Şimdi Ara

MG3 hakkında soruları alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sorun cevaplıyım gençler, MG3 özel ilgi alanım.

• diğerleri gelmeden ;

Yere düşen mermileri ne yapıyorsunuz ?
  • alabilir misin gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

alabilir misin gercekten
    nezaretçiler topluyor
  • aşk kırıntıları kullanıcısına yanıt
    kovanları demek istedin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşk kırıntıları

nezaretçiler topluyor
    yok sana soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

kovan ve mermileri nezaretçiler topluyor sen dokunmuyorsun, benim silah 68 üretimdi 550lik mekanizma ve N tipi tampon kullanılan model yani.İlk 5 atış tek tek geri kalan 12 tanesi seri darbeler halinde atılıyor neyse asteklerden biri getirdi mayondan çıkardığı 5 adet mermiyi nezaretçiye verdi nezaretçi bana tek tek veriyo neyse doldur kapat yaptım 3. atışı yapıcam sıktım patlamadı tekrar çektim kurma kolunu açtım üst kapak takımını baktım mermi yok ? lan patlamadı nereye gitti felan derken namluya felan baktık ordada yok :D Meğersem toz kapağının oldugu alt bölmeye sıkışmış patlamamış orda kalmış Nezaretçi aldı onu başka bi mermi verdiler onun yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aşk kırıntıları -- 26 Haziran 2014; 14:20:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

kovan ve mermileri nezaretçiler topluyor sen dokunmuyorsun, benim silah 68 üretimdi 550lik mekanizma ve N tipi tampon kullanılan model yani.İlk 5 atış tek tek geri kalan 12 tanesi seri darbeler halinde atılıyor neyse asteklerden biri getirdi mayondan çıkardığı 5 adet mermiyi nezaretçiye verdi nezaretçi bana tek tek veriyo neyse doldur kapat yaptım 3. atışı yapıcam sıktım patlamadı tekrar çektim kurma kolunu açtım üst kapak takımını baktım mermi yok ? lan patlamadı nereye gitti felan derken namluya felan baktık ordada yok :D Meğersem toz kapağının oldugu alt bölmeye sıkışmış patlamamış orda kalmış Nezaretçi aldı onu başka bi mermi verdiler onun yerine.

Alıntıları Göster
    Çok tutukluk yapıyomu?
    Etkilimi ?
    Nişan alması kolaymı?

• quote:

Orijinalden alıntı: T55

Çok tutukluk yapıyomu?
    Etkilimi ?
    Nişan alması kolaymı?

Alıntıları Göster
    Arada sırada tutukluk yapıyor, bazı silahlar az kullanılmış bakımları yapılmamış ve üzerine ölü toprağı serilmiş gibi.Bazıları ise çok atış yapılmış bakımları tam ve iyi çalışan silahlar, onlar zaten işaretli üzerlerinde etiket var.Etkili mi ? derken neyi kastediyorsun anlamadım etkili menzili 1200 azami menzili 4000 metre yani 4km, muharebe nişangahı 400 ve nişan alması V gez olduğu için G3 piyade tüfeğine göre daha kolay.

• quote:

Arada sırada tutukluk yapıyor, bazı silahlar az kullanılmış bakımları yapılmamış ve üzerine ölü toprağı serilmiş gibi.Bazıları ise çok atış yapılmış bakımları tam ve iyi çalışan silahlar, onlar zaten işaretli üzerlerinde etiket var.Etkili mi ? derken neyi kastediyorsun anlamadım etkili menzili 1200 azami menzili 4000 metre yani 4km, muharebe nişangahı 400 ve nişan alması V gez olduğu için G3 piyade tüfeğine göre daha kolay.
    zırh delici mermilerle kaç cm zırhı deler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T55

zırh delici mermilerle kaç cm zırhı deler?

Alıntıları Göster
    Çelik uçlu fişek ile bir tankın tam ortasında bulunan en zayıf yeri olan 7cmlik yere yani zırha denk geldiğinde 0.9mm delebiliyor yani etkisi sıfır he belki motoruna felan denk gelir belli olmaz onun dışında hafif zırhlı araçlara karşı kullanılır bmc mercedes kobra zpt araçları gibi araçlara karşı etkilidir.
  • quote:

Çelik uçlu fişek ile bir tankın tam ortasında bulunan en zayıf yeri olan 7cmlik yere yani zırha denk geldiğinde 0.9mm delebiliyor yani etkisi sıfır he belki motoruna felan denk gelir belli olmaz onun dışında hafif zırhlı araçlara karşı kullanılır bmc mercedes kobra zpt araçları gibi araçlara karşı etkilidir.

otokar kobraya mayın ışlemıyor mg3 mü delecek ?
  • aşk kırıntıları kullanıcısına yanıt
    nezaretçi rütbeliyse olabilir ama erse müdale ettirmezler genelde
  • Adi neden mg3

• quote:

Orijinalden alıntı: ResenHareketEdenSAVCI

Adi neden mg3
    @yakup13 kadrolu asker nezaretçiler

@internetyasagi Machine Gunner 3 :)

@USA-Street kevgire çevirir :)
  • quote:

@yakup13 kadrolu asker nezaretçiler

@internetyasagi Machine Gunner 3 :)

@USA-Street kevgire çevirir :)
    cevapla bakayım şerite kaç mermide bir izli mermi konur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmadam121

cevapla bakayım şerite kaç mermide bir izli mermi konur?

Alıntıları Göster
    sen kaç kilosun boyun kaç santim silah kaç kilo kaç santim
    taşıması nasıl normal bir insan en fazla kaç saat dayanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

sen kaç kilosun boyun kaç santim silah kaç kilo kaç santim
    taşıması nasıl normal bir insan en fazla kaç saat dayanabilir

Alıntıları Göster
    @asmadam121 şerit üzerindeki her 5 mermiden biri izli fişek

@Kromatit Mg3 ün özelliklerini sıralamak gerekirse çatal ayakla 11,5 kilo ağırlıgında çatal ayaksız 10,5 kilo ağırlıgında ( çatal ayak 1 kilo ), 122,5 cm uzunlugunda 7.62mm çapında fişek kullanan yiv ve set sayısı 4 olan tesirli 1200 azami 4000 metre menzili olan namlu uzunlugu 56,5 cm olan namlusu 1800gr ağırlıgında atış sürati 1150 atım/dk olan 550 lik mekanizma ile N tipi tampon 950lik mekanizma ile R tipi tampon kullanılan merminin ilk çıkış hızı 820 m/sn oldugu nişangah tanzimatı 200 ile 1200 arasında değişen soldan sağa şerit ile dolan hava ile soğuyan barut gazının geri tepmesi icra yayının ileri itmesi ile çalışan piyadenin tam otomatik destek silahıdır.

edit : boyum 1.72 kilom 65, intikalde 22km boynumda taşıdım sıkıntı olmuyor alışınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aşk kırıntıları -- 26 Haziran 2014; 17:47:31 >

• quote:

@asmadam121 şerit üzerindeki her 5 mermiden biri izli fişek

@Kromatit Mg3 ün özelliklerini sıralamak gerekirse çatal ayakla 11,5 kilo ağırlıgında çatal ayaksız 10,5 kilo ağırlıgında ( çatal ayak 1 kilo ), 122,5 cm uzunlugunda 7.62mm çapında fişek kullanan yiv ve set sayısı 4 olan tesirli 1200 azami 4000 metre menzili olan namlu uzunlugu 56,5 cm olan namlusu 1800gr ağırlıgında atış sürati 1150 atım/dk olan 550 lik mekanizma ile N tipi tampon 950lik mekanizma ile R tipi tampon kullanılan merminin ilk çıkış hızı 820 m/sn oldugu nişangah tanzimatı 200 ile 1200 arasında değişen soldan sağa şerit ile dolan hava ile soğuyan barut gazının geri tepmesi icra yayının ileri itmesi ile çalışan piyadenin tam otomatik destek silahıdır.

edit : boyum 1.72 kilom 65, intikalde 22km boynumda taşıdım sıkıntı olmuyor alışınca

şu videoya hastayım sese bak be

• Sesi cakmak gibi la codda da vardi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.