıl olur? -
Film için m-audioların basları tatmin etmez diye tahmin ediyorum.
Neden 2.1 ya da 5.1 düşünmüyorsun? Film için onlar daha uygun. -
senin yerinde olsam microlab solo7 alırdım dehşet bi ürün tizleri tek kelimeyle süper basslarınında karakterisliği müzik dinlemek için çok iyi vokallerde iyi bir ses elde etmek istersen bassları yarıya getir tizleri %75 ozaman tam süper oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X