Bildirim
MF 30.000 - 40.000 arası kaç net gerekir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben yeterli olur diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayt nin katkısı daha fazla o yüzde tyt 85-90 ayt 55-60 yeterli gibi düşünüyorum -
90 tyt 45-50 ayt diyorum
60 ayt ilk 20 kya sokacak bence
60 ayt yapıp 40k olacaksam, öpeyim ben öyle sınavı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
30-40k arası demiş biraz zor olursa 30k olur hem tyt yi biraz düşük tuttum 30mat 30 fen çok anormal deil meb sınavından biraz daha kolay çıkarsa mat ve bio -
Peki +5 tyt +5 ayt fazla yaparsan kaç k oynar sence?
85-90tyt 50-55 ayt bence -
Sen 90-55 yap gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4216716F6 -- 8 Mayıs 2018; 0:16:12 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
90 60 90 (tyt ayt obp)
20 k için 110 70 mi gerekiyor 1k için de 130 a 90 felan lazım ozamanquote:
Orijinalden alıntı: xKisaBoylu
90 60 90 (tyt ayt obp) -
Dalgayı sürdürün siz, soru sayisi azalinca makas daraldi, anlatmak istediğimi 2 ay sonra anlarsin hocam hadi iyi geceler bol çalişmalar
Makas bence o kadar da daralmadı
Dalgayla alakasi yok ama milletin simdi yaptigi netleri sinavda yapabilecegini mi zannediyorsunuz adam dandik tödere giriyor ohooo 105 net sen o sinav stresi ile 135 dk içinde örnek tyt de yayinlanan soru kolaylik zorluk olarak degilde sorulus bakimindan cok kisiye ters gelecektir herkes sayisal mantik kolay diyo :) ac bi apotemi sayisal mantik sorularini 10 problemin 3 u gelse bile yeter elemek icin ve ayrica ayt de ki fizik sorularinin bu sene öpecegi kanatindeyim bekleyip gorucez ;)
85 55 yeterli olacaktır
Görelim bakalim dostum ;)
tyt de biraz düşüş yaşanabilir ama ayt de çok az düşüş olur zaten bunları söylerken çok kolay ayt gelicek diye söylemiyoruz fizik çok zor gelmicektir hiçbir zaman gelmedi ama güzel sorular olucak tabi ki bunun yanında şaşırtıcı biyoloji soruları ve gördüğünde bile kalp krizi geçirmeye yetecek matematik soruları kendini müneccim ilan ediceğin olasılık soruları -
Geçen senelerde 130 net civarı yaşananlar bu sene 90 net üstünde yaşanacak, o civarda gezen çok fazla insan var yığılma kaçınılmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlarda 119 tyt 69 ayt yapamıyosan 30-40k yı unut yorumunu göremedim bi terslik mi var acaba ? Forumun trolleri konuya bekleniyosunuz :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
60 ayt yapıp 40k olacaksam, öpeyim ben öyle sınavı.
|
90 60 90 (tyt ayt obp)
|
Benzer içerikler
- koç ilk 100 bursu
- biyotik yayınları zorluk derecesi
- 30 yaşında tıp okumak
- deniz astsubay rahat mı
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X