Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.465
Cevap
150
Favori
316.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben hep mg düşünüyordum iki gerçek kullanıcı şanzımandan dolayi hantal dedi,ilk kalkışlarda ağır dediler,sonra cheryinin fabrika kurcak olması, sansimanin ıslak kavrama gettrack olması ve 183 beygir beni daha tatmin etti,birde ikinci elde şuan mgden daha hızlı geldi satış rakamlarında dolayı olabilir,donanımsal olarak ben tiggo 7 pro Excellent aldım herşey var zaten,ikisinde çok yakın arclar bir birbirine mg nin içi daha güzel hala aynı fikirdeyim,ama motor şanzıman kesinlikle chery.sakaryada yaşıyorum şehir içi açık trafik te kullanıyorum.kis şartlarında şuan 8.5-9. Arası herşey tabiki gaz pedalının altında,ama şehir içi 10 litreyi geçmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozkan054 O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yanıtlarınız için. Şuanda MG’nin ikinci el temiz fiyatları 1.450.000 civarında. Siz ikinci el mi aldınız? Kaç KM’de kaça aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozkan054 O kullanıcısına yanıt

Bir de bu aracın 2024 öncesi kasasının hybrid modeli de var. Onun da şanzımanı benzinli model ile aynı mı bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilyushin2 İ kullanıcısına yanıt

Benim 2 ayı geçti valla parça işi. Aralık ortası sipariş geçmiştik hala ses çıkmadı. Neyse ki basit bir parça da etkilemiyor günlük hayatta.

Ayrıca tüm servislerde yıllık bakım olmuyor, hatta onarım hizmeti çoğunda yok. Servis tarafı çok kötü maalesef.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.