< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mezunlara Dersanede indirim
-
-
bulunuyor
_____________________________ Fransız ihtilali bir kaç serserinin fikirlerinden ibaretti -
hayır -
Çok net cevaplar bunlar yapmayın..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bulunuyor -
Tanıdığım 2k mezunu bir EA öğrencisi dershaneye gelmesi için para bile alıyordu dershaneden.
Sonrasında da ilk 30'a girmişti.Güzel reklam oldu dershane için.
kurumdan kuruma değişir yani net bir şey söyleyemeyiz
. bazıları hiç vermez bazıları 18 bin liraysa 10-12 bin liraya yazar, bazıları ücretsiz alır (çok nadir ve bence nazaran daha kalitesiz yerler ücretsiz alır) kurumların insiyatifine bağlı (30k mezun tanıdığım 3 yıl önce 12 binden 10 bin lira yaptılar)
ama şunu çok rahat söyleyebilirim burs indirim sınavları falan aşırı azaltıldı hem 12ler hem mezunlar için, yapan kurum neredeyse yok kurumsal dershanelerde de aynı şekilde çoğu şubesi yapmıyor. ortaokulda burslarla neredeyse ücretsiz dershaneye gitmiştim (aylık 50 lira mıydı neydi)
şimdi dershaneler bence kendini yok etti durduk yere,yerlerini temel ortaokullar temel lise binaları doldurdu. zaten çoğu boş iş, şuanki aklım olsa gitmemek için takla atardım. gerçi o zamanlar evdeki koşullar iyi değildi en azından ders çalışmak için gitmek zorundaydım.
_____________________________ örneğin, eğer biri kendini temelde şeytani bir insan olarak tanımlıyorsa bu tanımı ilerde yapacağı şeytani haraketlere yada geçmişte yaptığı bu tip haraketlere bir bahane olarak kullanacak demektir. benzer bir şekilde, biri kendini iyi bir insan olarak tanımlıyorsa geçmişte yapmış olabileceği şeytani haraketlerle yada ilerde yapabileceği olasılığıyla yüzleşmemek için bu tanımı kullanabilir. kalıcı bir karaktere ve belirgin bir sosyal statüye sahip olduğumuzu düşünerek sorumluluktan kaçıyoruz. bu tip tanımlamalar, kendimizi birşeyi yapamayacağımız konusunda kandırmamıza, sorgulanabilir şeylerden ve tanımın dışında kalanlardan kaçmamıza yardım etmektedir
-
Fen bilimleri ilk 10kya %50 indirim yapıyordu diğer gittiğim bi çok yer de yapıyordu -
İndirim sınavları oluyo
Bizim burdakilerden biri 10k yı falan ücretsiz alıyordu 20-50k (daha geniş bir aralık da olabilir tam hatırlamıyorum) bandını da sıralamalarından son haneyi silip alıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENK’ -- 9 Nisan 2021; 13:55:13 > -
Ben mezunken farklı etütlerde denemelere giriyordum. Düzenli gittiğim bikac yer iyi sonuçlar alınca kendileri teklif etmişti. Mart,Nisan aylarında.Ama kabul etmemiştim sınava az kaldı düzenim bozulmasın diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler