Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
150
Favori
303.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fiyat çok yüksek.
    ya da bu fiyata kalite olarak karşılığını vermeliydi, cam tavan standart olmalıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru mu acaba?

turkiyedeisdunyasi
    Türkiye'ye fabrika kurması beklenen MG, Mısır'a gidiyor - Türkiye'de İş Dünyası
    https://turkiyedeisdunyasi.com/turkiyeye-fabrika-kurmasi-beklenen-mg-misira-gidiyor-22506/
  • Ulak76 kullanıcısına yanıt
    Doğru olma ihtimali çok yüksek konfeksiyon imalatcılarınız gitti mısıra yani bizim üreticimiz durmuyor ülkede yabancı üretici neden gelsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dayıcım D kullanıcısına yanıt

Arcelik bile gitti Misir’a.. dogrudur.

dolar sabit enflasyon %40

maaslar yuksek kaldi Turkiye’de ( aslinda guzel ama bizim gibi bir ulke icin kotu )

bu arada plakalik sorunu nedeniyle cok otuyor alicilar.

online da plakalik alip sorun cozen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slithera kullanıcısına yanıt
    Plakalığı söküp plakayı yapıştırın sorun kalmaz

• rahmi2253 kullanıcısına yanıt

Hocam cok yakiyo diyen arkadas eski kasa hs benzinli kullaniyor.. yeni hs phev evet az yakiyor dogal olarak ama sade benzinli sehirici 9 10 yakar rahat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.e.c. -- 11 Ocak 2025; 19:1:49 >
  • Selamlar. Mg hs ler için bir yazılım güncellemesi var mi? Mg4 aracım için mgev community forum sitesinden buldum yaptim arayüz felan degişti cok kullanisli oldu ama hs ler için de var mı böyle bir durum?

• Merhaba,2017 LPG'li fc5 kasa Civic kullanıyorum.arac değiştirmek istiyorum.butcem biraz sınırlı olduğu için.paranin alabilecegi rakamlara mg hs luxury(2023-24),Chery tiggo 7,Opel grandland 1.5 dizel arasında kaldım.hepsini inceledim.esim çocuklar dahi mg diyor..sizce civicten sonra nasıl bir tercih olur?birde çin malı araçlara yönelik uygulanan aşırı vergi politikaları yüzünden MG Türkiye'den çekilir mi.?

• ozkan054 O kullanıcısına yanıt

öncelikle son sorunuza cevap vermek isterim, türkiyedeki ekonomik belirsizliklerden ötürü chevrolet türkiyeden çekildiyse herkes çekilebilir. meselenin bir diğer ucu eğer ki eski adıyla ssangyong yeni adıyla kgm çekilmediyse kimse çekilmez. ikinci olarak eğer ki sizin için yakıt tüketimi birincil öncelikse opel daha doğru bir tercih olur ama iç mekan genişliği, kaliteli iç mekan, iyi yol tutuş sizin için önemliyse mg yi öneririm.

Öncelikle kişisel görüşümdür beş yıl içinde çin otomobilleri tüm dengeleri alt üst edecek çekilirse avrupalılar çekilir
    Yakıt sa opel konforsa mg şimdiden hayırlı olsun

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.sehir içi çevre yolu sayılı bir trafik kullanıyorum.8 litre yakıt beni yormaz 8 litre yaksa:))ayda 1000 km kullandığım için.lpgye kıyasla çıkan fark çok değil gibi geliyor bana

mg hs luxury alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmac A kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı iseniz şehir içi yakıtınız nedir alınca yakıt yorarsa LPG için nedersiniz

o zaman şöyle söyleyeyim akıcı bir trafikte uslu bir kullanımla 8 lt nin de altını görebilirsiniz. ben görüyorum ama ben pedal commander+ chip de yaptırdım bu ondan mı yoksa aracın tutumluluğundan mı bilmiyorum. yine de tüketim sıkıntı değilse pişman olmazsınız.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Cheryden tiggo 7 den az yaktığı doğru demektir

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.