Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.668
Cevap
156
Favori
396.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 1...67...131132133134
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • whatsapp grubu linki varmı gönderseniz orayı da takip etsek

Phev modelini kullaniyorum.. Evden sarj imkaniniz varsa 2. Elde düşük km 20 binlerde 2300 lira civarina super konfor, max guv ve bedava yakit ile gezersiniz.. Evden sarj edemezseniz bi anlami kalmaz.. Varsa soru sorun cevaplarım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Araciniz yeni kasa hs mi hocam.. Ben de yeni kasa hs phev var ben de kolonlari degismek istiyorum kendim yapabilirim.. Olculeri nedir.. Ben söktüm 3 vida ile tutuyor kolonu.. Bilgi verirseniz sevinirim..

sunroof merakım olmasa dk durmam ama şu arabaya yazık ettiler. 2. el bakıyorum bu 2024 ve 2026 lar arasında motor ve viteste fark nedir kronik sorun var mı ?

Sunroof takintiniz varsa haklisiniz.. Ben baska araçlarda sunroof camtavan vs kullandim ve hicbir arabamda bir artisini görmedim sicaktan baska.. 2024 modeller phev olanlar yani bu arabanin en motor olarak donanımlisi.. 1.5 yildir kullaniyorum henuz bir kronik ariza vs vermedi.. Sehirici tesla gibi sadece elektrikle kullaniyorum.. Ufak sehirde yasiyorum.. Aylik 600 700 tl elektrik parasina geziyorum.. Evden sarj imkaniniz varsa phev alin.. Yoksa bulasmayin.. Passattan geçtim ben.. Passata yıllarca araba diye binmisim.. Bu araba konfor deyinve baska bir boyutta resmen.. Benim icin ambiyans onemliydi onuda 10 bine yapıyorlar dert degil ki yaptirdim..

Benim aracım eski kasa yani ses sistemi çok kötü. Ben yeni serilerde ses sistemi iyi diye biliyorum.

Fuzuli
  • Death Time kullanıcısına yanıt

Kotu degil ama son kullandigim passat highline gibi de asla degil.. O yuzden sadece hoparlorle cozulurse bi guncelleme yapmak isterdim..

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.