< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba arkadaşlar MG HS LUXURY paket aldım merak ettiğniz bir çok şeyi paylaşayım yaklaşık 4 aydır kullanıyorum 6000 km yaptım. aldıktan bir hafta sonra lpg taktırdım prins vsı 3 modeli 45.000 tl tuttu prins 2 yıl motor garantisi veriyor bundan önceki 4 aracımda da lpg olduğu için ön yargım yok direk taktırdım. şans eseri büyük bir tank denk geldi 80 lt güvenlik açısından 60 lt alıyor km de ortalama 2.2 tl yakıyor / 60 litre lpg ile istanbul trafiğinde 500 km civarı yol yapıyorum kış aylarında... ses sistemine gelince, bir hafta önce değiştirdim 4 kapıya infinty 6500 cx 90 RMS Hoparlör ve tiz taktırdım bir adet te amfi bağlattım sesi muaazzam farketti içinden çıkan hoparlör 25 watt değerinde dandik...aracın yalıtımı çok güzel ama 140 km den sonra rüzgar sesi artıryor normal bence 150 den sonra basınca motor bağırarak çalışıyor keyif vermiyor ama yüksek hızlarda güven veriyor, koltukları çok güzel ve kaliteli bakımı için KOCH chemie ürünlerinden aldım ls serisini deri bakımında ve birkaç bakım ürününü aldım tavsiye ederim. kameraları bilindiği üzere kötü ama alışıyorsunuz ve park ederken büyük kolaylık sağlıyor. şanzımanı ilk kalkışta biraz hantal ama çabuk toparlıyor, civic ctv şanzımandan geçtiğim için bir tık konforsuz geldi ama alıştım, bu aracı alacaklar yıllık 10.000 km üzeri yol yapıyorsa LPG taktırsın müzik seviyorsa sistemini değiştirsin kaput boya takıntısı varsa ppf yaptırsın seramik kaplama çözüm değil gibi en azından ön parçalara ppf tavsiye ederim. son olarak kablo kalabalığı sevmediğim için kablosuz android auto aldım amazondan 1500 tl civarı küçük bir aparat koyup kapağını kapattım kullanışlı tavsiye ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kainzei01 -- 22 Mart 2024; 22:10:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 23 Mart 2024; 9:30:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam anında dönüş yaptınız çok teşekkür ederim, servisi olsa bu kadar hızlı ilgilenmezdi. Dediğinizi hemen uyguladım, komik ama acemilik işte demek ki sürekli frene basarak çalıştırıyormuşum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
lpg hariç tam aklımdakileri yaptırmışsın. Önceliğim ses sistemi. Bunun için iyi biryere gittim. Hoparlörler çok kötü değil önce bir dsp takalım dedi. Şu ayarda bir şey. Beğenmez ise hoparlöre bakalım dedi. Ama o hoparlörden bir şey olmayacağını biliyorum. Gözüme aşağıdakileri kestirdim. Ön kapılar için JBL GTO629 Yüksek Sadakat Koaksiyel Hoparlörler (Siyah) https://www.amazon.com.tr/JBL-GTO629-Sadakat-Koaksiyel-Hoparl%C3%B6rler/dp/B00881CRRMArka kapılar için JBL Stage3 627f 16 Cm 135 Watt 2 Yollu Oto Hoparlör Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/jbl/stage3-627f-16-cm-135-watt-2-yollu-oto-hoparlor-takimi-p-119827255DSP |
|
|
malzemeleri dışardan alıp götürsen 1500-2000 TL tutar gibi düşünüyorum. Tabi o ekstra malzeme kullanırsa yalıtım gibi değişir tabi işler. Ben Ankara'dayım. Şöyle carvocal gibi temiz iş yapacak yer var mı bildiğiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 24 Mart 2024; 12:53:4 > |
|
hoparlörleri kutusuna kaldırdım dediğim gibi çok dandik değşitirmeni tavsiye ederim girmişkende tek seferde hepsini yaptır derim ben önce hoparlör değiştirdim bir tık iyi oldu taktığım hoparlör 4 kapı için infinty 6500 cx 90 rms ss soundta yaptırdım internetten bulup işçilikleri çok iyi bir hafta sonrada infinity amfi aldım 4 kanal onu taktırdım şuan sub ihtiyacı olmadan yeterince bas alabiliyorum kapılarada uygun bir zamanda yalıtım yaptırdığımda müzik konusu kapanmış olacak gibi. Blam güzel marka ama rms değeri düşük hoparlörünüzle eş değer bir amfi o fiyat bandında bulabilirsiniz güzel markalar var |
|
|
|
|
Amfiyi ekranın arkasına mı taktırdınız. Aracı göğsünü sökmek kolay gibi görünüyor bu videoda. Ankara'dayım işini güzel yapan birisini arıyorum ben de. Olmadı sizin parçalardan giderim. Kabaca ne kadar maloldu size işçilik dahil? how to remove factory head unit in MG hs pilot
radio, diy, removal, stereo, oem, dash, install https://www.youtube.com/watch?v=TkY4D8eIngU&list=WL&index=9Kapılar kolay çıktı mı? Benim önceki citroen c5'te çok zorlanmıştı söken. Kırıldı çoğu. Bir sürü yedek klips almak zorunda kalmıştım. Bunda kolay kolay da bulunmaz 2020 MG HS front door trim removal https://www.youtube.com/watch?v=yhmHOkuPqdc |
|
merhaba aracıma dört adet infinity reference 6500 cx taktırdım komponent halinde 4 kapı için, amfide trendyolda Infinity Ref-704a 4 Kanal aldım şuan 5800 tl hoparlörler 3 ohm değerinde amfide 4 kanala 3 ohm olarak ortalama 85 rms veriyor kafa kafaya güzel bir kombinasyon oldu. amfiyi bagajın alt kısmına taktırdım ön konsola hiç dokunmadan ön kapının ordan kabloları bağladılar. Yaptırdığım yer rami de ss sound adında bir yer serkan bey ve kalfası işini özenerek yapıyor ve üst sınıf malzeme kullanıyoralr kablo vs. ama ankarada da rahatlıkla bulursunuz işini özenen bir dükkan olursa verimi güzel olur. |
|
Merhaba arkadaşlar öncelikler aracı alan kullanan herkese hayırlı olsun kazasız belasız kullanın tekerinize taş değmesin, bende yeni aldım aracı benden daha yakından tanıyan tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Ben bu aracın ön park sensörlerini bir türlü çalıştıramadım bir iki kere şans eseri kendisi çalıştı nasıl oldu bilmiyorum, kullanıcı kılavuzunda park yardım tuşuna basıldığında (bilgi-eğklence ekranında yazıyor bulamadım)ya da geri vitese takıldığında çalışır yazıyor, geri vitese takıldığında çalışıyor onda sorun yok fakat park yardımı tuşunu bulamadım nerededir, akan trafikte ön sensörleri kullanmam gerektiğinde ya da otoparka düz parkederken aktif etmem gerektiğinde nereden aktif edeceğim bilen var mı? |
|