2022 üretimlerde şikayet oranı yüksek olmuş. Zaten avrupada 1900 araç için geri çağrımda oldu. Reddit'te falan genelde kullanıcıları memnun, yani fiyat performans olarak. MG 5 içinde oldukça düşük şikayet oranı var ilgiç şekilde. 1-2 seneye Cınlilerin kadari belli olur. Yani kalıcımı olacaklar, olmayacaklar mı. |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (59. sayfa)

-
-
Nissan Juke gösterilmiş kimi yerde, kimi yerde de bmw i8 - range rover.
Vw golf de en sorunlu araçlar arasında gösterilmiş.
Gidip aynısını onların konusunda da aynı şekilde yazabilir misiniz?
Yer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun prosedürü nedir? Apartman da kabul ederler mi ?
Ben 8.katta oturuyorum nasıl yapılır hiç bir fikrim yok.
Varsa kaynak paylaşın, bilgilensin herkes.
Keza psa grubu ,vag gurubu bir ton kroniklerle deli gibi satti ,satıyor.
Bu arada togg da da pekcok sorun var ,ama satıyor.
Bu arada en kötü elektrikli araç bile bence en sorunsuz içten yanmalı araçtan daha sorunsuzdur.
Buyurun kaynak:
www.whatcar.com
Britain's most reliable cars 2024 (plus the ones that'll let you down)https://www.whatcar.com/news/most-reliable-cars/n27337
Evet toggda aşırı sorunlu ben toggda almam düzelene kadar,macera aramıyorum.
Ben maalesef o gözle bakamıyorum ,benzinliler de evet sorun çıkıyor ama gene makul fiyatlara onarım yapılıyor,usta bulmak kolay.
Ama elektriklilerde ki sorunları bazen çözecek usta bile bulmanız aşırı zor ve maliyeti çok yüksek oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Cok cok zorlarsaniz evet ama normal kullanimda 340-360 gidiyor yazin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selam arkadaşlar, mg luxury alma arefesindeyim bende, araçlarınız kaç km de, önemli sorun yaşayan oldu mu (ismart bağlantı vs değil) batarya veya motorla ilgili soruyorum ? kronik bir sorunu var mı ? çarpışma önleyiciyle ilgili şikayetler fazla bunla ilgili bir gelişme, düzeltme varmı? özellikle 80-90 bin yapan araçlarda batarya sağlığını ölçen var mı? uzun süreli kulllanım düşünüyorum.
cevaplarınız şimdiden teşekkür ederim
-
Selamlar, bütçem doğrultusunda yapmış olduğum araştırmalar doğrultusunda sıfır araç konusunda f/p olarak en mantıklı MG4 geldiği için araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmak adına forumdaki entry i detaylıca okudum.
Sizlere sormak istediğim konu (bir yerde bahsedilmiş fakat tam anlayamadım açıkçası) MG Ready üzerinden satılan araçlardaki olay nedir? Tebliğ nedeniyle 2023 yılında ithal ettikleri araçları tescil edip bayiler kendileri plakalamışlar araçları anladığım kadarıyla. Uygun rakamlar teklif ediliyor. Alırsam ileride ciddi bir maddi kayıp yaşarmıyım diye kaygılanıyorum. Elektrikli arabaya geçme konusunda da bir fırsat olarak görüyorum açıkçası bu fiyatları. Çok kararsız kaldım.
Diğer bir seçeneğim de aynı tutarlara 2. el bir B SUV (Skoda Kamiq, Honda CH-R) almak gibi. Bu modelleri beğendiğim için açıkçası başka bir nedeni yok.
Sizlerin bu konudaki görüş ve tavsiyeleri ne olur? Yorum yapma şansınız olursa çok sevinirim.
İyi günler herkese...
-
Hocam uygun fiyat ne teklif ediyorlar acaba, ben de almayı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Web Sayfalarında 1.379.000 tl gibi bir fiyat olmasına karşın telefonda nakit alımda 1.249.000 tl gibi bir tutar telaffuz ettiler. Bu nedenle radarıma girdi benimde açıkçası. Fakat bu kadar uyguna satıyorlarsa bir bit yeniği vardır diye düşünerek, diğer kullanıcı arkadaşlara da fikirlerini sormak istedim.
-
2023 modelde ondan.
-
aynı problem var 6 ay geçti bugün yarın iletişime geçecem bakalım ne diyecekler..
-
İkinci elleri.1 milyon civarında comfort donanımlıların. İmkan dahilinde luxury donanım almanızı öneririm.
Mg ready uzun dönem kiralama ve satınalma opsiyonu içeren bir sistemmiş şuanda yok çünkü araç yok.
2023 modelde servis düzenlemesinde 2 bin civarında aracı doğan plakalıyor ve 2024 yılında peyderpey satıyor.
1 ay önce suvmarketten araç aldım. İlk sahibinden alınıp satılan (mgready değil). Kapsamlı ekspertiz raporu ile alıyorsunuz ve servisini yapıp veriyorlar. Üstelik 1.69dan kredi kullanabiliyorsunuz.
1 aylık deneyimden sonra bugün yine söyledim. Artık elektrikli arabadan başkasıyla yapamam kalkış gücü.
Arkadan itiş olması, yüksek güçlü elektrik motoru olması, pil boyutu, şarj hızı, güvenlik donanımları, tasarım, uzaktan erişimin gelecek olması giriş seviyesi elektrikli araç segmentinin en iyisi yapıyor.
Öncelikle herkese merhaba, mg4 almak isteyenler için görüşlerimi yazıyorum; ben ağustos ayında mg ready kampanyası ile comfort kiraladım ve kasım ayına kadar bindim, yaklaşık 5.000 km yol yaptım uzun yol dahil, (konua-izmir) bu zaman içerisinde hiçbir problem yaşamadım, ve almaya karar verdim bana aracı piyasa koşullarında ikinci el fiyatında teklif ettiler fakat ben bir üst paket luxury modele geçmek istediğim için kiraladığım aracı almadım, Nihayetinde aralık ayında sıfır luxury aldım 1.460.000 tl ye 300bin sıfır faiz kredi kullandım, aracı büyükçekmece bayiden aldım konyaya getirdim, şuan 7000 km hiçbir kronik sorunla karşılaşmadım, sadece şunu söyleyebilirim ben bir kaç hafta önce güncelleme yaptırdım, o güncellemeden sonra telefon konuşmasında bir sıkıntı var, bir de yazılım sanki önceki verisyonda daha kararlıydı, tabi bu yazılım sorunu güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum. Benim evde şarjimkanım yok sürekli dc şarj yapıyorum şuanda %10-%90 arası şehir içi 400 km civarında gidiyorum. Bir de şunu söyleyebilirim üzerindeki lastik berbat ben kışlık contenantal almıştım onunla çok iyi uyum sağladı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Herkese selamlar. Mg4 comfort araçla Ankara veya benzer iklimde kış geçiren arkadaşlar varmı. Kış verilerini merak ediyorum. Ne kadar menzil alınabiliyor kış aylarında.
Benzer durum bizde oldu. Kasko da ön cam muafiyet yok diyor ancak yetkili servis parayı ödeyin sonra sigortadan alırsınız cevabını verdi. Siz cam değişimi yaptırdınız mı hangi servise?
-
Herkeze merhaba arkadaşlar...
Clio otomatik aracım var bunu satıp yada takasa verip bende luxury modelini almayı düşünüyorum, evim zemin kat balkon prizinden şarj etme imkanım mevcut sizce almalımıyım avantajları dejavantajları hakkında bilgi verebilirmisiniz. Evden şarjda kaç saatte şarj edebilirim yol tutuşu servis bakım aralığı vs şimdiden teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X