Şimdi Ara

Mezunlar Geçen Sene Sonuçlara Baktığınız Anı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: koznak2616

50-100k arası Yok mu tahmin
    2014e yakınsar

Orijinalden alıntı: Tipisteyenbiri

Şu mesajı görene kadar yazmayacaktım ama yazmak istedim şimdi.

Ben geçen sene mezundum ondan önceki sene ilk hazırlandığımda sınava ygs 20k geldi böyle bekliyordum zaten,lys yi kontrol etmedim sonuçları bekledim ama en kötü 15 bindeyim kars tıp yazarım olmadı yaa diye yaşıyorum. Ailem de benimle aynı beklentide tabi. Hiç unutamadığım bir gündü sürekli sayfayı yeniliyordum en sonunda bi yeniledim açıklanmış,gözüm mf3 ve 35k yı yakaladıııı ordan sonrası bi 4-5 saat ağlama bittim ben emeklerim çöp oldu vs. yakınmalarıyla geçti. O an hiç geçmeyecekmiş gibiydi,o yaz sanki bitmeyecek gibi duruyordu çok boktan günlerdi be. Ama bitti bir şekilde.

Mezun senemde ygs çok kötü geçti normalde 140 netin altına inmeyen ben 118 falan yapmıştım sonucun da bok gibi olacağını biliyordum dershaneden geldim hiç heyecan yoktu açtım direk baktım 21k geçen seneden kötü olduğu için üzüldüm ama aileme söylememe kararı aldım sağolsunlar hiç şikayet etmediler sen bilirsin kızım dediler hiç yaşanmamış gibi devam ettim konuları bitirdim afedersiniz it gibi çalıştım. Lys den çıktığımda iyi yaptığımı biliyordum. Sonuçları sabırsızlıkla bekledim hedefim 10k falandı ama 15 de gelse üzülmezdim tek derdim tıp yazmaktı. Sonuç ekranında mf3 te 4 rakam gördüğüm an... 7k küsür geldi bütün zor günlere değdi ve ygs lys maceram sonlandı. Sonra Kocaeli tıp a yerleştim bu arada. Mutlu son :)

Alıntıları Göster
    Sevindim adına, beklentiyi düşük tutmak lazım galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Starixa kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum hocam ben 2.üniversite için girdim sınava fabrikada çalışıyorum karekökten çalıştım tyt ve ayt ye tyt 80 altına düşmezdim ayt 50-60 arası gelirdi berbat sonuç çıktı tek kaynaktan çalıştığım için kendime o kadar çok kızıyorum ki sınav anı şok oldum soruları görünce beynim durdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: koznak2616

Bende öyle düşünüyorum hocam ben 2.üniversite için girdim sınava fabrikada çalışıyorum karekökten çalıştım tyt ve ayt ye tyt 80 altına düşmezdim ayt 50-60 arası gelirdi berbat sonuç çıktı tek kaynaktan çalıştığım için kendime o kadar çok kızıyorum ki sınav anı şok oldum soruları görünce beynim durdu
    İnşallah üzülmeyeceğiniz sıralama gelir hocam ne yazık ki sınav anında her şey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor keşke gitse :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Temmuz’du. Adalara gitmistik arkadaslarla, aciklanmasini orda bekledik. 20.00a kadar bekledik aciklamadi. Sonra vapura atladık dönüyoruz istanbul’a. Kendimi denize atacaktim vapurda artık heyecandan. Tam indim otobüs bekliyorum sayfayı yeniledim önüme sonuc geldi. Çok sınırdaydım. Dedim kesin düzce tıp.....Sınavla.com’a sövüyordum, cunku umutlandirmisti. Neyse agladim biraz sonra akbil basip evime gittim. Neyse ki geldi istediğim tıp, cok sınırda olsam da. Değisik duygulardı abi, her şeyiyle güzeldi. Ulan yataktan kalktım yakıcam 1 tane simdi,ne günlerdi be.

Tıp istiyordum,kesin çekemem diyordum neyse sonuç günü geldi çattı.

Balkonda çay içiyordum annem açıklanmış diye bağırdı,çay boğazımda kaldı

Ellerim titreyerek açtım 3 kere yanlış girdim hatta,32kdan 9kya çekmişim çok mutlu oldum o an.Evdekiler teker teker sarıldılar bana sonra yoğun akraba trafiği.
    En çok da emeklerinin boşa gitmemesi çabaladığını onca şeyin karşılık bulması mutlu etti.
    Umarım hepiniz sonuçlar açıklandığında mutlu olursunuz,her şey gönlünüzce olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortus Magandus -- 30 Temmuz 2018; 2:37:9 >

• O kadar korkmustum ki bakamamistim ablam bakmisti ben de oturup aglamistim

bu sene de inşallah geçen seneki gibi olmasın sınavlar 2012 gibi gelirse en azından bizim için daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bookman01 -- 30 Temmuz 2018; 10:45:7 >

Kendimi ve ailemi 25kya hazırlamıştım.Sonuç ekranı geldiği an büyük bir şok yaşamıştım.Nutkum tutulmuştu konuşamıyordum,babam millet yapmış demek ki yapacak bir şey yok filan diyordu.

Birkaç dakika sonra 3.yıla kalmak istiyorum dedim,ailem büyük şok yaşadı.İlk başta baya karşı çıktılar ve ikna etmeye çalıştılar.Ama onları ikna eden ben oldum.

Sonra da o günlerden bugünlere geldik.

2017 lys sonuçları büyük bir çoğunluğu şaşırtmıştı gerçekten.Aynı şekilde 2016 ygs sonuçları da fena şaşırtmıştı.Bu seneki sonuçların şaşırtmayıp sevindirmesi en büyük isteğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 30 Temmuz 2018; 10:55:58 >

Bu sene de her yıl oldugu gibi kötümser bekleyenlere troll diyorlar ama 3 saatlik sınavda 2016 gibi bekleyenleri gördükçe üzülüyorum. Geçen seneki sınavda bile 2016ya yakın geldi. Bu easy sınavda 2010dan daha kötü gelecektir herkese geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lys açıklandığı zaman ilginçti. Akşam saatleri forumda dolaşıyodum. İnekmaturun koterin konularını gördüm hani iyi gelecekti falan yazmışlar. Zaten mezuna kalacağım belliydi de lys ye sağlam çalışmıştım belki biraz çekmişimdir dedim.(ygs 75k) Baktım 59k. Içeri gittim ailem oturuyodu ben mezuna kaldım dedim gittim yattım sonra.

Orijinalden alıntı: saul_goodmann

Lys açıklandığı zaman ilginçti. Akşam saatleri forumda dolaşıyodum. İnekmaturun koterin konularını gördüm hani iyi gelecekti falan yazmışlar. Zaten mezuna kalacağım belliydi de lys ye sağlam çalışmıştım belki biraz çekmişimdir dedim.(ygs 75k) Baktım 59k. Içeri gittim ailem oturuyodu ben mezuna kaldım dedim gittim yattım sonra.
    ben mezuna kaldım dedim gittim yattım sonra.

aeıwyqıurqwu0r9
  • Battlefield 1 oynuyordum odamda. Babam o sırada televizyondan açıkladığını görünce bana sonuçlar açıklanmış dedi. Ben de oyunu durdurup sonuçlara baktım. Allah tan hızlı girdi. 30k bekliyordum ama sonuç 44k idi. Çalışma koltuğuma oturup bir dakika içinde şoku atlatmaya çalıştım. İyi ki de kendimi bu kötü sonuca hazırlamışım yoksa daha yıkıcı olurdu. Daha sonra salona gittim ve bizimkilere olmadı bir sene daha deneyeceğim dedim. Sonucu da söyledim o ara. Daha sonra oyuna geri döndüm.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.