Şimdi Ara

MEZUNA KALIP YARIN BAŞLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk yılımdı ve hiç çalışmamanın da etkisiyle kötü bir sıralama bekliyorum bu başarısızlığım beni çok gaza getirdi hemen yarın başlamak istiyorum ders çalışmaya ama çevremdeki insanlar biraz ara vermem konusunda baskı yapıyor. Neredeyse başlamadığım için ara vermenin bir anlamı yok gibi geliyor siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uppp özellikle mezunlar yardımcı olabilir mi

• 1-1.5 ay derse dokunma

• Kafanı dağıt hocam biraz başlarsın sonuçlar açıklandıktan sonra ne demiş atalarımız hızlı giden atın boku seyrek dusermis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erken başlarsan erken sıkılırsın.

• 1 ay 1.5 ay dinlenmekte fayda var
  • teşekkür ederim herkese biraz geç başlayayım en iyisi dediğiniz gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15-20 gün dokunma bir şeye sonra hafif hafif başla çünkü 40-50 günden sonra rutin çok bozuluyor başlaması alışması zor olur

• Bu sınav ilkbahardan sonra kazanılır

• boşver kendini dinle. Yavaştan başla, yarın aç en sevdiğin dersi calis mesela. 2 ay keyif alarak calis. Coğrafya çalışıyorsan süslü süslü defter tut. Tarih calisiyorsan o konuyla ilgili biraz daha derine in youtubedan video izle. Keyif alarak bitir konuları simdiden. Hem zaman geçer hem konular biter.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam bu başarısızlığın üzerine kendimi tutamıyorum çalışmak istiyorum ki normalde ben eline çok nadir kitap alan bir insanım bu arada sizi benim bir konuma etiketlemişlerdi mezuna kalıp çok iyi sıralama yapmışsınız sanırım detay verebilir misiniz biraz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.