Bildirim
MF-3 18k, istanbul'da diş?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bahçeşehir tıp 22kla almıştı hocam şansını dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%50 burslu özel gelir. Samsun a bi bak. Kendi memleketim diye demiyorum güzel memlekettir -
quote:
Orijinalden alıntı: samsunum55
%50 burslu özel gelir. Samsun a bi bak. Kendi memleketim diye demiyorum güzel memlekettir
İstanbul dışı zor hocam, sağolun yine de
abi ben de %50 burslu düşünüyorum tıp da kalacak yer sıkıntı. istanbulda aylık 300 liraya geçinilir mi yurt çok yakında olsa,içkim sigaram alışverişim yok? yemekler falan hep yurtta olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: nope93
abi ben de %50 burslu düşünüyorum tıp da kalacak yer sıkıntı. istanbulda aylık 300 liraya geçinilir mi yurt çok yakında olsa,içkim sigaram alışverişim yok? yemekler falan hep yurtta olacak.
Zor hocam istanbulda, dediginiz gibi yemek alisveris vb yoksa kiti kitina yetebilir. Hangi universite dusunuyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yurtlar çok pahalı hocam doğu ya da kıbrıs ya da azerbaycan düşüneceğim galiba. çünkü istanbul %50 olsa bile kalacak yer olmadığından ankaranın ücretlisi kadar tutacak -
yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X