Şimdi Ara

Mezunlar YGS ve LYS'deki maceralarınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınava girip çıkmış olan arkadaşlar YGS-LYS'de yaşadıkları o duyguları anlatabilir mi?Mesela ben YGS'de sosyal bilimler bölümünde hızımı alamayıp 45.soruya kadar çözmüştüm.

• ygs de sosyal bilimlere geçtiğimde saate baktım oooo daha 20 dk var dedim 5-6 dk sonra sınav bitmiştir kalemleri bırakın dedi görevli saati yanlış görmüşüm

lys matematik sınavındada görevliler kitapçığa göz atın sayfa eksikliği var mı diye dedi ben de en son sayfada bir tane ilk gördüğüm integral sorusunu attım hafızaya kafadan çözdüm sınav başlayınca da hemen işaretledim
    ama yine de yetişmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

ygs de sosyal bilimlere geçtiğimde saate baktım oooo daha 20 dk var dedim 5-6 dk sonra sınav bitmiştir kalemleri bırakın dedi görevli saati yanlış görmüşüm

lys matematik sınavındada görevliler kitapçığa göz atın sayfa eksikliği var mı diye dedi ben de en son sayfada bir tane ilk gördüğüm integral sorusunu attım hafızaya kafadan çözdüm sınav başlayınca da hemen işaretledim
    ama yine de yetişmedi

aynen sonda 1 tane ıntegral sorusu vardı alan gösterme onu yapmıştım bende kafadan ama göz açıp kapayıncaya kadar sınav bitmişti

• Heyecandan su almayı unutmuştum. İçeriye girerken görevli sen su içmeyecek misin diye sordugunda su içmeye zaman mı kalıyor dedim helal olsun demişti bilse heyecandan unuttuğumu

NOT: Yine yetişmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 lys 1 matematigin yarisinda uyumus kalmisim geometri dagitilirken uyandirildim

• quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

2011 lys 1 matematigin yarisinda uyumus kalmisim geometri dagitilirken uyandirildim

Bu nasil bir rahatliktir?Adam sinavda uyumus :D

• lys1 e imam hatite girmistim sınav esnasında vahiy gelir diye bekledim ama lys matematik ve lys geometride hüsranla bitii hele lys geometri baktım hangi soruyu yapabilirim diye baktım olmuyor yalandan uğrasayım bari dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

quote:

2011 lys 1 matematigin yarisinda uyumus kalmisim geometri dagitilirken uyandirildim

Gece uyumamistim kabus etkisinde kalmistim bir de zaten hazirlanmamanin verdigi rahatlık vardı mezuna kalmakti amacim senenin basindan beri ygsde de istedigim sonucu alamadigimdan kesinlesmisti de son dk tercihi yapip sauye gittim

• quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

ygs de sosyal bilimlere geçtiğimde saate baktım oooo daha 20 dk var dedim 5-6 dk sonra sınav bitmiştir kalemleri bırakın dedi görevli saati yanlış görmüşüm

ama yine de yetişmedi

o lys1deki integral sorusunu( cot-sinli olanı) ben de başlamadan çözmüştüm ama yine yetişmemişti.

ygsde de 40tan sonraki felsefe sorularını çözmüştüm ahh ah

• Benim hic maceram falan olmadi bildigin girdim ciktim sinav iste.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eglenceli yorumlari gorerek;yukari.

• Benim yokta arkadaş sınavda şişeye işemiş :D
    Bir arkadaşın önündeki çocukta sesli osurmuş. :D Bir arkadaşta sınava yanlış sınıfa girmiş.

Hep bir arkadaş yani ben değilim haaa ince espri yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

Benim yokta arkadaş sınavda şişeye işemiş :D
    Bir arkadaşın önündeki çocukta sesli osurmuş. :D Bir arkadaşta sınava yanlış sınıfa girmiş.

sesli osurmak ne ya hahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

Benim yokta arkadaş sınavda şişeye işemiş :D

sesli osurmak ne ya hahahahahah

sesli güldüm.
  • sınav sorusu kızın biri kimliğini unutmuştu, devamı konuda

http://forum.donanimhaber.com/m_73217036/f_//tm.htm#73217036
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

quote:

Gece uyumamistim kabus etkisinde kalmistim bir de zaten hazirlanmamanin verdigi rahatlık vardı mezuna kalmakti amacim senenin basindan beri ygsde de istedigim sonucu alamadigimdan kesinlesmisti de son dk tercihi yapip sauye gittim

5-1 moduna almış

• takip 23 mart akşamı biz doldururuz buraları
  • Bu yaz değil de öbür ki yaz doldurucaz buraları.
  • Ygs de arkamda oturan kizin sinavin en heyecanli anlari olan son 15 dakika boyunca ziril ziril aglamasi ile bende normal seviyede olan heyecanin tavan yapmasi

• 8. sınıfta sbsye girerken uyuyamamistim gece 3.30 a kadar falan

simdi 11im,simdiden saglam stres yapicam diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.