|
Merhaba. Yeni çıkan bu lastiği deneyimleyeniz oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Merhaba. Yeni çıkan bu lastiği deneyimleyeniz oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Michelin Primacy 4 ve Primacy 4+, Michelin'in önde gelen yol lastiği serileridir ve her ikisi de üstün performans ve güvenlik özellikleriyle bilinmektedir. Ancak bu iki lastik modeli arasında bazı önemli farklar bulunmaktadır.
Performans:
Konfor:
Dayanıklılık:
Diğer Farklar:
Hangisini Seçmelisiniz?
Primacy 4 ve Primacy 4+, her ikisi de mükemmel yol lastikleridir, ancak ihtiyaçlarınıza bağlı olarak hangisini seçmeniz gerektiği konusunda size yardımcı olacak bazı ipuçları:
Primacy 4 veya Primacy 4+ arasında zorlanıyorsanız, aracınız için en iyi lastiği seçmenize yardımcı olabilecek bir otomobil teknisyenine danışmanızı öneririz.
|
Bunu yada Hankook vp4 almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde bilgi yok ne yazık ki. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 25 Mayıs 2022; 0:27:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam T005,T001'e göre çok yumuşak, farklı karakterde lastikler. T005 i 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Kuru ve ıslak zemin farketmeksizin yol tutuşu harika. Ses yapma konusunda çok iyi sayılmaz ancak bu konu hariç her konuda çok iyi bir lastik. Kesinlikle tavsiye ederim. Michelin Primacy hakkında bilgi sahibi değilim. Energy Saver kullanmıştım, klasik ekonomi sınıfı bir lastikti, ıslakta zayıftı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2016 model focusumda primacy 4 lastikleri yeni almıştım 2 ay önce aracı sattın ancak p4 lastikler yumuşak sessiz konforlu ancak yol tutuşu focusu bile yan yatırır hale getirdi virajlarda. Standart kullanıcı için p4 lastikler iyidir ancak biraz daha agresif kullanan kişiler için yetersiz kalabilir. |
|
|
michelin primacy 4+'la 5000 kmyi bitirdim, premium markalara bakıyordum hatta goodyear egp2 alacaktım, continental cpc6 hem sert hem sesli diye istemiyordum, 4+'ların yeni çıktığını öğrendim, bir de yurtdışında 4+, egp2'den 20 euro daha pahalı, ama ne hikmetse ülkemizde aynı paraya satılıyor, öyle olunca en son çıkan 4+'ları aldım, şimdilik iyi tabi yeni olduğu için, özellikleri kaç km'den sonra düşmeye başlayacak ona bakmak lazım, sitesinde 4'ten daha uzun ömürlü daha güvenli diye reklamı yapılmış 4+ için, zaman gösterecek |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 29 Mayıs 2022; 16:23:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
4+ yerine belki 4 S1 tercih edebilirdim konfor için, bilemiyorum. S1 in değerleri AA iken, 4+ ın CA. Turanza 001 den sonra konfor açısından pek fark göremedim 4+ ile arasında. Bir süre daha kullanalım bakalım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|