Şimdi Ara

MEZUNA KALANLAR HEP DAHA KÖTÜ YAPMIŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
5.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    155le 30 arasinda daglae var hocam cekmesem de olurmus demeyin
    basaririsiniz umarim hedefinizi de vu sene :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdrhm

15 saat gercekten cok fazla yipratici olmus hocam
    yine de kotu bir siralama yapmamissiniz sukur ki
    bi de hocam sınav anı ya.. benim üstümde büyük bi baskı vardı ve tüm sınav boyunca o baskı aklımda canlandı aşırı stres yaptım ve aytde 4 soruyu kaydırmışım art arda tyt de tarihte 1 soruyu kodlamayı unutmuşum bu da tabi beni belki de 3-4k dan 12kya attı ama tekrar mezuna kalmayı kaldıramam
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    Sıralaman kaçtı hocam?
    Düzenli değildim ben. Hiç plan program yapmadım. Sabah kalkıyordum, dershaneye gidiyordum derslerden sonra bazen dershanede bazen evde bakıyordum ne çalışsam diye sonra birini seçip başlıyordum. Zaman da koymuyordum isteyince başlayıp isteyince bırakıyordum. Soru hedefi de koymadım son 2 ay dışında. Koronaya kadar aktif olarak dershaneyi saymazsak kendi başıma 3 - 4 saat, korona zamanı da 6 - 7 - 8 saat çalıştım genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • whykine W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

Yok ya bir şey olmaz sonucun güzel olunca pek bakmıyorsun mezunluğuna. Yani dediğim gibi bence senin için başarı koşulu ne onu bulmak lazım onu bulup uygularsan avantajın büyük olur hele bu dönem. Şimdi artık o 12 lerde mezun gibi olucaklar

Yine mezuna kaldığım için hocam 10-12 gelse kalırmıydım pek sanmam 😀 teşekkür ederim hocam sizin kalıp kalmayacağınız sonuçlardan sonra mı belli olacak

• Mezunluğun belirli eksileri olduğu gibi çok önemli artıları da mevcut. Fakat 2020 senesinde konuların çıkarılması vs mezunluğun avantajları tek tek dezavantaja dönüştü. Bu yüzden gözlemlediğim kadarıyla önceki senelere oranla bu sene 12ler çok daha başarılı. Çalışan bir şekilde yapıyor demek her durum için geçerli değil maalesef. 100bin civarında sıralama yapmışsanız, sonraki sene düzenli çalıştığınızda büyük ihtimal ileri çekeceksiniz. Ama aynı şeyi 20k-30k bandından bırakanlar için söyleyemem. Orada sınav anı ve kişinin sene içindeki disiplini gibi kişiden kişiye çok fazla şekilde değişen etkenler devreye giriyor.
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    76bindeydim 2019yksde hocam 88e geriledim bu sene konuların çıkması da işime baya taş koydu keza o konulara o döneme kadar sıkı çalışmıştım
  • Yalan ben iyi yaptim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2021in sefiri 2 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam tek tercih yaptım yerleşemezsem mezuna kalmış olacağım yine
  • whykine W kullanıcısına yanıt
    12k da güzel bir sıralama bu sıralama ile gideceğiniz üninin 3-4 ile devasa farkı olacağını sanma hocam üzmeyin kendinizi boşa
  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    her şeyi iyice analiz edeceğim mezuna kalırsam hocam gerçekten bu sene son şansım çünkü bi daha da kalınmaz üç kere max girilmeli zaten bu sınava ömür geçiyor
  • 42 den 18 e çektim değdi sayılır hep ayt kastım bu yıl ayt kolay olmasaydı çok daha iyi yapardım ama şanssızlık oldu işte

• 2019 hamda 52k
    2020 hamda 14k

Hocam konular çıkınca saldın mı, boşlamaya mı başladın dersleri yoksa sınavda sıkıntı falan mı çıktı? Anlattıklarına göre aşağı yukarı aynı şekilde çalışmışız. Ben de çıkan konulara 2 ayımı harcamıştım, hepsi bitmişti bayağı demoralize olmuştum. Neyse ki çok etkilenmeden döndüm geri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim arkadaşlarımdan sırf bu sene online olucak diye dondurup sınav düşünenler de var hocam öyle kesin yargılarınız olmasın yani Ha ama durum biraz farklı. Siz zaten her şeyi iyice analiz edince doğru kararı verirsiniz.
  • 84k'dan 47k'ya çektim ben de.TYT'de kafamı toplayabilsem çok rahat 25k yapardım

• quote:

Orijinalden alıntı: whoisnur

215 bin 90 bin 30 bine çektim
    Benzer şekilde: 176 bin, 88 bin, 38 bin
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Sınav anı evet doğru her bant için geçerli bir durum, ama bunun yanında disiplin de her bant için geçerli bence. 100k dan bırakıp yerinde sayan da olabiliyor, 20k 30k civarından bırakıp da. Bunun sebebi üstte arkadaşımızın bahsettiği gibi 'niye mezuna kaldık' sorusunun üstüne gidememek. Mezuna kalmamıza sebep TYT mi ? TYT ise spesifik olarak hangi ders, hangi konu ? Bu tarz detaylı sorulara cevap bulup üstüne gitmek gerekli. Hepsinin üstüne sınav anını da iyi geçirince başarı kaçınılmaz oluyor, kişiye bağlı hastalık vs. gibi durumlara girmiyorum tabii.

• 2019’da çalışmadım son 2 ay okula dahi gitmedim depresyondaydım 64k geldi
    bu sene sağlığım düzeldi çalıştım ilk 2k istiyordum 6k’ya çekebildim
    düzenli çalışmak ve mental olarak çökmemek bence tüm sırrı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.