Şimdi Ara

michelin energy saver'mi energy saver plus'mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aralarında fiyat farkı var, bir yerde saver fiyatına plus buldum sparişle gelecek. Ne fark var plus her ikiside 84T. Plus olanımı normal olanımı önerirsiziz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 14 Nisan 2017; 21:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim aracımda fabrika çıkışı energy saver var yol tutuşu olsun, özellikle ıslak zemin durma mesafesi olsun hiç memnun değilim. Daha önceki lastiklerin continental sportcontact idi çok memnundum.
  • Michelin'in energy saver serisinin normal bir lastikten hiçbir farkı yok , Falken ze914 öneririm çok iyi lastik hem de ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 14 Nisan 2017; 16:10:54 >
  • Energy saver normal kullanıcılar için üretilmiş tasarruflu lastik. Daha üst lastikler örneğin michelin primacy serisi. michelin yumuşak lastik konfor bakımından iyi bence başka marka bakmaya gerek yok.

bildiğim kadarıyla energy saver ın yeni revizyonlu lastiği plus. Bütçe varsa plus alın. Tarihlerine de bakmayı unutmayın
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, plus olan tarih 2017 gelir dedi satıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 14 Nisan 2017; 19:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.