Şimdi Ara

Mezunlar Geçen Sene Sonuçlara Baktığınız Anı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs sonucunda hiç tepki vermedim gibi birşey oldu ama lys sonuçlarında acayip bir heyecan vardı bir umut 15k civarı gelir diye beklerken o da ne 24k içten içe acayip üzüldüm ama pek belli etmemeye çalıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yıkılma anını YGS'de peşinen yaşadığım için LYS sonuçlarına dair hiçbir şey hissetmedim.Sanki sınava giren ben değilmişim gibiydi.Dışarı çıkıyordum şöyle bi baktım,oturmadım bile bilgisayarın başına.Evdekiler de mezuna kalacağımı bildiği için desteklediler,tartışma ve sitem falan olmadı.
    Kendi üzüntünüz eninde sonunda geçiyor ama işin kötü yanı sizden beklenti duyan insanları da hayal kırıklığına uğrattığınızı biliyorsunuz ya,o biraz oturuyor insanın içine.Nitekim mezuna kalırsanız bu insanların size eskisi kadar güven duymadığını da hissediyorsunuz.
  • Evde misafirler vardı. Onların gitmesini beklemiştim. 10 dakika sonra onlar gidince oturma odasına gidip "hayatım bitti." diye ağlamıştım. Ne alaka bilmiyorum ama iğrenç bir psikoloji ya. Yine ağlamam umarım.
  • Sabahtan akşama kadar beklemiştim. 30k girerim en kötü diye düşünüyordum. Bir ara dh a girdim 2016 gibi gelmis diye yazılar gördüm. Hemen sonucu açtım ve bir baktım 45 bindeyim nasıl olmuş bilmiyorum ama matematik 10 net daha az gelmiş. Sınavdan 1 hafta sonra cevaplar açıklandığından cevaplarımı aklımda tutamamısım demek. Ağlayarak annemlere mezuna kalacağim demistim. Sene içinde 100 binde olsa mezuna kalmam diyordum oysaki.

• Ygs ye girip çıkınca kontrol ettim sınavı sonra baya tartışmalar oldu evde sonra ygs açıklandı böyle kimse bir şey demedi sakindi herkes lys bitti iyi geçti 10 k diye çıktım kontrol ettim 18-25 k sınav geldi 35 k. O an siteye girip sonucumu gördüm.Ailem karşımda oturuyordu. Baktım be dedimki 35 k gelmiş.sonra 2 dk sessizlik ve ailemin zaten bunu bekliyorduk demesi... Sonra çalışmassan böyle olur falan bunu hak ettin lafları falan değişik bir gündü. Benim hatam 10 k dan açmak ve ailemi üst üste şoka uğratmak.

• Evdeydim wp grubunda arkadaşlar sürekli açıklandı mı diye soruyor gruptan bir kişi sonuçları diye atmış resmini baya ağır küfür ettim heyecandan ama öyle ona değil yani acayip elim ayağım titredi açtım baktım vay amk 43k 42k arası şeyler dedim herhalde boku yedik yani mezuna kaldık dedim falan filan acayip kötü gündü ya zaten pek bir şey beklemiyordum orası ayrı çok takmamıştım sınavı geçen sene

• Forumu takip ediyordum açıklandı mı diye. Açıklandı konuları dolmaya başladı bi an. Aha açıklandı dedim,heyecanla osymye girdim. Ama site yavaştı. Babam annem kardeşim de yanıma geldi açıklandı diye. Sonuç sayfası açıldı ve beklediğim aralıkta bir sıralama gördüm. Hatta beklediğimden biraz daha iyiydi. O sırada halam aradı. Çok sevinçlilerdi. Mezuna kalan kuzenim hukuk kazanacak sıralamayı yapmıştı. Mezuna kalma sırası bana gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 28 Temmuz 2018; 1:37:19 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Dot

OLUM HEPİNİZ Mİ KÖTÜ YAPTINIZ Bİ TANE ŞUNU BEKLİYORDUM DAHA İYİSİ GELDİ VEYA BUNU İSTİYORDUM BU GELDİ DİYEN YOK MU?
    Şu mesajı görene kadar yazmayacaktım ama yazmak istedim şimdi.

Ben geçen sene mezundum ondan önceki sene ilk hazırlandığımda sınava ygs 20k geldi böyle bekliyordum zaten,lys yi kontrol etmedim sonuçları bekledim ama en kötü 15 bindeyim kars tıp yazarım olmadı yaa diye yaşıyorum. Ailem de benimle aynı beklentide tabi. Hiç unutamadığım bir gündü sürekli sayfayı yeniliyordum en sonunda bi yeniledim açıklanmış,gözüm mf3 ve 35k yı yakaladıııı ordan sonrası bi 4-5 saat ağlama bittim ben emeklerim çöp oldu vs. yakınmalarıyla geçti. O an hiç geçmeyecekmiş gibiydi,o yaz sanki bitmeyecek gibi duruyordu çok boktan günlerdi be. Ama bitti bir şekilde.

Mezun senemde ygs çok kötü geçti normalde 140 netin altına inmeyen ben 118 falan yapmıştım sonucun da bok gibi olacağını biliyordum dershaneden geldim hiç heyecan yoktu açtım direk baktım 21k geçen seneden kötü olduğu için üzüldüm ama aileme söylememe kararı aldım sağolsunlar hiç şikayet etmediler sen bilirsin kızım dediler hiç yaşanmamış gibi devam ettim konuları bitirdim afedersiniz it gibi çalıştım. Lys den çıktığımda iyi yaptığımı biliyordum. Sonuçları sabırsızlıkla bekledim hedefim 10k falandı ama 15 de gelse üzülmezdim tek derdim tıp yazmaktı. Sonuç ekranında mf3 te 4 rakam gördüğüm an... 7k küsür geldi bütün zor günlere değdi ve ygs lys maceram sonlandı. Sonra Kocaeli tıp a yerleştim bu arada. Mutlu son :)

• Keşke o güne geri gidebilsem.

1 kişi fazlaydık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aise girersin orda şöyle bir şey yazar: 2017-LYS Sonuçları(YGS ve Yerleştirme Puanları Dahil).Bunu gördüğün an bütün vücudun aniden ısınır bu adrenalinin etkisidir vücut ısıyı azaltmak için terlemeye başlar terlemeyen sadece dudakların ve tırnaklarındır orada da ter bezi yoktur yoksa orasıda terlerdi.Ellerini üstüne silersin ve görüntüleye basarsın.Ben bastığım an ekran karşısında şok olmuştum.Düşündüğüm ilk şey ben bunu anneme nasıl söylerdim yaklaşık 2-3dakika zaman durmuş gibi oldu ne yapıcağımı şaşırdım.2-3gün boyunca depresyona girdim ve mezuna kalma kararı aldım.Umarım istediğiniz gibi gelir bunları yaşamazsınız hepimiz hakkında hayırlısı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    2010 tahmincileri işte bunu yapıyor tekrar üzülmemek için beklentiyi düşürüyorlar

Senin tahminini bilmiyorum hocam

Orijinalden alıntı: koznak2616

2010 tahmincileri işte bunu yapıyor tekrar üzülmemek için beklentiyi düşürüyorlar

Senin tahminini bilmiyorum hocam
    ilk 5k 2012 gibi belki biraz daha kötü 5-20k arası 2016dan 1-2tık kötü 20-30k arası 2016 gibi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.