Şimdi Ara

MEZUNA KALMAK NEDİR Bİ İŞE YARARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

Mezuna kalınmaz
    Mezun doğulur.

tamam o zaman mezuna kalıyorum

• Hocam mezuna kalmak össden aldığı puandan tatmin olmayıp sınava çalışmak için bir senesini feda eden gençler için kullanılan bir terimdir. Bende mezuna kaldım. Sözelciydim. İlk sınavda 150 bin. İkinci sınavda 23 bininciydim. Büyük bir başarı değil ama edebiyat ya da tarih okumak zorunda kalmadığım için memnunum. Eğer sayısalcıysanız mezuna kaldığınızda eğer çok parlak bir öğrenci değilseniz dershaneye yazılmak sizin için zorunlu gibi bir şeydir. Ama sözelciyseniz evde çok rahat çalışıp kazanabilirsiniz. Başka sorularınız varsa bekliyorum.

Kadın isteyenlerin sevgili dostu.

Kadınİstiyorum.

* İlk yılında sınavlarda istedikleri puanları alamayanların, "mezuna kalırım seneye okulda yok nasıl olsa full ders çalışırım" dedikten sonra ilk yıl alınan puanları yakalayamama travmasıdır mezuna kalma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 3 Haziran 2016; 16:05:10 >
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    hangi üni hangi bölüm knk

Orijinalden alıntı: James Kendrick

hangi üni hangi bölüm knk

* Ayfon üni. Metalurji ve Toplum Bilimleri son sınıf.

Orijinalden alıntı: Kadınİstiyorum

Hocam mezuna kalmak össden aldığı puandan tatmin olmayıp sınava çalışmak için bir senesini feda eden gençler için kullanılan bir terimdir. Bende mezuna kaldım. Sözelciydim. İlk sınavda 150 bin. İkinci sınavda 23 bininciydim. Büyük bir başarı değil ama edebiyat ya da tarih okumak zorunda kalmadığım için memnunum. Eğer sayısalcıysanız mezuna kaldığınızda eğer çok parlak bir öğrenci değilseniz dershaneye yazılmak sizin için zorunlu gibi bir şeydir. Ama sözelciyseniz evde çok rahat çalışıp kazanabilirsiniz. Başka sorularınız varsa bekliyorum.

Kadınİstiyorum.

hocam tek sorum ygs 2 den 160k ile 250 k arası çok zor olurmu 5-10 net arası fen yaparak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TankerNejla

quote:

Orijinalden alıntı: Kadınİstiyorum

Hocam mezuna kalmak össden aldığı puandan tatmin olmayıp sınava çalışmak için bir senesini feda eden gençler için kullanılan bir terimdir. Bende mezuna kaldım. Sözelciydim. İlk sınavda 150 bin. İkinci sınavda 23 bininciydim. Büyük bir başarı değil ama edebiyat ya da tarih okumak zorunda kalmadığım için memnunum. Eğer sayısalcıysanız mezuna kaldığınızda eğer çok parlak bir öğrenci değilseniz dershaneye yazılmak sizin için zorunlu gibi bir şeydir. Ama sözelciyseniz evde çok rahat çalışıp kazanabilirsiniz. Başka sorularınız varsa bekliyorum.

Kadınİstiyorum.

hocam tek sorum ygs 2 den 160k ile 250 k arası çok zor olurmu 5-10 net arası fen yaparak

Sözelci olduğum için daha bilgili arkadaşlaradan yorum almak daha doğru olur ama önünde koca bir sene var. Çok zor olmasa gerek. Hepsinden biraz yapmaya bak. Puan ve sıralama hesaplama siteleri var oralara bakabilirsin.

• Çalışacaksan kal ilk senemde mf3'te 85k ikide 45 üçte 20k oldum benden daha iyi arttıran kat kat insan var olay tamamen düzenli çalışma işi ilk senede fazla yalnızlık çekmezsin senle beraber kalan epey arkadaşın olur ama üçte tamamen yalnız kalıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 3 Haziran 2016; 16:16:49 >

Orijinalden alıntı: MezunaKal

Gecen sene ygs1 140k bu sene 28k. Çalışmayacaksan ve şuan çalışmıyorsan hiç uğraşma. Ygsden 20 net yapmak fazlasıyla kolay düzgün çalıştıktan sonra.

yok hocam ygs 20 net kek zaten ben mezunada kalmadım sadece yararlımı diye sorum heralde kalmamak daha iyi
  • Dediğim gibi şuan çalışıyorsan düşünmeden kalabilirsin mezuna. Ama ben yazın 1 ay tatil yapayım sonra çalışırım diyorsan hiç kalkışma derim. Orta halli (ama verimli) bir çalışmayla hedefinin çok çok daha ilerisine gidebilirsin. Ama seneye sınav sisteminin değişeceğini söyliyorlar bunuda göz önünde bulundur.

• Ben mezuna kalmadim yerlestim istemeyerek bi bolume, tekrar girdim bu snee ve gecen seneden daha iyi net yapmama ragmen tercih yapip yerlestigim icin okul puanim yarisi geldi baslarda cok etkilemez diye dusunuyordum ama acayip geriye atti beni ilk sneeye gore. Seneye bi daha deniyecem bu bolumde kalma niyetim yok iyi dusun baskan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Geçen sene 110 bindim bu sene 26 bin. Elette işe yarıyor ama sana getirdiği büyük yalnızlık hissi ve bunalmışlık hissi var. Bunların yanında ise gerçekten seni çocukluktan çıkarıyor.

Kesinlikle ve kesinlikle dogru

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Geçen sene 110 bindim bu sene 26 bin. Elette işe yarıyor ama sana getirdiği büyük yalnızlık hissi ve bunalmışlık hissi var. Bunların yanında ise gerçekten seni çocukluktan çıkarıyor.

Belli ki kafan calisiyor, din konularinda trolluk mu yapiyorsun bilmiyorum ama yakismiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.