Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.668
Cevap
156
Favori
396.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Giriş
    Merhaba. Akan trafikte ön park sensörü direkt çalışmıyor. Araç Luxury paket ise 360 derece butonuna basmanız yada aracı geri vitese takmanız gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop: İntel Core2Quad Q9550, Zalman 9700-LED, Gigabyte EP43-S3L, ASUS GeForce® GTX 650 Ti Boost DirectCU II, Kingston 4x2 GB HyperX 1066 Mhz, Samsung T260HD 26" LCD, Sandisk 250 GB SSD, Seagate 640 GB 7200rpm 32MB Cache, Seagate 250 GB 7200 16MB Cahce,Creative X-FI Titanium, Creative SaundBLaster 7.1, Logitech Z-5500, Jaguar 5.1, TT Armor, High Power Absolute 850W, Logitech G15, 3x1,5 TB WD 3,5"External HDD, 1,5 TB Maxtor 3,5" External HDD, 2 TB Seagate 3,5" External HDD, Seagate 250 GB 2,5" External HDD, WD 320GB 2,5" External HDD, WD 640GB 2,5" External HDD,Inform Compact 3000VA, Informer 600VA,
    Laptop: ASUS N53SN-SZ002V i7-2630qm, 4x2 GB 1333 MHz DDR3,GT550M 2 GB Gddr3, Sandisk 250 GB SSD,4x Blu-Ray, 1920x1080,
  • Merhabalar. Comfort paket aracımı geçen hafta teslim aldım. Whatsapp grubu linkini rica etmekteyim. Alış fiyatım 1390

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için, ön sensörlerin pek bir artısı yok o zaman 360 kamera varken.

• Merhaba arkadaşlar. Mg hs luxury paket sahibi oldum 15 gün önce. Yakıtı diğer araçlara göre biraz fazla geldi örneğin cherry tiggo 8 aldı arkadaşım aynı mesafeden geldik istanbul karabük arası onun 6.1 ortalama gösterirken benim 7.9larda idi. 1.6 motor ve 182 hp olması bir avantaj olabilir mi onun. Birde 1800-2000 km gittikten sonra rodajı tamamlanır yakıt düşer demişlerdi yeni nesil motorlarda da rodaj olayı oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakup78dogan Y kullanıcısına yanıt

Tiggo 8 pro ile yavaş, ekonomi modunda gitmiş olabilir. Tiggo 8 pro dan her türlü az yakıyor.

Dün itibariyle ben de HS ile aranızdayım. Kartal / İstanbul'da ikamet ediyorum.

Müsaadenizle bir soru sormak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Nova plaka ( Kare Plaka) vermediler yasaklandı artık dediler. Bilgisi olan var mıdır?

• Merhabalar forumda yeni üyeyim yaklaşık iki ay önce kismet oldu ve mg hs luxery paket aldım buradaki arkadaş ların deneyimlerinden faydalanmak güzel olacak.Bir şey soracağım her kes Whatsapp linki istemiş ayrı bir grup var sanırım mümkünse bende link rica ediyorum teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Plakanın görüntüsünde sıkıntı yok da vida deliklerini kapatamamış, kötü görünüyor. Vida deliklerinin görünmesini engellemek adına nova plaka istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61Şenol -- 31 Mart 2024; 16:15:57 >
  • esas mesele plakaların sensörün görüş alanını kapatıp süreki ötmesi. Ayrıca arka kamerayı açıyorsun kendi plakan görünüyor kocaman. çinliler bu tür basit aptallıkları ne zaman yapmamayı öğrenir o zaman almanla, fransızla yarışır

Fuzuli
  • Death Time kullanıcısına yanıt

buna hiç dikkat etmemişim sanırım, hiç görmedim.

Yeni bir MG kullanıcısı olarak, tüm bildirileri okurken karşıma bu çıktı. Konuyu hortlatmak gibi olacak belki ama ayıptır!!! Örnekte ses yalıtımına hazırlanan A4 ü paylaşıyorum, diğer tüm araçlara merak eden bakabilir.

MG HS Kullanıcıları...subigarage - hi-fi ses sistemleri ve otomobil ses yalıtımı
    Audi A4 Quattro, 2010 Model, Ses Sistemi ve Ses Yalıtımı - Subigarage - Hi-Fi Ses Sistemleri ve Otomobil Ses Yalıtımı
    https://subigarage.com/audi-ses-sistemi-ve-ses-yalitimi

Fabrika çıkış ses yalıtım seviyesi yazmış bir de utanmadan.

Bagajının görüntüsü bu şekilde olan var mı arkadaşlar?

MG HS Kullanıcıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61Şenol -- 1 Nisan 2024; 14:4:25 >

• Merhaba. Bende 4 gün önce Mg Hs luxury paket aracımı teslim aldım. İlk hissiyatları hoşuma gitti. Premium bir hissiyatı var. Ben beğendim. Çeki demiri taktırdım. Bu aracın karavan çekme gücü 1750 kg. Daha önce karavanımı honda civic 1.6 otomatik fb7 aracımla çekiyordum. Bakalım rodaj bittikten sonra bu araç nasıl çekecek. Watsapp grubu varmış galiba. Bende grupta deneyimleripaylaşmak adına katılabilirim.

• Arkadaşlar herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. İki haftadır mg hs luxury kullanıyorum. İlk izlrnimlerim çok iyi konforunda performansından ses yalıtımı dan çok memnunum. Bir sorum olacak. Arabayı ilk çalıştırdığımızda frene basıp direk çalıştırmanın zararı olur mu yoksa frene basmadan düğmeye basıp ekran açıldıktan sonramı çalıştırmak lazım. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hiçbirşey olmaz. Dizel olmadığından önce kızdırma bujierinin ısınmasını beklemeye gerek yok.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.