Şimdi Ara

Mezuniyet Gecesi Nedir, Nasıl Yapılır?[Güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
10.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Beyler beni deli dürttü ben de gittim organizatörlüğe soyundum. Mekan-ulaşım-müzik neredeyse tamam ama, gecenin içinde neler yapabiliriz daha eğlenceli hale getirmek için?

Bu arada bildiklerim kadarıyla da bu işe kalkışacak arkadaşlara yardım edebilirim.

Son durumu söylüyorum.

40 tl kişibaşı yemek(mekan kirası alınmıyor)
    300 tl ulaşım(30 kişilik iki midibüs)
    Müzik=> en kısa zamanda gidip halledeceğim.
    Bilet basımı=> Tam fiyat belli olmadığı için daha gidip ne kadar olduğu sorulamadı.

Alkol dahil değil çünkü bizimkiler bulunca duracak gibi değiller, ama yasaklamadık da çünkü mekanda içmek isteyenlere baya pahalıya gelecek

Sizde de içmek istemeyen arkadaşlar olabilir, o yüzden düşünüyorsanız alkol hariç bir menü yapın ki içmeyecekler mağdur olmasın.

Müzik konusuna gelince, gençlerden oluşan bir grup klavyeli bir amcayla coşup dans edemez Denizlideki müzik stüdyolarını gezip bir grup ayarlamaya çalışacağım.

Program

7 gibi İstiklal Marşı ile başlayıp açılış konuşmasını yaptıktan sonra()...

Saat 6.30 civarında belirli bir ve ya iki merkezden toplanacak olanlar midibüslerimizle restorana gelecekler. Önce bir masa seçme, oturma faslı, ardından yemekler gelecek. Bu yerleşmeydi yemekti vs. 8-30'a kadar sürebilir. Canlı müzik başlayacak, danslar edilecek. Gecenin içinde çekiliş olayına yer vermeyi düşünüyoruz...

Sizin de fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 23 Şubat 2012; 18:48:49 >

• Vurdun vurdun, vuramadın tren kaçar.

Eğlencenin tabi, aklınıza başka şeyler gelmesin.

Orijinalden alıntı: deserthawk

Vurdun vurdun, vuramadın tren kaçar.

Eğlencenin tabi, aklınıza başka şeyler gelmesin.

Abi, etraf çayır idi, çimen idi

Ama aklınıza başka bir şey gelmesin tabi Benim amacım eğlencesi falan değil ya, okulda son senede adımız duyulsun

• Pankart hazirla geceyi ben duzenledim diye.mekanin orta gobegine as herkes gorsun adin duyulsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OneReason

Pankart hazirla geceyi ben duzenledim diye.mekanin orta gobegine as herkes gorsun adin duyulsun

O zaman görülmüş olur ama

Orijinalden alıntı: OneReason

Pankart hazirla geceyi ben duzenledim diye.mekanin orta gobegine as herkes gorsun adin duyulsun

200 kişi gelmiyor hacı, 50-60 kişi geliyor, bilen de biliyor kimin uğraştığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

İlginç

Orijinalden alıntı: Myrnin

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

alın bunu dışarı

misal mekanla 90a anlaşırsın,miletten 100 lira alırsın,sonra bakarsın keyfine

yarışmalar düzenlenebilir,çekiliş tarzında bir şey olabilir,absürt hediyeler verilebilir falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 20 Şubat 2012; 23:47:31 >
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

iyi para kaldırırsınız o işten :)

misal mekanla 90a anlaşırsın,miletten 100 lira alırsın,sonra bakarsın keyfine

yarışmalar düzenlenebilir,çekiliş tarzında bir şey olabilir,absürt hediyeler verilebilir falan

Şu anda istediğim para kaldırmak falan değil, olabildiğince çok kişinin katılması

Fiyat 50-60 arasında gidip geliyor ve biz bunu hâlâ 50'ye sabitlemeye çalışıyoruz. Ulaşım işi çok pahalıya geliyor, müzikler ayarlanmadı, bilet bastırılıp satılacak(onun fiyatını bile bilmiyorum ve benden çıkacak) martta okulda ben yokum vsvs

Çekiliş konusunu arkadaş düşünmüştü, onun için de kendi cebimden de olsa öyle bir şey yapmayı planlıyorum,dediğin gibi komik hediyeler falan Yarışma derken?

• Ulaşım işi de halloldu. Okulda bu tür organizasyonlar yapacak arkadaşlara umarım yardımcı olabilirim.

Şu anlık fiyat:

Mekan : 40 tl(kişibaşı)
    Ulaşım 300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 23 Şubat 2012; 18:49:23 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.