Şimdi Ara

Mıchelın primacy 4 yorumlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
40.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba tercihinizi hangi lastikte kullandınız..ze914 bende çabuk sertleşti diş olarak iyi ama frenleme berbat olmaya başladı hatta şuan en iyisi olsun diye fren etiket değeri A olan michelın primacy 4 almayı düşünüyorum....Contapremium 5 de tercihlerim arasında ama michelın ağır basıyor
  • İstanbul kış yaz üşenen biri için 225 45 17 bravo için 4 mevsim ne alınır.michelin cross climate e ne dersiniz?Ne kadar fiyatı son alanlar ?
  • kolucolak K kullanıcısına yanıt
    Görüşlerinize aynen katılıyorum yaklaşık 5000km dir kullanıyorum aynı problemleri yaşıyorum ..
    Audi A3 sedan aracımda daha önce bridgestone vardı daha rahattım şu an ise çoğu yerde tedirgin oluyorum kullanım esnasında ne gibi cevaplar verecek diye umarım biraz daha zaman geçtikten sonra performansı normalleşir...
  • kolucolak K kullanıcısına yanıt
    Bu arada şuana kadar performansı ne yönde ? Değiştirmeyi düşündünüz mü ? Şayet yeni bir lastik kullanıyorsanız ne tercih ettiniz?
  • Primacy 3 vardi benim focusta sifir uzerinde geldi. Boyle bir rezalet olamaz. Sanki buz üzerindeyim önden cok ama cok fazla kayıyor. Sonra continental cont 5 aldim kiyaslanamaz bile. Primacy 4ü bilmiyorum ama o da cok farkli degil gibi yorumlardan belli. Almayin arkadaslar bizzat yaşadım. Starmax bile bundan daha iyidir bence
  • Bilgi için teşekkürler 👍🏻
  • 225/50/17 ölçüsünü s60 aracımda kullanalı 10.000 km oldu. referans olsun diye yazmak istedim.

    etiket değerlerine bakarak lastik adeti 150 tl fazla ödeyip mp4 taktım. fakat beklentimi karşılamadı. reklam gücünün etkisinde kaldığımı anladım. evet yumuşak. ama sessiz değil. eet şehiriçi konforlu aracın iyi süspansiyonlarıyla güzel bir konfor sunuyor. ama sadece o kadar. her frende abs düşüyor araç. virajlarda savurmadı yola yapışıyor ama fren mesafesini hiç beğenmedim. araç içeriye yol sesi fazla alıyor 68 db etiketi olan bir lastik için.

    bundan önce passat kullanıyordum good year almıştım mükemmel konforlu ve sessizdi buna göre. ama illa marka takacaksam f/p gözetmeden continental takarım. artık tartışmam bunu .

    benim gibi markalar arası tercihte zorlananlara fikir verir umarım.
  • Boyle ust duzey premium bir lastigi nasil kötüleyebiliyorsunuz aklim almiyor. 25 senedir araba sahibiyim ben omrumde bu kadar yumusak, sessiz ve lokum gibi bir lastik gormedim. Şuan arkadan itişli bir v8 s500 de kullaniyorum yeri geliyor canini cikariyorum hic oyle abartildigi gibi kayma filan yaptigi yok. Lastigin bulundugu segmente gore hersey olmasi gerektigi gibi. Tabii sert kullanimlarda cok üst duzey beklentilere girmenin de manasi yok. O isler icin adam zaten Pilot Sport serisini uretmiş, gidip onu alacaksin. Ama onda da bu konforu bulamazsin.

    Bu arada bendekiler made in italy, spain degil.
  • Made in Germany (Almanya üretimi) A-A etiket değerli olan Primacy 4 S2 modeli lastiklere sahibim. En ufak bir darbede tel attı malesef. Ayrıca dedikleri gibi aşırı yumuşadığı için sıcak asfaltta tutuşun azaldığı doğrudur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar düz mantık soruyorum mesala lastik havası 32 olması gerekirken bu marka lastikte 35 yapsak yinede o hamurumsu his sıcakta fazla esneme oluyor mu?
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Pirelli daha mı pahalı peki michelin den?

  • Benim araçtada fabrikasyon Michellen Primacy 4 var. Ben çok memnunum. Gayet iyi yol tutuyor ve sessiz bir lastik. Acaba araçtan araca değişiyor mu bu olay ? Aracım 2020 model 308
  • 207m kullanıcısına yanıt

    2020 Focus benzinli. Fabrikasyon aynı lastik var ve sizinle aynı fikirdeyim.

  • Geçen yılın başında lastik değiştireceğim zaman primacy 4 yeni çıkmıştı. O zamanlar primacy hp kullanıyordum ve kavşakta 20 kmh civarı dönerken bile arkayı bıraktığı oluyordu berbat bir lastikti. O lastiklerden sonra primacy 4 almaya korktum ve hankook ventus prime 3'te karar kıldım. Yaklaşık 1.5 yıl 20 bin km'dir kullanıyorum. İlk günden beri ıslakta kuruda, özellikle arabayı savurmaya çalıştığım zamanlarda bile yoldan sapmıyor. Michelin'in tek sevdiğim yanı konforuydu. En çekindiğim konu yumuşaklıkta fark hissetmedim eskisini aratmadı.


    Yorumlarda da gördüğüm kadarıyla yeni seri de eskisinin lacivertiymiş. Alternatif ürün çok en iyisi onları değerlendirmek.


    Bu arada primacy hp'lere 3.5 yıl 37 bin km dayanabildim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s 2000 -- 21 Ekim 2020; 21:39:55 >
  • energy saver'den ben de çok memnun kalmıştım. michelin'den başka lastik almadım ondan sonra.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    benimde bu zamana kadar kullandığım en kötü lastik size tavsiyem tek bi markaya bağlanmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinTasci

    benimde bu zamana kadar kullandığım en kötü lastik size tavsiyem tek bi markaya bağlanmayın

    başka bir çok markayı denedim, bunu beğendim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.