Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.599
Cevap
152
Favori
359.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese ben de 2 hafta önce 2023 MG HS Luxery aldım. 2 haftalık izlenimime göre aracın kötü özelliklerini şöyle sıralayabilirim;

1. Biraz fazla yakıyor
    2. Anlık yakıt tüketim göstergesi yok.
    3. Ekran çok kötü
    4. Sürücü koltuğu ayarları çok kısıtlı
    5. İç dikiz aynası çok çıkıntılı, nerdeyse gözüne girecek gibi
    6. İlk Kalkışta çok ağır. Daha doğrusu ya kalkamıyor ya da çok basarsan aniden fırlıyor
    7. Uyarı sesleri aşırı fazla ve rahatsız edici bir tonu var.
    8. Arka koltuğun orta kısmı çok rahatsız edici, kimse orada 10 dakikadan fazla oturamıyor
    9. Multimedya çok kısıtlı, Navigasyon, Wi-Fi v.s. yok
    10. Müzik dinlerken kalite çok düşük, o dolu dolu baslı bir ses yok.

Bunları yazmam kimseyi yanlış yönlendirmesin. Araba parasına göre alınabilecek en iyi araçlardan biri. Malzeme kalitesi, tokluğu, yol tutuşu, iç ferahlığı, genişliği, genel görünümü, hele hele elektrikli araba seviyesindeki sessizliği ile premium araba görüntüsü veriyor. Aynı kalitedek, bir alman markasını neredeyse 2 katına satıyorlar. olumsuz özelliklerine rağmen şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzali69 -- 24 Temmuz 2025; 0:15:7 >

• Hepsine katılıyorum.

5- dikiz aynası ileri geri gidiyor. Nazikçe ittirin geri gider.

7-Uyarı seslerinin mühendis moduna girerek azabilirsiniz. ama sinyal sesi falan da kısılıyor.

• yavuzali69 Y kullanıcısına yanıt
    1. ilk başlarda biraz fazla yakıyor ama 10.000 km den sonra mantıklı hale geliyor ben şehiriçinde 6.5 lt leri görmeye başladım ama bu dur-kalk trafik olmayan ortamda ortalama hız 35 km/s civarında.
    2. olmaması çok iyi en azından beni çok oyalıyor bir gözüm sürekli orada oluyor.

6. start/stop u kapatım vitesi s konumuna alırsanız bir miktar daha atikleşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

güncelleme: arabamı aldığımda chip harici chip ve pedal box uygulaması yaptırmıştım. yaptırdığım günden beri de telefonumda yüklü uygulamadan pedal box u maximun oranında kullanıyordum. son birkaç gündür standart modda kullanıyorum, şanzıman adeta pamuk gibi. neredeyse cvt şanzıman kullanıyormuş hissi veriyor. belli ki serviste yaptıkları güncelleme işe yaramış ne r ile d arasında takılma yaşıyorum ne de 1-2, 2-1 arasında sıkıntı yaşıyorum, herkese serviste güncelleme yaptırmasını tavsiye ederim.

Servise güncelleme için mi geldik dediniz bu şanzıman iyileştirmesi olayında. Derdimizi ne diye anlatalım ? Bi yol göstersen kardeşim.

• Memoturk27 M kullanıcısına yanıt

hayır periyodik bakım için gitmiştim ama forumlardan şanzıman için güncelleme olduğunu sordum bakım için kayıt açılırken bahsettim, siz de şanzıman güncellemesinden bahsedin. maalesef servis iletişim konusunda biraz zayıf.

• Watsap gurubu bağlantı linki.. Yeni kasa phev ve benzinli hs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr kullanıcısına yanıt

Buraya mesaj yazdıktan sonra Ankaradaki hem arkas hem de herter yetkili bayiyi arayıp servis ile konustum öyle bir guncellemenin olmadigini duyduğunuz herşeye itibar etmeyin tarzı biseyler soylediler. Benim anlamadığım başka yerlerde de bahsedilmiş bu güncellemeden Facebook gruplari vs. ama yetkili servis hala aksini iddia ediyor. Kafayı yedirecekler adama

• Bir akilli silecegi kaldirirken kaputa zarar vermis boyasi asinmis. Var mi cozum fikri verebilecek. Pasta cila kurtarmaz sanirim. Boya kalkmis beyazi gorunuyor cunku. Kir icin kusura bakmayin
    MG HS Kullanıcıları...

• Ben bu gün Antalya aservisine uğradım, güncellemeden bahsettim, 15 Ağustos'a randevu verdiler güncelleme için.

• Merhaba aracı ben de yeni aldım 2023 luxury, aracı park ederken sensörler çok ses çıkarıyor, kapatmanın bir yolu yok mudur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba

Araca dair ne güncellemesi varmış acaba?

• brstgn B kullanıcısına yanıt

Merhaba

Evet böylesi bir sorun var, ön plakayı tamponun üstünde yer alan kısıma silikon ile yapıştırmayı deneyin. Plaka çıtası yahut çerçevesi ön sensörlere çok yakın kalıyor, bu da sensörlerin daha fazla uyarı vermesine neden oluyormuș.

Bir de bu duruma mühendislik moduna girip uyarı seslerini kısarak çözüm bulanlar olmuş. Youtube videoları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artakalan -- 13 Ağustos 2025; 0:21:43 >
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim.

• mr07 M kullanıcısına yanıt

Bu sileceği kaldırmayı deneyen herkesin aracında aynı yerde aynı iz oluşuyor maalesef bence hesaplanamamış bir üretim hatası bu başka bir açıklaması olamaz. oraya ince bi rötüş yapabilirsin. yine de daha sonra tekrar aynı sorunu yaşarsın araç yıkanırken fln mutlaka biri o sileceği kaldıracak ve sürtünecek tekrardan.

• gokhanhatunoglu G kullanıcısına yanıt

Üretim hatası değil o, bizim halkımız alışamadı daha. Şimdiki araçların silecekleri silecek servis moduna almadan kaldırılmaz. Kaldırırsan böyle kaputa sürter. Rüzgara karşı direnç olmasın araç daha az yaksın diye silecekler cam ile kaput arasına saklanır. Servis moduna alırsanız silecekler camın ortasına kadar gelip durur, ondan sonra kaldırılabilir. Yeni araçlarda hep böyle.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Çoğu kişi bilmiyor maalesef bunu, ben mecburen kaput ucuna fitil taktım, ayuınun teki gelir sileceği kaldırır diye.

MG HS Kullanıcıları...

2023 model 26binde mg hs icin yazdiklarim.

1. Mühendislik ayarı ile yakıt azaldı. S.ici 8 s. dışı 6-7 lt arası

6. Autohold iptal ederseniz kalkislar daha seri . Ayrıca sanziman zamanla çok seri oluyor. Sanziman zamanla Oturmaya başlıyor.

7. Ses sisteminden ayarla kısıp artırabilirsiniz.

8. Müzik sistemi ayarlarınızı istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Mindleri başları tizleri bile ayarliyorsunuz.

2 hafta biraz erken olmuş. Arabayı karıştırmak.lazim.

Ama eksileri var. Kamera yetersiz. Devirli kullanmak lazım 130 üstüne çıkınca yakıt tasarrufu zor.

Bu fiyata bu kalite diğer Çinlilerin yok

• Merhaba servise götürmedim. Mühendislik modundan kapatıldığını anlatan videolar var henüz denemedim, çekincem var garantisini bozup bozmayacağı konusunda.

• brstgn B kullanıcısına yanıt

Yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın..

Sizin sorununuz uyarı sesleriydi tabi.

Verdiğim tarifler en basit ve etkili yolları, bu iki seçenekten başka da bir yol yok üstelik.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.