< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (57. sayfa)

-
-
Menüdeki sonraki servis kısmından kilometre verisi girince servis uyarısı gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin böyle mi acaba, geçen seneki mesajlarda 6 aylık 2 bin küsur yazmışlardı sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkesin aynı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene önce comfort paketle giriş yaptım.1 sene sonra Luxury pakete geçtim ve hala sürmekteyim.Arabadan gayet memnunum.Sadece bluetooth durmadan atmasa daha iyi olur ama bir türlü servise götüremedim.Şehir içinde sakin kullandığım zamanlarda menzil ortalama 400kmlerde.Arabayı değiştirip daha büyük bir arabaya geçmek istiyorum ama o kadar fiyat performans aracı ki bundan neye geçebilirim ona da karar veremiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Luxury aracını satmak isteyen olursa önümüzde hafta alacağım. İyi forumlar
-
İlanlarda çok fazla 34 ktp *** plakalı araç var. Bunlar kiralıktan satılan araçlar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
İlanlarda çok fazla 34 ktp *** plakalı araç var. Bunlar kiralıktan satılan araçlar mı?Çıkan tebliğden dolayı MG Türkiye araçları kendi adına tescil ettirip öyle sattı, plakalar o yüzden benzer.
-
teşekkür ederim
-
İsmart haber alan var mıdır
Servisi sordum haberimiz yok dedi. Distribütör ha bugün ha yarın diyor. Ama ben umudu kestim.
-
Mg teşvik almadan o iş olmaz. Daha sıfır araç getiremiyorlar onla hiç uğraşmazlar.
selam ;
- MG4 LUX mu ?
- megane elektrikli ikon mu?
- Astra - pejo308 elektrikli mi ?
1300 -1400 bandında sizce en doğru seçim hangisi yada mg4 en doğru seçim mi ? hepsi 2. EL olarak alınacak.
-
Mg4 en doğru seçim. Piyasada astra ve 308 dışında elektrikli araç olmasaydı bile bunları yine seçmezdim.
Günlerdir mg4 içerikleri tüketiyorum. Türkçe menü olmayışından çok şikayet edilmiş. Videoda nasıl yapıldığı paylaşılmış.
Onur Yalçınkayayoutube
MG4 modelinde Türkçe menü olmaması çoğumuzun ortak sorunu, bir arkadaşımızın bulduğu çözüm sayesinde artık 1dk da Türkçe oluyor medya ekranı. #mg #mg4 #elektrikliotomobilhttps://www.youtube.com/watch?v=-aK11794FV8Onur Yalçınkayayoutube
MG4 luxury de yalnız belli alanlar Türkçe oluyor. Comfortta ise sorunsuz Türkçe oluyor, comfort videosu kanalda mevcut #elektrikliotomobil #mg #mg4https://www.youtube.com/watch?v=Fqy4YStaZTc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 10 Nisan 2025; 13:3:15 > -
Mg sürüş zevki ve sorunsuzluğuyla çok çok iyi.
Türkçe menü her araca olmuyor. Ama yakında yazılım güncellemesi ile gelecek. Comfortlara yüklenmeye başladı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: S.T.A.R.
2 sene önce comfort paketle giriş yaptım.1 sene sonra Luxury pakete geçtim ve hala sürmekteyim.Arabadan gayet memnunum.Sadece bluetooth durmadan atmasa daha iyi olur ama bir türlü servise götüremedim.Şehir içinde sakin kullandığım zamanlarda menzil ortalama 400kmlerde.Arabayı değiştirip daha büyük bir arabaya geçmek istiyorum ama o kadar fiyat performans aracı ki bundan neye geçebilirim ona da karar veremiyorum.Comforttan geçmeye gerek var mı hocam sizce bendede CF varda açıkcası memnunum uzun yolda yapıyorum şuanda 27K da araba bilemedim :)
-
Merhabalar,
ismart'ta bir gelişme var mı?
-
Merhaba,
Bildiğim, gördüğüm bir şey yok, söyledikleri süreler geçti aslında ama bir duyuru olmadı bildiğim kadarıyla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X