Şimdi Ara

Mg3 hakkında sorularınız varsa alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çatal ayakla 11,5 kilo ağırlığinda namlusu 56cm uzunluğunda 7,62 muhimmat kullanılan etkili 1200 azami 4 km menzili olan barut gazinin geri tepmesi yerine getiren yayın ileri itmesi ile calisan hava ile soğuyan soldan sağa şerit ile dolan namlu cikis hizi 820m/s olan piyadenin destek silahıdir.

14 parcadan oluşur, sökülüp temizlenirken kolaylık sağlaması için sadece silahın çalışmasında en etkili olan 7 temel parça temizlenir.

Bunlar sırasıyla;

Toz kapağı
    Yerine getiren yay
    Mekanizma
    Üst kapak takımı
    Namlu
    Namlu kılavuz yüzüğü
    Alev gizleyen

Mg3 ün uçaksavar nişangahıda bulunmaktadır arkadaslar, istenildiği taktirde sehpası kullanilarak ağır makinalı tüfek olarakda kullanilabilir.

Sehpa sadece 17 kilodur ve bir hudut mangasındaki 9 manga personelinde bir manga komutanı hariç iki tim komutanı iki avcı eri ve birer mg3 hafif makineli tufek nişancısı ile onun yardımcıları olur.

Yani sehpayı ve mühimmatlarimizi yardimcimiz taşır, biz manganın 4. Ve 8. Adamları hafif mk tf nişancisi olarak bize ait ekipmanlari taşırız sadece.

Bu arada bi kutu mayonla sarılmış mg3 mühimmatında 500 mermi bulunur ve ağırlığı toplam 13 kilodur.

Mg3 çelik alasimli cekirdek kullanılan muhimmatlarda hafif zirhli araclara karsida etkili olabilir.

Canım sıkıldı yazayım dedim, şuan aklıma gelenler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MG3 Hakkında Sorularınız Varsa Alabilirim

MG3 ile ilgili sorularınız varsa, doğru yerdesiniz! Bu kapsamlı kılavuz, MG3'ün önemli yönleri hakkında ayrıntılı bilgiler sağlayacaktır.

MG3 Kaç Kilo?

MG3'ün standart ekipmanı ile boş ağırlığı yaklaşık 1.265 kilogramdır. Ancak, seçilen donanım seviyesine ve eklenen opsiyonlara bağlı olarak bu ağırlık değişebilir.

MG3'ün ağırlık dağılımı, %61 önde ve %39 arkada olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, dengeli bir sürüş deneyimi ve iyi yol tutuşu sağlar.

MG3'ün hafif yapısı, düşük yakıt tüketimi ve çevik kullanım avantajları sunar.

MG3 hakkında daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? Sorularınızı sormaktan çekinmeyin, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bixi daha iyi mg3 cok tutukluk yapiyor. Mg3 temizlerken arkadas yuzugu kaybetmisti ama buldu sonra

• bi insan silahlara neden ilgi duyar
  • intikalde üzerimde 12 kilo celik yelek 1 kilo kompozit baslık 11,5 kilo mg3 13 kilo muhimmat 15-20 kilo arası değişen sırt çantası vs. Toplamda 60 kiloya yakın yükle gittiğim en uzun mesafe 45 km ve bu 45 km icinde dağa da cikiyosunuz ovayada iniyorsunuz cok zor şartlardan geçiyorsunuz.bu bir gün degil iki gün degıl her gün...

• Bide mg3 ün iki tipi var

550 lik mekanizma ile N Tipi tampon

900 lük mekanizma ile R tipi tampon

Kullaniliyor.

Ve ilginc bi sekilde namlunun uzerindeki türk bayraği damgasi ve nokta isareti yukari baktiginda silahi takarken mermileri daha az dağıtırken eger o isaret assagi gelecek sekilde takarsaniz silah mermileri genis bi alana dagıtıyor.

Bundada g3 deki gibi 4 yiv 4 set bulunuyor yanlis hatirlamiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

bi insan silahlara neden ilgi duyar

Makinalı tufeklere ilgim vardı, askerde avcı eri olarak gittim sülüsümde o görevi verdikleri yazıyordu yani.

Avci eri g3 m40 bombaatar law vs kullanır makinalı tufek kullanamicam diye üzülurken bi anda acemi birliginde mg3 nisancisi seçtiler beni mülakatlarda ulan nasil sevindim varya.

İntikalde vs silahi omzunda tasirken hissettigin duygunun tarifi yok.

Bu arada askerde terör ve kaçakçılıkla mücadele timinde ismini vermek istemedigim bi bölgede hudutta görev yaptim tam suriyenin içinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnızlığa sarılmak -- 19 Kasım 2016; 9:44:27 >
  • intikal sürecinde ortalama hızı ne oluyor bi birliğin? doğa yürüyüşlerinde max 10-12 gb yükle dahi dağ patikalarında inişli çıkışlı yerlerde hızımız oldukça düşüyor. +40 kg gibi bi yükle alınabilecek yol bana pek mantıklı gelmiyor. işin aslı astarı nedir? intikal sonunda yada sürecinde köpek gibi azından soluyan bir askerin, yada benzer durumdaki oldukça zorlanmış bünyelerin çatışma performansı nedir?

dipnot. üni bitmesine 1 sene kaldı bi aksilik olmazsa komando olarak askerliğimi yapmayı düşünüyorum lakin beni düşündüren bir iki durum var. belim son 2 yıldır vs basit bir kaç zorlama sonrası ağrıyor ve geçmesi minimum 6-7 gün lük dinlenme sonrası ancak mümkün oluyor. Daha doktora gitmedim ancak pek hayra alamet ir şey gibi değil. engel teşkil edermi asker olmama düşündürüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kavil kullanıcısına yanıt
    Şans işi nereye gidecegin, branşının ne olacağı vs. Valla biz intikale sabah 6 da çıkıyoruz gece üçte dörtte karakola anca dönebiliyoruz.

Zaten bir günde sadece 4 saat uyuma şansın var, nöbete çıkarsan da 8 saat amt ( ani müdehale timi ) olarak bekliyorsun 8 saat nöbet 4 saat eğitim geriye kalan 4 saat de uyku.. tabi uyutursalar.

Edit: eklemeyi unutmuşum, intikalde belirli tempoda yürünüyor saat başı sadece 5 dk mola veriliyor.ilk başta zorlar ama sonra alışırsin.

acemi birliginfe İlk intikale cikacagimiz günün evelsi egitim brifingi verirken blk komutani yüzbası, zorunlu değil bu eğitim isteyen gelmesin yarın intikale ama benim boynumda 2 belimde 1 tane fıtık var ben geliyorsam sizinde gelmeniz lazım gencler dedi.

Ertesi gün 3 de 2 si geldi 3 de 1 i de kaçtı biyerleri yemediği için.ilk ciktigimizda ölüyorum sanmıştım, herkes içine içine ağlıyordu resmen :) gece olunca hele -7 felan oluyordu yaz günü.

Egitim ya sözde, parka fln da giydirmiyorlar.Kisa kollu gömleklerle gidiyoruz.ilk böyle zorlarlar adamı, 2 gün aralıksız yürürsün aç susuz sonra tugaya bi gelirsin sanki yeniden doğmuş gibi hissedersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnızlığa sarılmak -- 28 Şubat 2016; 13:56:09 >

• Up up up

• Sorularınız varsa alabilirim

• mg3 vs ak47 genel olarak ne dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

mg3 vs ak47 genel olarak ne dersin

Ikisini nasıl karsilastirabilirsin ki biri destek silahı digeri saldırı, kalibre olarak aynı mühimmatı kullanırlar tek ortak yanları bu.

• Piyade komandoydum askerde. Timdeki devrem 162 boyundaydı ve mg3 vermişlerdi ona. Ortaya çıkan görüntü şaşırtıcıydı adam kendi kadar silahı taşıyodu valla gık demedi helal olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.