< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
5.000km dir Megane'da kullanıyorum. Fabrika çıkış Bridgestone'dan sonra sessizlik ve konfor artışı çok fazla. Dayanıklılık için seneye yazarım. |
|
michelin'in en iyi lastik olduğunu iddia ediyorum. energy saver ucuz bir lastik tabii ki en iyi olamaz. yine de yukarıda yazdığım gibi enery saver'in en iyi olduğunu falan iddia etsem de (nasıl öyle anlayabildin, o da özel bir yetenek olmalı) hakaret etmeni gerektirmezdi, seviye sizli-bizli konuşmazla olmaz dediğim gibi. |
|
Bu yazın başında bende aldım primacy4.Hem fiyat hemde marka olarak premium olan bu lastik beş para etmez.Benim verdiğim paraya yazık oldu sizin de olmasın.Ben bu kadar tezat bir lastik hiç kullanmadım.kuru asfaltta sanki lastiğin altında sabun var durmuyor.arabam abs yi hiç bu kadar devreye sokmamıştı.Hatta tehlikeli boyutta diyebilirim.tam tersi ıslak asfalttada sanki altında tutkal var öyle tutuyor ama neye yarar.Ben yaz lastiği diye aldım hep ıslak asfalt mı arayacam yollarda.Michelin bu lastikte kaliteyi felaket düşürmüş bence.kışlıkları taktım ,primacy leri depoya verdim.ya satacam ya atacam seneye.Yazık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşlar 1 hafta önce 4 lastik sıfır Premacy 4 taktırdım aracım golf 7 2017 model 205/55 16, Eski arabamın yani Golf 4 vardı onun üstünde 3 yıllık energy saver vardı onların on numara lastik olduklarını farkettim. Premacy 4 lastik virajlarda esnetme yapıyor korkutuyor bu kadar pahalı ve michelin gibi markadan beklenmicek bi lastik. Kuru yolda tutuşu iyi değil, ıslak yolda kullanmadım, sessiz evet, konforlumu evet ama eski lastikten sonra ben çok pişman oldum resmen paramla rezil oldum. Geri alacaklarını bilsem geri verecem ama almazlar kesin, enkısa zamanda değiştireceğim yada satacağım bence almayın pişman olursunuz. Cpc 6 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ben yandım siz yanmayın diye yazdım. Herkeze selametle. |
|
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Aracımın üzerinde gelen Energy Saver'lar ömrünü tamamlayınca Primacy 4 ile değiştirdim ve oldukça memnunum. Sessiz, fazladan yaktırmıyor ve ihtiyaç anında performansı iyi. Ha yolda ralliye çıkmış gibi sürecekseniz aradığınız performansı verir mi bilemem ama bu tür bir amaç için üretilmediği de ortada bence. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 2 Temmuz 2021; 18:56:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu konu başlığındaki mesajları okumak benim açımdan kelimenin tam anlamıyla zaman kaybı oldu. Tam bir türk forum tartışması olmuş. Abi valia taş gibi mealindeki mesajlar vs abi beş para etmez mealliller. Az bilen ama her konuda fikir sahibi olup çok konuşan klasik türk toplumunun güzel bir örneklemi. Hadin size iyi günler 👋 |
| _____________________________ |