< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MEZUNA KALANLAR şu an napıyor
-
-
Başlamayan kaybeder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar çok çalışın insanlar inanılmaz hayvanı boyutlarda çalışıyor artık bol bol deneme çözmeyi de ihmal etmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reis sana neresi geldi ya tercih döneminde çok gördüm ama nereyi kazandığını yazdığını görmedim
-
Hocam bir tıpa yerleştim taşradan.
hayırlı olsun tebrik ederim
-
Hocam sağol ya iyi mi ettik kötü mü ettik tıp yazarak bilmiyorum.Bir öğretmen olup aylarca yatmak varken 6yil fakülte 4 yıl uzmanlık toplam 10yil nöbetten nöbete koşmak şimdiden beni strese koydu :)
Kafkas mi geldi niye cevap vermiyon bana
Sana cevap yok sapık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 18 Ağustos 2024; 20:29:12 >
öğretmenliği kolay bitiririz de mülakatta kalırız büyük ihtimal dayımız olmadığı için En kolay meslek öğretmenlik ama dayın amcan varsa eğer dayın yoksa özelde asgari bile vermeden sigortasız çalıştırırlar köle olarak. Özel sektörde gerçekten köle olarak çalışıtırıyorlar şaka yok. En azından tıp her zaman ve her yerde geçerli.
-
Ne sapıklığımı gördün,kafkasa geldiysen tanışalım
Matematiği iyi olanlar tm geçsin çok pişman olursunuz
Niye
neden hocam
Çok daha az rekabet var fen liseli manyaklarla uğraşmaya gerek yok ülkedeki en iyi sosyal bilimler lisesi 6 7 ile kapatıyor
Anladım hocam
Torpil dönüyor ama yarısı da hakkıyla yerleşiyor.Hrm bizim gibi tıp kazanan kişiler öğretmenliğe girse çok yüksek kpss yapar ilk girişte atanır mülakat olsa dahi
amelelik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok yüksek puan alırız yksye göre çok daha kolay sınav orası kesin ama bir şeyde mülakat olunca ben kesin güvenemiyorum 4 sene sonrası ne olur o bile belli değil. Ama ben 2 yıllık uzaktan sağlık yazıcam bitirip giricem sınava 2 yıllıklarda mülakat yok hem de daha kolay sınav. bir de öğretmenlik sıralamalarına baktım bilgisayar mühliklerinden daha da fazla çakılmışlar nedense neredeyse çoğu dolmamış ne oldu acaba bir anda
-
Yeni bakanla beraber mülakatlar ne duruma gelir bilmiyorum ama bu zamana kadar mülakattan yana korkmanıza gerek yoktu zaten mülakatı yuvarlıyorlardı yani 80,5 sınav puanıysa 81 ya da 80 veriliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kenko kronometre saat başı ötüyor ne yapmalıyım
- yurt dolap kilidi
- kyk cebeci erkek yurdu vhb blok yorumlar
- kyk ütü yasak mı
- 100 tyt 70 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X