Şimdi Ara

MGS 4 Çıkmazı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben PS3 almayı düşünmüyorum ve MGS 4'ü Xbox 360'da oynamak istiyorum bu konuda ne yapabilirim? Oyun 360'a çıkana kadar bekleyeyim mi yoksa bu oyun için gidip paraya kıyayım mı? Siz olsanız ne yaparsınız?

• MGS4 360'a çıkmazzzz.
  • Kesinlikle..
  • Gidip al bi ps3 bence.
  • MGS4 360 a çıkarsa Sony 112048214871240912870*12421 tane küfür ve beddua yer. En azından şerefi için öyle bi salaklık yapmaz.
  • Çıksın çıksın Devil May Cry gibi Sony bir exclusive oyununu daha kaybetsin.
  • Dostum konamiden doğru dürüst açıklama gelmiyor.Bir çıkaracağız diyorlar,bir çıkarmayacağız.Önce ps3'e bir çıksın sonra belli olur
  • MGS4'e ( 50 GB ) az gelmiş ne xbox360'ından bahsediyorsunuz DMC 4'te ALLAHTAN Ex olmadı ps3'e ! Hiç ama hiç haketmiyor bence !
    Aynı şeyin kahve rengisini çıkarmış Çakal Capcom başka bişey değil ! Ha Xbox360 sahipleri ilk defa oynadıkları için çok güzel gelebilir
    ( Kötü oyun demiyorum ! ) Ama Next Gen demek Abesle İştigal'den Öteye gitmez
    NOT : Tarih tekkerrür'den ibaret olduğuna göre , CAPCOM PS3 için yeni bir EX ile gelecektir ( Hakkını vererk tabi ) Nerden biliyosun derseniz ? Resident Evil piyasa oyunu olduktan sonra Capcom DMC'yı sadece PS2 için çıkarıp gönlümüz kazanmıştı ! Aynısını bekliyoruz

EDİT : İMLA HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go_Create -- 11 Mart 2008; 22:05:31 >

• Kavga topici
  • quote:

Orjinalden alıntı: chupacabra

Kavga topici

Gaz cümlesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Go_Create

quote:

Kavga topici

Gaz cümlesi

Sıradaki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics

Arkadaşlar ben PS3 almayı düşünmüyorum ve MGS 4'ü Xbox 360'da oynamak istiyorum bu konuda ne yapabilirim? Oyun 360'a çıkana kadar bekleyeyim mi yoksa bu oyun için gidip paraya kıyayım mı? Siz olsanız ne yaparsınız?

sırf God of War III için PS3 alacak ben dahil birçok kişi tanıyorum ve sırf bu oyun için de PS3 alınır
    klasiktir ve efsanedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirty money

quote:

Orjinalden alıntı: Go_Create

quote:

Kavga topici

Gaz cümlesi

Sıradaki

Bence MGS çöp oyun...

• ps3 kırıldı denıyor eğer doğruysa merak etme "HEPIMIZ" alacağız ps3 yakın zamanda
  • slmlar.. madem birileri laf atmis benimde tuzum bulunsun corbada.. rutbe ya da statusumdan da alasıalcagı uzere bu forumda yeni sayılırım.. 3 ay once bir xbox 360 aldım ve bu siteyi ilk olarak bilgi almak,sonrasında ise acaba oyun cıktı mı vesaire icin takip etmekteyim.. ve istisnasız her hafta ps3 ve xbox 360 sahiplerinin bir konu baslıgı altında tartıstıklarını goruyorum ve inanın anlayamıyorum...neyin kavgasını yaptıgınızı cozebilmis degilim.. 2 tarafta gitmis parasıyla bir urun almıs ve onu kullanıyor.. ortaya bir uye tum saflıgıyla bir baslık acıyor ve baslık ps3 mu dover xbox mı dovere geliyo.. icinizde microsoft ya da sonyde hissesi olan mı var arkadaslar???? hayır bu futbol yada sıyaset gibi bir sey de deil..insanlar belirli bir zumreye ait olma inancıyla yapmıyacakları seyleri yapabilirler.(futbol fanatizmi,siyasi uclar vs...).ama siz burada ps3 ve xbox kullancıları toplasanız su forumu surekli takip eden 200 bilemedin 300 kisisinizz..tartısmalar teknik baz da deil... biri diyo ben cok para verdim gordun mu benimki kaliteli,digeri diyo bak ikimizinki esit ben daha az para verdim.. biri capcom bizi satmaz diyo,digeri dmc aldık mı elinizden... bunların hic birinin sevgi ya da gonul isi olmadıgını biliyosunuz degil mi arkadaslar... ortada bi pazar vardır ve ticari sirketler bu pazardan pay almak icin belli saflarda bulunurlar.. kim nerden cok kazanacagına karar verirse o tarafı tutar veya her 2 platformada cıkarır..bunların hepsi pazarlama stratejileridir ve hicbirinin gonul bagıyla,kullanıcı aidetiyle alakası yoktur.. Eger duzgun mantıklı bir tartısma yapamıyacaksanız lutfen yazı yazıp bilgi coplugune dondurmeyin buraları..

p.s. bunları neden mi yazıyorum?? bu forumu 3 aydır hemen her gun okumaya calısıyorum ve aradıgım bi baslıgı buldugumda istedigim bilgiyi edinmem icin 5-6 sayfa gereksiz yazı okumam gerekiyo...neden mi??ps3 ve xboxcılar kavga edıyo... ayrıca forumun arama motorununda cok iyi calıstıgı soylenemz..

eger yazdıklarımda kırıcı bir bir soz varsa sımdıden ozur dılerım... ıyı geceler hepinize....

• mgs serisi ps3 ile özleşmiş bir oyundur....o yuzden bu tarz oyunlar rakip konsola cıkmaz...nasılsa halo- gears of war 2 gibi oyunlar ps3 e cıkmayacak...mgs 4 de xbox 360 a cıkmaz cok zor cıkmamalı ..ps3 acısından diyorum bunu....

haa tabikide xbox 360 a cıkmasını isterim keşke cıksa ama ben konami patronu olsam cıkarmazdım....

ayrıca oyun xbox 360 da mis gibi optimize edilerek oynatır...oyunda grafik kalitesi zaten olaganustu değil kaldıki gears of war dan iyi değil....okadar ara video konulunca e haliyle blu ray da olunca bunu videolarla kullanılıyor...o yuzden oyunun xbox 360 da oynatamayacak olması saçma geliyor bana.... bunuda belirteyim.......
  • Kojima efendi sony fanlığından vazgeçse Konami çoktan duyurmuştu Xbox360'a MGS4'ü
  • Johnny Has spoken
  • üstadım sen oyunu zamana yayıp heyacanlanarak zevk alarak terliyerek yudum yudum oynayacaksan al.
    ama bir günde takıp bitireceksen bir gün için 800.900 ytl yi çöpe atmış oluyorsun..aldım oynadım bitti ne yapayım şimdi durumu..dmc4 çıktı amcaoglu 12 saat sonra msj yazdı oyunu bitirdim..sırada ne var dedi..hoooop dedim...bursstt...biz xbox360 çılar böyle çok çöp yakıştırması çok yaparız arap yag çöl ilişkisi..1 güne 2 3 oyun sıgdıranlar bile var..
    ama herşeyden önemlisi ps3 kırılmış olsa şu anda hemen alırım...beni pek baglamıyor onun onu yenmesi.50gb olması.bulurayı tramvayı ..ben downloadıma bakarım arkadaş.birde fazla açık sözlü bir yaklaşım oldu gibi geldi bana bu yazı...
  • Konami zaten istiyor oyunu Multi yapmayı ama Kojima yanasmıyor.Bence Mgs 4 oynamak isteyenler kesinlikle Ps 3 edinmeli aksi takdirde imkansız gibi gorunuyor ama yinede belli olmaz sonucta para isi bunlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.