Şimdi Ara

MF3 25-30 bin kolay midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel tıp girip doğuya yatay yapacağım sizce 25 30 bin gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelmez gelsede yatay geçiş kolay değil öyle
  • Niye gelmez temelim az çok var. Yatay yapan çok kişi tanıyorum. Son derece kolay olduğunu söylüyorlar.

• Kolay falan degil calismadan 30kya giremezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmez dememin sebebi hakkında hiç bir şey söylememişsin o yüzden gelmez dedim. Hakkında daha fazla bilgi versen iyi olurdu.

Kabataslak ygs 120net lysde de sağlam yapman lazım puanza. Comdan bakarsın.

Sanırım her üni kendi şartını yapıyor boğaziçinde mesela lys sıralaman o dönemde boğaziçine girecek kadar iyi olma sartı varken bazı ünilerde bu yok yazmada önce tek tek arastır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 13 Aralık 2016; 18:40:01 >
  • Hocam bulunduğum yerdeki unide öyle bir şart yoktu. Suan netler segisiyor 60-85 arasi görüyorum temel dediğim gibi var yani ama şöyle birşey var. Kütle merkezinde ygs lys çıkmış sorulari 2010 2012 arasi cozebildim ama soru bankasından hiç çözemiyorum

Bu arada suan 11 im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyonlaDriftÇekenAdam -- 13 Aralık 2016; 18:48:47 >
  • soru tipi mi ezberledin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Macella kullanıcısına yanıt
    Soru tipi ezberlemedim hocam soruları nedense bana soru bankalarından daha kolay geldi. Tabi lys de yinede 2 3 zor soruyorlardır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyonlaDriftÇekenAdam -- 13 Aralık 2016; 19:13:39 >
  • O yatay geçiş işi kolay değil tıpta

• Şuan 11sen 30k hedefleme

• Bende yatay gecis yapmayi planliyordum, olmadi ygs ye calisiyoruz bana sorardan yatay gecis daha zor

• mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    Doğuya yapan çok var hocam siz neden yapamadiniz

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    Ne hedefliyim peki hocam dersler çok zor görünüyor ya

• Doğuda tıp okuyorum. Yatay geçiş oldukça zor. Ygs lys kas. Bu sene obp kırık ama seneye ygs lysden okul değiştirmeye çalışacağım. Yatayı da deneriz de gerçekci olmak lazım. Sağlam çalışma istiyor ve üniversite ortamı varken insanın pek içinden gelmiyor.

• Olm 11. Sınıfsan otur adam gibi çalışıp direk devlet tıpa girsene ne diye uğraşıyosun özele girip yatay geçişle. Şu an 12 olsan 70 net yapsan belki anlarım da, daha koca 1,5 yıl var önünde otur çalış adam akıllı.

• Viktor Reznov kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kişi girebiliyor nedi zorki? Bulgaristan dan gelen bile varmış

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Dostum her konu bittiğinde soru bankasını açtığımda ben soruya soruda bana bakakaliyor. Hiç çözemiyorum ne yapmalıyım her konuda böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Dostum her konu bittiğinde soru bankasını açtığımda ben soruya soruda bana bakakaliyor. Hiç çözemiyorum ne yapmalıyım her konuda böyle

Yanlış çalışıyosundur muhtemelen, ya da kafanı tam anlamıyla derse vermiyosundur. Yani illaki bi yerde hata yapıyosundur yoksa yaparsın dostum, düzgünce adam akıllı çalışan herkes yapabiliyo, üçüncü yılım benim, çok insan gördüm. Ben fizikte aynı böyleydim dediğin gibi, ama şu an gayet rahat yapabiliyorum çünkü önyargılarımı bıraktım oturdum eşek gibi çalıştım fiziğe, konuları tekrar edip üç tane kitaptan çözdüm. Üstüne gittikçe yapabildiğini göreceksin ve moralin artacak.
    Okuldaki dersleri beğenmiyosan aç youtube'da yığınla anlatan hoca var, 11'de ben bunları yapmadım, cezasını üçüncü yıla kalmakla çekiyorum. Senin hala vaktin varken çalış

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben 9 10 okula gidemedim bile psikolojik hastalığım yüzünden. Senin 3. Yilinsa herhalde benim ozeli hedeflemem dogru2 seçenek olsa gerek.Dostum diyarbakirda vatan haini,cahil insanlarla bir arafa yaşıyorum yani buraya kim yatay geçiş yaparki benim gibi birinden başka? Zaten 60 üstü al hemen başvuru en fazla 1 2 kişi başvurur zaten böyle bir yere kimse kolay kolay gelmez yani. Babamla konuştum o da bana hak verdi yani diyarbakır kesin yatay olur diyor.Yani hocam ben nasıl ozeli kazanirim ona odaklanmam lazım

• Gelir mı gelmez mı diye sormussun adamlar gelemez demis vay efendim niye gelmesin yapmak kolayNNe soruyorsun o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.