Şimdi Ara

MHP Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ardahanlı bir kürtüm o pkklı hdpli şerefsizlerle işim yok çevremdeki bir çok akrabam Hdp li hatta babam bile bizi temsil edecekler diyerek hdp ye oy verdi (tabi sonra pişman oldu o ayrı) neyse burasıyla işimiz yok ben babama tekrar seçim olursa mhp ye oy vereceğimi söyledim o ise bana mhp kürt düşmanı onlara verme dedi bu doğrumudur?
    Not:kürtçe bile bilmiyorum istanbulda doğup büyüdüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MHP kürt düşmanı değil.türk milliyetçisi bi parti.
    bölücülük yapanlara daha sert tepki ortaya koyabilen ve hdp ye en uzak partidir. düşman kelimesi yersiz.
    ırkı farketmez, mhp bölücüleri sevmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simeranya96

MHP kürt düşmanı değil.türk milliyetçisi bi parti.
    bölücülük yapanlara daha sert tepki ortaya koyabilen ve hdp ye en uzak partidir. düşman kelimesi yersiz.
    ırkı farketmez, mhp bölücüleri sevmez.

Katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhp kürt düşmanı değil

pkk düşmanı
  • ABD ve emperyalist güçler Nasıl ki Çin de Uygurları kışkırtıp Çin gelişmesine engel olmak istiyorlarsa, aynı durum ülkemizde de Kürtler üzerinden oynanıyor.
    Bakınız Ramazan ayı boyunca yok Çinliler Uygurları öldürüyor,yok oruç tutmalarını yasaklıyor falan dendi, halbuki yok öyle bir şey.
    şimdi kürtlerin yaşadığı bölgede petrol olmasaydı,boş kuru çöl olmasaydı, Amerika kürtlerin adını bile anmazdı,hatta kürtlere soykırım uygulansa bile hiç umurlarında olmazdı.
    Aynı şeyi Uygurlar için de söylüyorum ABD, Türkleri çok mu seviyor ki Uygurları savunuyor. hayır Uygur bölgesinde zengin doğalgaz ve yeraltı madenleri olduğu için. Akılları sıra Uygurları isyan ettirip bağımsızlık kazanmalarını sağlamak. peki uygurlar bağımsızlık kazanınca ne olacak? Amerikan şirketleri gidip 3 kuruşa oranın madenlerini çıkartıp Amerika ya aktaracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 23 Temmuz 2015; 0:58:16 >
  • Mhpnin duruşunu anlayabilmek için hissetmek gerekir.
  • Bahçeli 10 konuşmasının en az 5 inde 1000 yillik kardesligimiz bozulmasin diyor.bu adamlara hangi akla hizmet ırkçı diyorlar anlamıyorum.ha mhp ye oy verip ırkçı olanlar vardir ama bu hdp de kat kat daha fazla.demirtaş bile hiç bir tarihi belge olmaksizin saçma sapan bir aşağılık kompleksi içinde 5000 yıllık kürt tarihi falan diyor tvlerde.bunları kurtleri aşağılamak için söylemiyorum sadece kurtculer olmayan tarih ve olaylarla kürtleri yüceltmek istiyor.ayrıca turk olmakta birinci ayrıcalık ırk değil kültürdür.çünkü türkler dev bir alana dağılmış ve onlarca halkla karışıp ortaya dev bir gen havuzu çıkarmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alfe28 kullanıcısına yanıt
    Mhp ye oy verip ırkçı olanlar yüzünden oluyor bence dün facebookta ALLAH a küfür eden bir adam vardı bir arkadaş (B diyelim)da ALLAH a küfür edecek kadar kim oldunuz yazdı ırkçı arkadaş B ye keşke sizin gibiler ölsede kurtulsak nefret ediyorum kürtlerden dedi ki bu yargıyı sadece adamın resmine bakarak söyledi B nin isminin başında TC yazıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.