Şimdi Ara

Micro Sim Yapımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
29.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diktörgen Kare olayı bir şey farketmiyor.. Bu şekilde sorunsuz çalışıyor bende..

Micro Sim Yapımı
     Micro Sim Yapımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 14 Eylül 2010; 15:53:18 >

• su kb olayı nedir bendeki eski ama kac kb lık olması lazım hattın bir de kartımın kac kb oldugunu nerden ogrenecegim?
  • kb de yazan numaralar kartın hafızasının ne kadar olduğunun göstergesiymiş.. Daha önce bir kaç konuda konuşulmuştu burda.. iPhone için pek önemli değl Sim Karta kayıt yapmadığı için. Benim kartım 32 kb.. Üzerinde yazmıyorsa nasıl öğreneceğin konusudna fikrim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratti1905

kb de yazan numaralar kartın hafızasının ne kadar olduğunun göstergesiymiş.. Daha önce bir kaç konuda konuşulmuştu burda.. iPhone için pek önemli değl Sim Karta kayıt yapmadığı için. Benim kartım 32 kb.. Üzerinde yazmıyorsa nasıl öğreneceğin konusudna fikrim yok..

sim karta kayıt yapmıyormu? eminmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

kb de yazan numaralar kartın hafızasının ne kadar olduğunun göstergesiymiş.. Daha önce bir kaç konuda konuşulmuştu burda.. iPhone için pek önemli değl Sim Karta kayıt yapmadığı için. Benim kartım 32 kb.. Üzerinde yazmıyorsa nasıl öğreneceğin konusudna fikrim yok..

sim karta kayıt yapmıyormu? eminmisiniz?

Evet. JB yapıp Cydia dan bir programı vardı o programı kurup kopyalayabilirsin.
  • bence jb ye gerek yok, asıl sim karta kayıt yapıyor, oradan iphone aktarıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

bence jb ye gerek yok, asıl sim karta kayıt yapıyor, oradan iphone aktarıyoruz

Peki, sen öyle diyorsan öyledir
  • arkadaşlar üşenmedim gittim bir adet muhabbet hat aldım plus... üzerindeki chip denildiği gibi dikdörtgen ve kesilip biçildiğinde tam olarak konulan sim kart slotu içerisine oturuyor... aynı şekilde kestim koydum ve ta daaaa telefonum açıldı :) bütün olay kullanılan sim karttan kaynaklanıyor... kare ve büyük chip olan sim kartlarda problem oluyor... dikdörtgen ve ince uzun chip bulunan sim kartlar problemsiz...
  • Pin Kodunu kaldırmışmıydın peki ?
  • quote:

Pin Kodunu kaldırmışmıydın peki ?

hayır pin girerek açtım telefonu...
  • az evvel kartın alt kısmından azcık daha (çip tamamen dışarıda kalacak şekilde) kestim o şekilde koydum kart biraz daha aşağı kaymış oldu ve kendi hattımı da kabul ettirdim :) iş tamamen üst kısmındaki metalle kapanan çip nedeniyle oluyor... o sebeple uzun ince çipli kartlar daha avantajlı... kare olan çipleri alttan iyice traşlamak şart...
  • arkadaşlar ilginç bir durum var bende.

şimdi öncelikle deneme yanılmayla yapmak istedigimden turkcell'ime kıyamadım kulllanmadıgım vodafone'ı kestim. kesimi at&t mikro sim kartı benim kartın üstüne koyarak birebir boyutta yaptım. sonucta vodafone sim kartım alttan ve kenarlardan tamamen kesilmiş oldu üstten ise çok azcık kart kısmı kaldı. kenardaki ufak kesimi de yaparak iphone 4'e taktım. ve sonuç: BAŞARILI
    şebeke çok iyi çekti hiç bir sorun yoktu.

neyse işi kaptım tamam diyerek turkcell kartımı da aynı şekilde kestim. ve takınca o da başarılı sonuç verdi. buraya kadar sorun yok zaten

akşam telefonu ucus moduna aldım sabah kalktım açtım ve ne göreyim geçersiz sim hatası aldım turkcell kartımla. bi kaç defa çıkartıp taktım olmadı. vodafone kartımı taktım onda da geçersiz sim demeye başladı. bir türlü tekrar çalıştıramadım...

anlamadığım nokta 2 kartı da kestikten sonra çalışmıştı fakat sadece 1 gün sonra ikisi birden geçersiz sim diyor. bunun sebebi ne olabilir? yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: koptagel

arkadaşlar üşenmedim gittim bir adet muhabbet hat aldım plus... üzerindeki chip denildiği gibi dikdörtgen ve kesilip biçildiğinde tam olarak konulan sim kart slotu içerisine oturuyor... aynı şekilde kestim koydum ve ta daaaa telefonum açıldı :) bütün olay kullanılan sim karttan kaynaklanıyor... kare ve büyük chip olan sim kartlarda problem oluyor... dikdörtgen ve ince uzun chip bulunan sim kartlar problemsiz...

budur...
  • DgubAnkta tanidik var sagOlsun 5 tane kestirdim tanidik, makas filan ugrasmayin. Gidin 5 tl ye kulaklik alin abi birde sunu kestirebilirmiyiz dersiniz, tabi istanbul da yasiyorsunuz
  • quote:

Diktörgen Kare olayı bir şey farketmiyor.. Bu şekilde sorunsuz çalışıyor bende..

Micro Sim Yapımı
     Micro Sim Yapımı

Sen kökten halletmişin

Arkadaşlar peki kartı değiştirebiliyor muyuz herhangi bir bayiiye gidip ? Kesmeden biçmeden orijinal kart takalım.

• Evet doğradım kartı ama çipe zarar gelmedi önemli olanda çip in sabit kalması...

Sinyal sorunu vs yaşamadan bayadır kullanıyorum bu şekilde.. Karttaki bütün fazlalıkları alın çip kalsın yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

arkadaşlar ilginç bir durum var bende.

şimdi öncelikle deneme yanılmayla yapmak istedigimden turkcell'ime kıyamadım kulllanmadıgım vodafone'ı kestim. kesimi at&t mikro sim kartı benim kartın üstüne koyarak birebir boyutta yaptım. sonucta vodafone sim kartım alttan ve kenarlardan tamamen kesilmiş oldu üstten ise çok azcık kart kısmı kaldı. kenardaki ufak kesimi de yaparak iphone 4'e taktım. ve sonuç: BAŞARILI
    şebeke çok iyi çekti hiç bir sorun yoktu.

neyse işi kaptım tamam diyerek turkcell kartımı da aynı şekilde kestim. ve takınca o da başarılı sonuç verdi. buraya kadar sorun yok zaten

akşam telefonu ucus moduna aldım sabah kalktım açtım ve ne göreyim geçersiz sim hatası aldım turkcell kartımla. bi kaç defa çıkartıp taktım olmadı. vodafone kartımı taktım onda da geçersiz sim demeye başladı. bir türlü tekrar çalıştıramadım...

anlamadığım nokta 2 kartı da kestikten sonra çalışmıştı fakat sadece 1 gün sonra ikisi birden geçersiz sim diyor. bunun sebebi ne olabilir? yardım lütfen

arkadaşlar sorunu çözdüm. neden oldu bilmiyorum ama ultrasn0w zarar görmüş. galiba aktifleştirmeyi ultrasn0wdan sonra yaptığım için oldu. neyse işte ultrasn0w'u kaldırıp kurdum tekrardan ve bütün hatlar canavar gibi oldu. kesme işlemi de cidden basitmiş...

chip kare ya da dikdörtgen fark etmiyor. bazıları kare olanlar çalışmıyor dediği için yazdım. aksine kareleri kesmek daha kolay sanki

yapmanız gereken şey sağdan, soldan ve aşağıdan tamamen kesmek. üstten ise chip üstünden "iphone kalınlığının yarısı" kadar mesafe giderek ordan itibaren kesmek ve en son da sağ üstten hafif çarpraz kesim yapmak. 2 karta uyguladım ikisi de çalışıyor

öyle çok fazla dikkatli olunacak bir şeydeğil çipe zarar vermedikten sonra okuyor her türlü diye anladım ben.

sorun çekenler benim yaptıgım gibi ultrasn0w'u silip tekrar kursunlar belki de aynı sorunu yaşadıysak o şekilde çözebilirsiniz...

• ya bisey sorcam ben hala su kartı tanıtamadım da su sorumu birisi cevaplayabilir mi lütfen

Eger sim card ı algılayıp da görmüyorsa itunes da farklı bir yazı mı cıkıyor yani bu kart iphone unuza uygun degildir cart curt diye böylelikle sim kilidi olup olmadıgını da anlamıs olabilriz?
  • Arkadaşlar bende microsim kart olmadığı için boyutlarını bilmiyorum bundan dolayıda normal sim kartımı kesemiyorum. Yanlış kesmekten korkuyorum. Yazıcıdan çıktı alabileceğim orijinal boyutta microsim kart örneği verebilir misiniz?
  • 1. sayfaad vermiler .pdf uzantılı ordan cıktı al halelt ben ordan cıktı aldım kestim normal telefonda calısıyor suan iphone4 te deneyemedim daha alamadıgım için telefonu :) sabırsız davrandım kestim merakımdan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.