Şimdi Ara

Mezun yılımı anlatıyorum tmler gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler tm olupta mezuna kalacaklar bu yazdıklarımı okuyun. Geçen yıl lys sonucum 112 k geldi ve ailem üniversiteye gitmem için baskı yapıyordu ben büyük baskılara rağmen kalmayı başrdım. İlk yılımda fazla çalışmadım temelimde yoktu sadece az buçuk temel attim diyebilirim. Her neyse ben mezuna kalma kararini aldiktan sonra temmuz ortası gibi yavaştan başladım. İlk olarak ne çalışacağıma karar vermiştim Lys matematik kasmaya karar verdim ve türevden başladım sabah 10 gibi derse geçip akşam 8 9 a kadar bir ders çalışma çilgınlıği ile ilerlemeye başladım ve dışarı cıkmadım. Geçen yıldan hatalarımı bildiğimden bu yıl tecrübeliydim ve son şansımdı. İnternetten Matakademiden türeve başladım bir yandan da geometri üçgenlerden başladım benimle birlikte mezuna kalan 3 samimi arkadaşim daha vardı ve arkadaşlarim beni sürekli dışarı çağırıyorlardı ama aldırış etmeden kasmaya devam ettim. Bana yakında pilimin biteceğini ve benim önüme geçeceilerini söylüyorlardı ama takmadan devam ettim ders dışı bilgisayardan film izledim ve bol bil tarih kitabı okudum odamda yaşar hale geldim resmen ama umrumda da değildi. İnternet ve kitaplarım bana yetiyordu böyle böyle ağustos sonuna kadar türev integral kural olarak bitirdim geometriden üçgenleri bitirdim ve Karekök lys mps ve sıradışı analiz lys mat ile dizi logaritma polinom trigonomeyti tekrar esip test cözdüm, önüme baktım. Sayısalcı kankam o günlerde eve geldi ve çözdügüm sorulara bakip şaşırdı ve anormal ders çalıştığimı söyledi. Ders yüzünden arkadaşlarımla bile koptuğumu anladım. Ekime kadar lys mat/geometri kasıp paragraf çözdüm. Dil bilgisi,ygs mat,coğrafya edebiyat bakmadım hiç ancak ekim ayı geldiğinde limit türev integral trigonometri diziler polinom logaritma falan hep bitmişti. Türev integral hariç diger lys konularindan temelim olduğundan rahattım. Ekim ayı gelince arkadaşlarımla aylar sonea buluştum. Hepsi eylülde başlamış ve mal gibi ygs ile başlamışlardı. Ben türev integral çözerken onlar üslü köklü çözüyordu. Bana ygsde bozguna uğrayacağımı söylediler ama aldırış etmedim. O günden itibarn yga mat başladım. Bilfen ve karekök ygs kitapları ve mps ile gittim. Aralık gibi 345 aldım ve 3 kaynaktan paralel gidip bir yandan da problem fasikülleri çözdüm. Lys matı ve parafrafı ihmal etmedim tabi. Ocak ayında ygs mat tamamen bitmiş lys mattan 2.dd karmaşik sayı falan vardı onlarında ygsye alındığini ögrenince kasmaya devam ettim ve coğrafya ve dil bilgisi baktım ve deneme başladım 2 ay nerdeyse hep ugs deneme ve lys mat cözdüm. Lys mat karekök bilfen 345 sıradışı analiz fem simetri nerdeyse bitti konu eksigm yoktu sadece integralden soru kaçirıyordum ve türev problemlerden sıkıntım vardı. Martta ygs girdim ve yıkıldım tam 55k geldi arkadaşlarım 88k 114k ve 72k idi ancak ben çok çalışmama ragmen karşılıgini alamadim. Ygs açıklandıktan sonra tekrar başlafım ve full mat geo kastım şuan may denemelerim 55-60 arası edebiyat 40-45 coğrafya 20-22 arası geliyor. Sınavdan sonra editleyeceğim beylrr insallah Akdeniz Hukuk cekerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55 60 mat 40 45 edebiyatla Akdeniz hedefleme daha iyisini yaparsın tebrikler bu arada

• çok güzel be,ben mezun yılımda hiç çalışamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu çalışma azmini nerden buluyosun ya sonucun bence büyük bir talihsizlik değil evet çalıştığının karşılığını alamamışsın ama sonuçta elinden geleni yapmışsın, için rahat olmalı tmsin çok iyi yerlere çekersin bu azimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: elione

hocam bu çalışma azmini nerden buluyosun ya sonucun bence büyük bir talihsizlik değil evet çalıştığının karşılığını alamamışsın ama sonuçta elinden geleni yapmışsın, için rahat olmalı tmsin çok iyi yerlere çekersin bu azimle

Hocam ben çok kavga ettim ailem ile ondan ders çalışma azmim var. Ek olarak bu yıl son şansım ondan çok bastırdım.

• ArapŞeyhi kullanıcısına yanıt
    inşallah çalışmalarının karşılığını lysde alırsın o zaman, başarılar
  • manyak mısın dostum ya akdeniz hukuka çok rahat yerleşirsin çünkü 20 binle kapatmış. 55 bin emeğinin karşılığı olmamış ama şu an zaten 20 bindesin. alternatifin varsa daha yüksek yerleri bile yazabilirsin sonuca göre azmini de takdir ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun sene psikolojisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Edebiyatı arttırın Ankara Hukuk falan da gelir hocam, azminiz takdire şayan tebrikler :)
  • Hocam edebiyatı 50+ çıkarsanız istediğiniz yere gidersiniz ygsyi sallamadan.
    İnşallah hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Edebiyatı arttırın Ankara Hukuk falan da gelir hocam, azminiz takdire şayan tebrikler :)

Teşekkürler hocam. Bana göre çalışdıktan sonra yapaılmayacak birşey değil. Zevk ve sefanızdan fedakarlık edince çok rahat oluyor.
  • Ben de 511k dan 73k ya çektim hocam bakalım lys de neler olacak

• Matakademi türev anlatmadıki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Matakademi türev anlatmadıki ?

geçen yıldan var nasıl yok ?
  • doğru çalışmanın ne kadar önemli olduğunu tekrar anlıyoruz
  • Dostum edebiyata az daha ağırlık ver, helal olsun yapacaksın inşallah

• durumumuz çok çok benziyor 150 k dan mezun kaldım temmuz gibi başladım lys matematik ile karekökten bildiğim kısımları çözdüm,bir yandan ygs çalışıyordum , ygs den önce lys mat bitmişti edebiyattan 2-3 dönem kalmıştı cumhuriyet bitmişti ,sırf lys değil ygsye de çok çalıştım bir sürü deneme paragraf ama sonucum 170k geldi çok çalıştım ama böyle geldi napalım dedim devam ettim hala çalışıyorum sınav bir an önce gelse diyorum, İnşallah bu sefer karşılığını alırız :)
    Link atarmısın matakademi türev integral anlatmadı hiç ve anlatmayacağını söyledi hep.

• Pardon analtmış ama 3 video. Yüzde 20 sini bile anlatmamış devamını yüklememiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.