Şimdi Ara

MG ZS KULLANICILARI KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
181
Cevap
20
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seritten ayrılma uyarısı alan oldu mu? Broşürde luxury plusta var diyor ama öyle bir uyarı var mı emin degilim. aracın kullanım kitapçığında da yazmıyor sertitten ayrılma uyarı var diye. Şerit değiştirme desteği var ki sinyal verince arkada araç var diyen bir uyarı bu.
  • Bir de araçta olmamasına çok şaşırdığım ve eksikliğini en çok hissettiğim klimanın auto modunun olmaması. Manuel klima mevcut araçta. Auto modu nasıl olmaz bu dolulukta bir araçta anlamadim. Bununla ilgili bir güncelleme yapılabiliyor mu, bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aodo -- 7 Aralık 2023; 11:28:36 >
  • Değerli arkadaşlar sizlere bir sorum olacak starstop kullanırken motor tamamen duruyor mu yoksa uyku moduna mı geçiyor zahmet olmazsa video atabilir misiniz
  • aodo A kullanıcısına yanıt
    Şeritten ayrılma sanıyorum ki yok. Onun için ön tarafta bir kamera olması gerekiyor aynanın olduğu yerde ama bizim araçlarda öyle bir kamera yok. Broşürdeki bilgi yanıltıcı maalesef. Hem broşürde hem web sitesinde o şekilde yazıyor olmasına rağmen şeritten ayrılma uyarısı yok. Sadece siz eğer şerit değiştirirken arkadan gelen bir araç varsa size arkadan gelen bir araç olduğunu belirtiyor bu uyarıdan bahsediyorlar anladığım kadarıyla. Yoksa şerit içerisinde tutmak için falan olan bir şey değil.
  • edimsamsun55 E kullanıcısına yanıt
    Motor tamamen susuyor, devir sıfıra düşüyor. Ayağınızı frende tutmanız lazım, çok hafif hareket ettirseniz hemen motor çalışmaya başlıyor.






  • İnceler misiniz
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    5412534469
  • edimsamsun55 E kullanıcısına yanıt
    Hocam start stopunuzda arıza var. 3 kere yanıp sönen işaret bende de var. O arıza var demek. Yazılım ile cozuluyormus hafta içi servise gideceğim bunun için.
  • edimsamsun55 E kullanıcısına yanıt
    Videonun beşinci saniyesinde sağ altta yeşil E işareti yanıp sönüyor.

    Bu Start stop devreye girmedi demek oluyor. Motorun yeterince sıcak olmaması, eğimli bir yolda olmanız, frene basmadan önce hızınızın saatte 10 km’nin altında olması vb… sebeplerle devreye girmeyebiliyor.

    Aracı ilk aldığımda hep kısa mesafeler sürüyordum. Işıklarda vs durunca Start stop devreye girmiyordu. Sonra zaman içinde daha uzun mesafeler kullanınca fark ettim ki motor biraz ısındıktan, biraz ilerledikten sonra bir yerlerde durursanız Start stop devreye giriyor. Ancak aracın geri veya ileri kaycağı kadar bir var ise yine devreye girmiyor.

    Eğer bu sebeplerden hiçbiri gerçekleşmiyor ama buna rağmen sizde sorun var ise o zaman servise götürmeniz iyi olur bence.

    Ayrıca videoyu izlediğimde bayağı bir yol yapmış olduğunuzu gördüm. Siz birinden yeni mi aldınız?

    Belki de zaman içinde kullanım alışkanlıklarımıza alışıyordur. Çünkü ben de ilk aldığımda devreye girmiyordu (ikinci el aldım aracı).




  • Yeni aldım
  • Aldığımdan beri böyleydi
  • Bundan farklı olarak bir şey daha sormak istiyorum benim aracımda trim sesleri çok geliyordu ilk zamanlarda gelmiyordu tabii ki ama belli bir kullanımdan sonra daha fazla gelmeye başladı bunun için bir kere gittim kısmen de olsa düzelttiler ama yine ön taraftan özellikle sağ ön konsoldan çok fazla trim sesi gelmektedir
  • Sizlerde de durum böyle miydi
  • Ben de zs luxury plus kullanıcısı olarak birkaç husustan bahsetmek istiyorum.


    Öncelikle kesinlikle eski aracım olan 2008 1.2 den konforlu, sessiz ve daha iyi yol tutuyor (km77 testlerine göz atmanızı öneririm). Eksi sayılmaz ama bir tık daha yavaş, 2008 130hp idi bu 111hp. Akıcılık konusunda sorun yaşatmiyor, ayrıca iki araç yan yana gelip kim geçer yarışı yapmıyoruz, ve her yer radar dolu.

    Tüketim sakin kullanımda 6.5 civarı (Ankara akıcı kullanım).

    Tek yaşadığım sıkıntı start stop çalışmıyor başka araçlarda olduğu gibi. Servisi aradım aracı bize birkaç gün bırakacaksınız dedi isim var gücüm ikame araç da vermiyor o yüzden şimdilik gitmedim.

  • Merhaba aracı yeni eşimin kullanımı için aldık. Henüz gelmedi. Youtube da gördüğüm bir video da (bu hafta çekilmiş) bagaj kapağı otamatik açılıp kapanıyordu. Böyle bir durum varmı?

  • fartat F kullanıcısına yanıt
    MG HS mi ZS mi?

    ZS te benim bildiğim kadarıyla yok ama yeni bir seri vs… de olabilir. Ya da ZS EV olabilir seyrettiğiniz video, elektrikli olan. Belki onda olabilir o özellik.
  • fartat F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Benim araçta yok. Bahsettiğiniz video bu sanırım

    https://www.youtube.com/watch?si=CUfZrwEKWQrKSFdE&v=xOiyW--OaYA&feature=youtu.be
  • MG ZS Luxury Plus 1.0 AT

    video adresi:

    Oto Startyoutube
    #mg #mgzs #mgzsev2022 #mgzsev #mgzssturbo Arkadaşlar herkese merhaba. Bu hafta MG nin B segmentindeki SUV aracı ZS 1.0 Turbo ile birlikteyiz. MG ZS nasıldır ? Alınır mı? zs 1.0 Turbo motoru yeterli mi yakıt tüketimi ne kadar konforu nasıl ? Rakiplerinde öne çıkan özellikleri nelerdir hepsi ve daha fazlası videoda iyi seyirler. Emre ALTINKAYNAK
    https://www.youtube.com/watch?si=KzoNosJnFOfiKHtL&v=xOiyW--OaYA&feature=youtu.be
  • fartat F kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan. 6 günlük bir video. Belki de yeni sürümlerde gelecektir.

    Zaten şerit takip, otomatik fren vb… eksikler de var, yarın öbür gün onların olduğu bir versiyon da gelir muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.