Şimdi Ara

Mezunlar Geçen Sene Sonuçlara Baktığınız Anı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annem aciklandigini söyledi hemen siteye girdim TC vs yazayim derken...

Site asiri yavasti bende otomatik olarak foruma girdim

gördüğüm basliklari hic unutamiyorum ve troll olmadiklarinida biliyodum cunku ayni basliktan alt alta 5 6 tane vardi

"2016 GIBI GELDI "

"TROLLER HAKLI CIKTI"

"2016DAN KOTU GELDI AGLICAM" .....
    Forumu takip ediyordum açıklandı mı diye. Açıklandı konuları dolmaya başladı bi an. Aha açıklandı dedim,heyecanla osymye girdim. Ama site yavaştı. Babam annem kardeşim de yanıma geldi açıklandı diye. Sonuç sayfası açıldı ve beklediğim aralıkta bir sıralama gördüm. Hatta beklediğimden biraz daha iyiydi. O sırada halam aradı. Çok sevinçlilerdi. Mezuna kalan kuzenim hukuk kazanacak sıralamayı yapmıştı. Mezuna kalma sırası bana gelmişti.
  • Ellerim ayağım titriyordu tc mi şifremi yazarken sonra girdim bi şekilde.

Yavaşca aynaya gittim ve SENİN ANK diye bağırdım

Everbody lies.
  • karasudaydım akşam saat 9.30 falan olması lazım arkadaşlarla geziyorum -benden 1-2 yaş küçükler sınavla uzaktan yakından alakaları olmasa da bana haber vereceklerini biliyordum- yanımda 2 yaş küçük kız arkadaşım da var neyse açıklandı açıklandı diye arkadan geldi veledi zinalar ''yalnız bırakın iki dakka'' dedim sonucuma baktım veeeeeeeeee olamaz böyle bir şey ağlamak istiyordum ev de yakın değil zaman ve mekan ağlamaya hiç uygun değil zaten çocukların da umrunda değildi kendilerince eğleniyorlardı o zamanki kız arkadaşım anladı geldi sarıldık ama sarılmaya hiç uygun bi zaman değildi anında ağlayabilirdim sarılırken bile kendimi zor tutuyordum ama bir süre sonra artık tutamadım bir iki damla aktı ve biz hala sarılıyoruz ağladığımı göstermemek için bırakmadım sarıldım, sarıldım da nasıl göstermiyim anladı ama olsun gözlerimi falan sildim derken o da ağlıyormuş hiç farkında değildim o zaman da ben onu sakinleştirmeye çalışmıştım falaan filaan derken kısa bir süre sonra içimde aniden karşı koyamadığım eve gidip ağlama isteği oluştu -bu arada telefonu uçak moduna alalı çok olmuştu kimse ulaşamıyordu- eve gittiğimde çocuk gibi ağladım annem yengem falan saçma sapan moral vermeye başladıkça daha da sinirlerim bozuluyordu daha bir sürü şey işte böyleydi
    ama 2001'li bir kızdan hiç beklemediğim bir olgunluğu gördüm çok şaşırmıştım

• Geceden beri f5 yapıyordum. Tam biraktim yapmayı hemen sonra mesaj geldi wp den aciklandi galiba diye. Baktim siralamaya dedim dis tutmaz buna gg

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lecørbusier kullanıcısına yanıt
    Sınav ayağına kızı götürüyormuşsun

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • sevgilimdi
  • çok rahattım en kötü 170k gelir onlada yarı burslu veya doğuda hemşirelik gelir diyordum yani heyecanlanmamıştım ama o ekranda 200k yı görünce anlık bi şok geçirmiştim elim ayağım titremeye başlamıştı o yüzden bu sene 2010 gelecek gibi hazırlıyorum kendimi gelirse şaşırmam iyisi gelirse sevinirim

Orijinalden alıntı: lecørbusier

karasudaydım akşam saat 9.30 falan olması lazım arkadaşlarla geziyorum -benden 1-2 yaş küçükler sınavla uzaktan yakından alakaları olmasa da bana haber vereceklerini biliyordum- yanımda 2 yaş küçük kız arkadaşım da var neyse açıklandı açıklandı diye arkadan geldi veledi zinalar ''yalnız bırakın iki dakka'' dedim sonucuma baktım veeeeeeeeee olamaz böyle bir şey ağlamak istiyordum ev de yakın değil zaman ve mekan ağlamaya hiç uygun değil zaten çocukların da umrunda değildi kendilerince eğleniyorlardı o zamanki kız arkadaşım anladı geldi sarıldık ama sarılmaya hiç uygun bi zaman değildi anında ağlayabilirdim sarılırken bile kendimi zor tutuyordum ama bir süre sonra artık tutamadım bir iki damla aktı ve biz hala sarılıyoruz ağladığımı göstermemek için bırakmadım sarıldım, sarıldım da nasıl göstermiyim anladı ama olsun gözlerimi falan sildim derken o da ağlıyormuş hiç farkında değildim o zaman da ben onu sakinleştirmeye çalışmıştım falaan filaan derken kısa bir süre sonra içimde aniden karşı koyamadığım eve gidip ağlama isteği oluştu -bu arada telefonu uçak moduna alalı çok olmuştu kimse ulaşamıyordu- eve gittiğimde çocuk gibi ağladım annem yengem falan saçma sapan moral vermeye başladıkça daha da sinirlerim bozuluyordu daha bir sürü şey işte böyleydi
    ama 2001'li bir kızdan hiç beklemediğim bir olgunluğu gördüm çok şaşırmıştım
    Kadınlar yaşıtları olan erkeklere göre daha olgun oluyor. Şaşılacak bir durum yok

• ygsden çıkarken mezun kararı aldığımdan ne ygs ne de lys sonucuma bakarken hiç heyecanlanmadım. ama bu sene burdaki troll açıklandı konuları bile nabzı tavan yaptırabiliyor.
  • Ben geçen sene mezundum bu sene ünideyim ama anlatam sabahtan beri bekliyodum sonra akşam yine f5 ile sevişirken bi baktım açıklanmış heyecandan elim ayağım titriyodu hatta elim uyuşmuştu sonra baktım işte dedim eh işte biseler olur neyse işte şimdi unideyim bugünde hazırlık sınavının sonuçlarını beklerken benzer şeyler yaşadım

Dietrich Bonhoeffer
  • Çok seksi bi geceydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lecørbusier kullanıcısına yanıt
    Yaprak seven kelebek bile böyle yazmazdı be hocam bir kez daha yaktırdın bize :(

Site asiri yavasti bende otomatik olarak foruma girdim

gördüğüm basliklari hic unutamiyorum ve troll olmadiklarinida biliyodum cunku ayni basliktan alt alta 5 6 tane vardi

"2016 GIBI GELDI "

"TROLLER HAKLI CIKTI"

"2016DAN KOTU GELDI AGLICAM" .....

• Çok kötü gündü aileme zaten sınavın kötü geçtiğini söylemiştim ilk başta tamam dediler ama açıklandığı gün hiç öyle değildi sanki ilk 10 k gelcek gibi bekliyorlar evde fena tartışmalar kavga gürültü artık sınavı unuttuk bende ....sınavı dedim oturuyorum sonra bi açıklandı dediler baktım 47 k gittim içeri söyledim bundan sonra da bi ton kavga böyle biraz devam etti He en çok ta ailenizin dediği laflar felan koymuyo 1 sene boyunca verdiğiniz emek ve fedakarlıklar karşılığını alamayınca koyuyo

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.