Şimdi Ara

LİSE BİTİNCE MEZUNLARIN DÜŞÜNCELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAŞLIKTAN DA ANLAŞILACAĞI GİBİ LİSE BİTİNCE NE HİSSETTİNİZ? NASIL BİR DUYGUYDU? O KAPIDAN ÇIKINCA ARKANIZA BİLE DÖNÜP BAKMADINIZ MI ? ŞUAN LİSEDEKİ ARKADAŞLARINIZLA GÖRÜŞÜYOR MUSUNUZ?

SINAVI FALAN ŞİMDİLİK 2.PLANA ATIN LİSE BİTİNCE NASIL DUYGULAR İÇİNDEYDİNİZ ?

EDİT:BENİM GORUS VE DUSUNCELERİM

İLKOKUL GİBİSİ YOKTU lisede hickimseye isinamadim herkesle arkadastim samimiydim ama dost dedikleri seyden bulamadim yok abi herkrs bir ortam pesinde bir kari kiz pesinde. İlkokulda 2arkadas edindim her zaman beraberiz arkadas gibi arkadaslar yemin ediyorum lisede boylesini bulamadim.Kizlarlada hic ugrasmadim pismanda degilim ugrasanlarin cogu kendini harcadi anlamsiz triplere falan girmeler

Kizlarla sadece muhabbetim olurdu hic sevgili yapmak istemedim hepsi cakal surusu

Universitede buyuk ihtimal boyle olucak ama hayirlisi oraya naisl olsa gelecekte yapacsgimiz is icin gidiyoruz oradaki herkes cikari icin okuyor hayirlisi bea su lanet liseden kurtulduk

Zaaaaaa bitti lise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 22 Mayıs 2016; 22:17:24 >

• Ortaokuldan ayrılırken üzülmüştüm lise bitiyor seviniyorum şu devamsızlık yüzünden ortamı pek özlemem yeni ortam buluruz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezunum soğuk ama girince alışıyosun.

• başta ohh iyi ki bitti moduna giriyorsun zaman geçtikçe çok özlüyorsun.
  • başlık ''üniversite bitince mezunların düşünceleri'' diye olsaydı söz alabilirdim.
  • son 2 ay gitmedim okula diplomamı hala almadan mezuniyet balosu saçmalıgınada katılmadım ama çooook özledim o arkadaş ortamını,muhabbetleri lise bitince gerçekten çok özlüyosun şaka lan şaka o saçma kurumu kim özler
  • Hemen bitsin şu lise, ortaokul güzeldi. Saftık , dayak yerdik döverdik saçmalardık. Ne ara büyüdükte üniversiteye geçiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özleyecek sayılı insan var zaten onlarlada bağı koparmam. Sınıfın kalanı çöp.
  • inekmatur ABİNİZ hala özlüyor o günlerini , özleyeceksiniz arkadaşlar hiç tahmin etmediğiniz insanları bile
  • İcimde oluşan tek his sonunda kurtuldum oldu, mezuniyetime gitmedim karnemi vs. zaten hic almazdım geleneği gene bozmadim ve almadim, hocalarla vedalasmadim, sınıftakilerle dahi vedalasmadim zaten sayılı kişi vardı sevdiğim onlarlada ağlamak istemedigim için vedalasmadim.Hiç kimseyle görüşmüyorum 1 yıldır en çok anami babamı görüyorum bazen cildiricak gibi oluyo insan ama genede mutluyum huzurluyum jdisisisisisisis

• Basta kurtuldum iyi ki bitti diyosun sonra cok ozluyosunn arkadaslarimla gorusuyorum tum sinifla degill

• Artık bir okulun olsun istiyorsun hele mezuna kaldığın yıl ilk okul günü evde oturmak var ya anlatamam keşke 2 3 soru fazla yapsaydim diye ağlayacaktım resmen...........

• Eve gidene kadar

Model-Değmesin ellerimiz-Bitti mi hikayemiz kismı-Replay bu moddaydim

• and_soo A kullanıcısına yanıt
  • Hiç özlemeyeceğimin garantisini verebilirim bittiği gibi eve koşacağım bir daha o okulun önünden bile geçmem
  • and_soo A kullanıcısına yanıt
    Ben ilk gün evin yakınında ki üniversitenin onune gittim , banka oturdum millet izledim acı cektirdim kendime resmen

Sonra bir elimde kagit bir elimde kalem ...

• Okul bitsin mezun olun.Yaz tatili görüşürsünüz muhtemelen.İyi bir lise arkadaş ortamınız varsa farklı şehirlere gidenlerde olur muhtemelen sonra bakarsınız 6-7 ay geçmiş dönem sonu gelmiş,geçmişteki makara günler gelir aklınıza ve herkesin farklı yerlere dağıldığı ilerlediğini görürsünüz.Üstüne lise arkadaşlarınız sırf lise arkadaşlarınız değilse(çok yakın olduklarınız)ömür boyu görüşeceğinizi bilseniz bile ayda biri,2 haftada biri geçmez.Büyük ihtimalle üniversitede hatta hayatımızın hiçbir döneminde bu ortamı bulamayacağız.Bu yüzden kıymeti bilinmeli bence.Zaman geçtikçe,insanlarla olan ilişkilerinize baktıkça keşke liseye dönsek dedirten durumdur aynı zamanda.

Not:Mezunum
  • Geçen sene 3 yıllık okulumdan ayrılırken karne günü mezun oluyor gibi hissettim. Zaten son hafta İstanbul üniversite gezisi vardı o gezi biterken burukluk vardı 1 hafta sürdü sadece. Ortaokulda dershane ortamını severdim, şu an temel lise ortamı da daha iyi geliyor. Ama eski okulumda da olsam 3 ay sonra sıfırdan bir hayat başlayacağını düşünüp heyecanlanırdım herhalde.

• diplomamı bile almadım düşün durum o derece vahim
  • Şimdi banaaa kaybolan yıllarımıı verseeelerr

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.