Şimdi Ara

Mezunlara önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 12. Sınıf öğrencisiyim çevremdeki herkes bu sene kazanamazsan seneye puanların dahada düşer diyor. Dersanedeki mezunların hepsi de netlerde uçuruyor. Bu konuda beni aydınlatın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışırsan tabiî ki artar. Çalışmadan net artıramazsın. Mezunların YGS LYS ye harcayacakları zaman daha fazla oluyor. Bide Geçen seneden birikim olunca netler uçuyor haliyle. Eğer düzgün bir şekilde çalışırsan netlerini bayağı bir artırırsın.

• zaman bol ve ders calisirsan netler artar baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershanede ki iki arkadaşım geçen sene 330larda puan çıkartmıştı hem ygsden hem lysden. Adamlar bu sene mezunda 460larda falan hep. Banada cazip gelmeye başladı :D

• şimdi elinden geleni yap ara vermeden çalış puanların gerçekten yükselir ama benim gibi yazın yatar sonra başlarsan ahım şahım bir değişiklik olmaz
  • 1 senede 10 puan arttırdım
  • Stresten omrumden 10 sene gitti bu yil iyi dusun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için en iyi kaynak nedir ?
    3 yıl önce açıldı
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Stresten omrumden 10 sene gitti bu yil iyi dusun

Allah yardimcin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Stresten omrumden 10 sene gitti bu yil iyi dusun

Ben mezarlık bakmaya başladim

• Gecen sene sıfır olup bu sene 450 460 yapan tanıdıklarım var.Ben de mezun olmayı dusunuyorum okul cok engelledı benı tıp doktoru olmak ıcın deger.

• Ben geçen yıl 330-350 yaparken şimdilerde 420 civarı yapıyorum.Hatta son zamanlarda tempo düşmeseydi daha da yükselirdi ama bu mezun hikayesi kişiye göre değişir.Sana bağlı
  • Geçen sene 220 civarı yapıyordum bu sene 280 falan. Sen hesap et işte artıyor puan ama 1 sene için değmez çalış bu sene gir.
  • Sınav da extreme bir şeyler olmazsa kaydırma girememe panik tansiyon falan filan (allah korusun) seneye kalma bence gerek yok zaten neysen onu koymuşsundur büyük ihtimal 1 sene beklemeye değmez ama öle bir şeyler olur yapman gerekeni yapamayıp lysde de toparlayamazsan 1 sene daha denersin şansını. Mezuna kalmak zor bea hacı uzaktan hoş gelio ama değil çevrenin tepkisi oluyor arkadaşların gidiyor sen kalıyorsun ortam yabancılaşıyor boş vakit bolluğundan ders çalışamıyorsun ( mezuna kalmayan bilmez bu olayı ) falan filan neyse işin kısası kalma git bir yere ümitsiz olma.
  • Acayip yipraniyo insan insallah deyer

• Bence zamanını düzgün kullanmayan ve pişman olanlar için mezuna kalmak gerçekten yararlı olur.Tecrübe olur zamanını nasıl kullanman gerektiğini artık biliyor moduna girersin.
  • Bunun yıpranma ve stres payı düşündüğün gibi olmaz

• Hayatımın şuana kadar açık ara en berbat yılı.Tabi başka nedenlerden de var.Her neyse ama değdi mi?Değdi
  • 110lardan 120lere. Bu sene ygs netlerimde sadece 10 net artti. Bir sene bekleyince hic bisey degismiyor. Sen yine ayni sen. 'Hala daha zaman var yaparim' diyerek kendimi kandirmaktan oteye gidemedim. Gecen sene calissaydim keske diye pismanim. Bence bu sene lys kas ve kurtul.

• Mezuna kalip ciddi calisirsan okul faktoru de olmadigi icin kolaylarsin. Bende 12yim ve olmazsa bende mezuna kalmak durumunda olucam. He gelecek yil dershaneye gider miyim, gitmez miyim bilemiyorum. Her neyse, ama asil korkulmasi gereken gelecek yil sinav sisteminin degismesi bence. Dedikodular iyice yayildi yok klasik olacak falan filan, test sistemine az cok alismis insanlariz. Felegimiz sasar yeminlen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.