Şimdi Ara

Mezun abinize destek (Tyt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gençler, hepinize kolaylıklar dilerim. Yıllar yıllar öncesinde mezun olmuş bir abinizim. Zamanında forumdan çok yararlanmıştık. Şu aralar ölü gibi sanki forum. Güncel konulardan, kaynaklardan, hocalardan çok uzak kaldım. Şimdi kpss çalışıyoruz. Yks çalışma motivasyonum olsa ona da çalışırdım 😀
    Sizden bu konuda yardım istiyorum. Matematik ve Türkçe için önerdiğiniz kaynak ve hocalar neler var ?
    3d yayınlarınin video çözümlü ders defterine baktım fena değil gibi. Eyüp B. Anlatıyor. Ondan ilerlemeyi düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eyüp B. , YKS için en iyi matematik ve geometri kanallarından biridir. Benim de birlikte ilerlediğim hocadır kendisi. Ancak YKS ve KPSS arasında uçurum olabilir. İki sınavın da çıkmış sorularına bakıp karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca ortak olmayan konular da var olabilir. Türkçe kısmında da sözel mantık vs. var diye biliyorum KPSS'de, orada da farklılıklar var. Ama paragraf olarak bir YKS Paragraf kaynağı alırsanız zoru etüt etmiş olursunuz, daha iyi olabilir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.