Şimdi Ara

MF 4 Puanları nasıl oynayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. MF4 için geçen sene atıyorum 50000 ile 370 puanla alan yer yine 50000 sıralamada olsa kaç puanla alır? YGSden dolayı ortalama aynı puanla bir 10k yükseliş oldu geçen seneye göre. Bu da ortalama 5-6 puan aşağıya çekti.Sizce durum lyslerde nasıl olur?

• göbek atarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 22 Haziran 2014; 23:45:58 >
  • Aynı kalabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Difiction kullanıcısına yanıt
    dediğin sıralama ve puana göre yorum yapıyorum 360-365le alacağı yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

dediğin sıralama ve puana göre yorum yapıyorum 360-365le alacağı yönünde

Bana da öyle geliyor o aralıkta 4-5bin kişi oynar gibi geliyor. Ve sanki bu sene sınava girenler geçen seneye giren kişilere göre daha başarısız genel olarak.
  • ne düşer ne artar..belki düşebilir ama artmaz kesinlikle.
    evet kesinlikle başarı git gide düşüyor kötüleşiyor nesiller tembelleşiyor , sınav sistemiyle okuldaki eğitimin uyuşmadığını gösteriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet kesinlikle başarı git gide düşüyor kötüleşiyor nesiller tembelleşiyor , sınav sistemiyle okuldaki eğitimin uyuşmadığını gösteriyor

aynen öyle sınav sistemi de sınavda sorulan sorular da çok kalitesiz lise sınavından başlayın üniversite sınavına kadar, her nesil geriye gidiyor eğitim kalitesiz. Ayrıca her sene tonla kontenjan bölüm açılıyor dolayısıyla seçenekler artık çok fazla bu yüzden ben bu sene genel olarak ciddi bir düşüş bekliyorum
  • quote:

Ne güzel işte lan hep inekler mi ekmek yiyecek.
    Lisede aldığı boktan eğitimle kendini einstein sanıyor millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

quote:

aynen öyle sınav sistemi de sınavda sorulan sorular da çok kalitesiz lise sınavından başlayın üniversite sınavına kadar, her nesil geriye gidiyor eğitim kalitesiz. Ayrıca her sene tonla kontenjan bölüm açılıyor dolayısıyla seçenekler artık çok fazla bu yüzden ben bu sene genel olarak ciddi bir düşüş bekliyorum

Nesil embesil ama soruların kalitesi artıyor.Bu seneki fizik ve kimya belki biraz matematik,geçen senenin matematiği.Orijinal ve düşündürmeyi gerektiren sorularla doluydu hep.

• Keşke düsse ama mf4te matematik 2 %22 etkiliyor geçen yıla göre kolaydı mat. Bu nedenle 10 puan yükselir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • he he 10 puan yükselir..
  • sonuçlar açıklansın bu siteye daha adım atanın..
  • Guncel

• İyi mühendisliklerin puanı üzülerek söylüyorum ki artacak.Ben odtü ee istiyorum taban puanı yükselecek kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk_1996

İyi mühendisliklerin puanı üzülerek söylüyorum ki artacak.Ben odtü ee istiyorum taban puanı yükselecek kesinlikle

40k-60k arasi nolur sizce

pardon yanlış anlamışım uyku başıma vurdu.Düşer kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk_1903 -- 23 Haziran 2014; 2:02:12 >
  • Up

• Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.Çünkü görünen köy kılavuz istemez.Geçen seneye göre hem LYS-1 hemde LYS-2 sınavı çok kolaydı.Kesinlikle puanlar artacak.
  • ertan536 E kullanıcısına yanıt
    dostum lys 1 e geçen seneden kolay diyebilirsin ama lys 2ye geçen seneden kolay demen biraz saçma bu kadar ayrıntıya inilmiş bir sınav ben görmedim denemelerde 25 civarı yapıyodum bu sınavda fizikten 9 yanlış bekliyorum fizik sorularını kimse böyle beklemiyodu ygs gibi lys fizik yapmıslar ayrıca mat içinde geçen seneye göre bariz kolaydı fakat süre sorunu yaşandığı bariz açık,bir de git gide nesil başarısı düşüyor bunuda unutmamak gerekir bence 5 puan civarı düşecek puanlar hele mf4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.