Şimdi Ara

Mhp'nin yeni nesil bonzai kullanması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mhp'nin ne yapmak istediğini anlamak mümkün değil. Yeni gelin gibi ona gelmem buna gelmem diyor.

Daha 2 hafta önce devlet bahçeli erdoğana şerefsizdir , şöyledir , böyledir demiyormuydu ?

Akp'ye demediklerini bırakmadılar , şimdi akp'nin en büyük koalisyon potansiyeli.

Chp ve hdp ile anlaşmaya gitse mırın kırın etmese , akp'ye güzel bir ders verse ,seçim zamanı söylediği şeyleri gerçekleştirse. Mesela erdoğanı saraydan çankayaya getirse .

Zaten evelden beri mhp hep böyle yapmıştır. Eğer ki olası bir koalisyon kurulmasın ve erken seçime gidilsin. Mhp'nin aldığı oyun 4-5 i direk akp'ye gider. Bu konuda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum. Elleriyle ipleri tekrar akp'ye verecekler farkında değiller yada bunu istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F88225-D -- 13 Haziran 2015; 19:04:06 >

• mhpnin hdpyle ve chpyle bir koalisyon kurmasi gerekiyordu. bizlere ornek olmalari gerekiyordu. ama sirf oy kaybetmemek ugruna bizler birbirimizden nefret etmeye devam edecegiz. yemisim aksarayi yolsuzluklari onu bunu. bize birlestirici adamlar lazim. yoksa kulak arkamiza gelecek sira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Chp gibi teroristlerle koalüsyon yapacağına şerefli şekilde takılmak en iyisi.Akpylede koalüsyon yapmam dedi zaten .

Mhp akp ile koalisyon yapmam demedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Chp gibi teroristlerle koalüsyon yapacağına şerefli şekilde takılmak en iyisi.Akpylede koalüsyon yapmam dedi zaten .

Vallahi ben böyle bir şeref anlayışı görmedim. Elini ülkesi için taşın altına koymak yerine gidip akp'ye elleriyle tekrar vericek. Bunu sende biliyorsun bende biliyorum. Erken seçimde mhp bu tavırla giderse hdp'den az oy alacak. Çocuk gibi tavır yapmaktan öteye bir şey yapmıyorlar. Bi derdin varsa mecliste çöz , çözüm süreci ni istemeezük diyor. Kürt sorunun olduğunu kendi halkı söylüyor , halkın söylediğini duymamazlıktan geliyor. Otur derdini çöz sen gidip akp'ye o kadar küfretmene rağmen neden ipleri veriyorsun.Bu neyin kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

quote:

Mhp akp ile koalisyon yapmam demedi

Yaparımda demedi bahçeli ilk konuşmasında .Olası bir koalüsyonda mhpnin şartları ağır olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: basaranofficial

quote:

Vallahi ben böyle bir şeref anlayışı görmedim. Elini ülkesi için taşın altına koymak yerine gidip akp'ye elleriyle tekrar vericek. Bunu sende biliyorsun bende biliyorum. Erken seçimde mhp bu tavırla giderse hdp'den az oy alacak. Çocuk gibi tavır yapmaktan öteye bir şey yapmıyorlar. Bi derdin varsa mecliste çöz , çözüm süreci ni istemeezük diyor. Kürt sorunun olduğunu kendi halkı söylüyor , halkın söylediğini duymamazlıktan geliyor. Otur derdini çöz sen gidip akp'ye o kadar küfretmene rağmen neden ipleri veriyorsun.Bu neyin kafası

Kusura bakmada hdp ile koalüsyon yaparsa asıl o zaman barajı düşer.

• Yapmazsada sadece kendini değil hdp+chp seçmenine işkencenin sürmesine sebep olur, kendi seçmenide aynı şekilde işkenceye devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şerften bahsedeceksek once cumburbaskanligi yemininde, tarafsizligimi koruyacagima seredim ve namusum uzerine yemin ederim diyenden baslayalim.

• MHP bir seçimde tek başına iktidar olsa Bahçeli hükümeti kurmaz. Diğer 2-3 parti kursun kuramıyorlarsa erken seçime gidelim der.

Partide vizyon sıfır. En büyük amacı ana muhalefet partisi olmak.
  • quote:

Daha koalisyon yazamayan adamlar şurada siyaset konuşuyor ya. Ülkenin haline bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Şerften bahsedeceksek once cumburbaskanligi yemininde, tarafsizligimi koruyacagima seredim ve namusum uzerine yemin ederim diyenden baslayalim.

Ne yazdığımı ya okumadın yada anlamadın. Sence chp mhp hdp ittifak yapsın diyen biri , erdoğanı seven birimidir ?

Bu forumda daha neler göreceğiz bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Daha koalisyon yazamayan adamlar şurada siyaset konuşuyor ya. Ülkenin haline bak.

Çok önemli bir konuya parmak basmışsınız tebrik ederim
    Edit:Ha bu arada tıp 3 bitiyor bu sene yazarken sürekli koagülasyon diyesim geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 13 Haziran 2015; 21:53:30 >

• quote:

quote:

quote:

Çok önemli tabi. Anlamamış olabilirsin, bu önemini azaltmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok önemli tabi. Anlamamış olabilirsin, bu önemini azaltmaz.

Editledim olur bizimde hatamız napalım

• Sen mi tıp okuyorsun?
  • quote:

Sen mi tıp okuyorsun?

Olabilir, tip fakultesinde daha kotulerini de gordum. Bu arkadas yine iyilerinden. Dersler ve genel kultur cok farkli seyler.

• quote:

Sen mi tıp okuyorsun?

Hahaha
    edit:chpli değiliz ya edin bakalım hakaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 13 Haziran 2015; 22:28:00 >
  • Biz burada çok profesörüm diyen trollün meslek lisesi mezunu olduğunu ortaya çıkardık. "Hakaret ediyürler :((" diye ağlayacağına profilini aç da senin de ne olduğunu ortaya çıkaralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: delteo

Biz burada çok profesörüm diyen trollün meslek lisesi mezunu olduğunu ortaya çıkardık. "Hakaret ediyürler :((" diye ağlayacağına profilini aç da senin de ne olduğunu ortaya çıkaralım.

Ekledim arkadaş listesine ark listesine açık profil
  • Yoo kapalı hala. Bu da yeni taktik mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.