Şimdi Ara

Mezun (tm) 200k'dan 50k'lara çekebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda derece yapanda var,60-70k dan 10 k için mezuna kalan da var. Ama ben ve benim gibi orta halli öğrenci grubuda var.

2013 y-tm1: 198bin
    HEDEF 2014 y-tm1: 50binler

Ne dersiniz,yapılabilir mi? Benim durumumda olan arkadaşlarda bilgilenmiş olur. Varmı verilebilecek güzel örnekler? Tavsiyeler,söylemek istedikleriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri

Arkadaşlar forumda derece yapanda var,60-70k dan 10 k için mezuna kalan da var. Ama ben ve benim gibi orta halli öğrenci grubuda var.

Ne dersiniz,yapılabilir mi? Benim durumumda olan arkadaşlarda bilgilenmiş olur. Varmı verilebilecek güzel örnekler? Tavsiyeler,söylemek istedikleriniz neler?

daha yukarıyı hedefle bence birde matematik geometriden internetten dersleri izlemeni tavsiye ederim mat-geo yaptıktan sonra edebiyetı her türlü yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: EDD.tr

quote:

Arkadaşlar forumda derece yapanda var,60-70k dan 10 k için mezuna kalan da var. Ama ben ve benim gibi orta halli öğrenci grubuda var.

daha yukarıyı hedefle bence birde matematik geometriden internetten dersleri izlemeni tavsiye ederim mat-geo yaptıktan sonra edebiyetı her türlü yaparsın

Kardeş mat-geo için özel ders düşünüyorum. Ne dersin? mat neyse ama geometrim 0.

• 2012

tm 1 183k
    tm 2 163k
    tm 3 152k

2013

tm1 66k
    tm2 52k
    tm3 38k

çalış dostum.başka bir yolu yok.1 yıl boyunca hayatının önceligi ders olsun.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş mat-geo için özel ders düşünüyorum. Ne dersin? mat neyse ama geometrim 0.

sen bilirsin ama özel dersten önce internette dersleri izlemek senin için daha iyi olur ön bilgin olur hoca da anlatırsa iyi temel yaparsın geodan sürekli soru çözmen gerekiyor birde 3 boyutlu düşünmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

2012

tm 1 183k
    tm 2 163k
    tm 3 152k

2013

tm1 66k
    tm2 52k
    tm3 38k

çalış dostum.başka bir yolu yok.1 yıl boyunca hayatının önceligi ders olsun.

Helal olsun Kesinlikle haklısın usta Anlaşılan seninde mat-geo zayıfmış.nasıl hallettin? nereyi tercih ettin ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen bilirsin ama özel dersten önce internette dersleri izlemek senin için daha iyi olur ön bilgin olur hoca da anlatırsa iyi temel yaparsın geodan sürekli soru çözmen gerekiyor birde 3 boyutlu düşünmek lazım

Evet ön hazırlık çok daha iyi olacaktır.Çok teşekkür ederim kardeş tavsiyelerin için hayırlı iftarlar şimdiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayısal 329K'dan 30K'ya
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 300k dan 15k mezunum sıkı bi çalışma içerisine gircem. olmayacak bişi mi hedefliyorum yoksa . günlük en az 5-6 saatlik sistemli bi çalışma
  • 2. yılım olunca matematigi yazın çalışmaya başladım.(ygs kısmını ).19-20 net yapıyordum.böyle böyle konu açıgı , soru açıgı filan derken dershanede 25 net yapmaya başladım başlarda.ama bir türlü kendime güvenemedim.(fen bilimler)

bu matematikle sınava girmem dedim.birde ikinci yıl yani ne yapıcaksam yapıcam artık bi üçüncü yılım olmucak.şimdi daha yeni yeni 25 net yapıyorum.ileride konular zorlaşıcak e birde sınav stresiydi falan filan o düşücek gerçek sınavda 17-18 nete hiç bir işime yaramıcak.benimde o kitapçıkdan bi şekilde 350 ye yakın puan çıkarmam lazımdı.bende matematigi boşladım.türkçe ve sosyali mükemmelleştirmeye çalıştım.yapamadıgım mat ve geo sorularını türkçe ve sosyalden kapatmaya çalıştım.işe yaradı bu çalışma planı.( rehberlik hocası her ne kadar karşı çıksada 2.yılım oldugu için kazanamazsam yanan ben olucaktım.e matematikdede kendime güvenemiyordum o yüzden dinlemedim hocayı + hedefim 450 civarı bir puan olsaydı bu taktik işe yaramazdı.ne yaparssan yap güzel puan için matematigi yapmak zorunda ögrenci)

türkçeden dil anlatım eksigim vardı.hep 29-30 net yapardım ilk yılımda.bu yıl çalışınca ygs de 38d 1y geldi.
    sosyalim fen bilimleri denemelerinde 35 net civarı gelirdi hep.gerçek ygs de 32d 5y geldi.kötü geldi yani.
    mat 12d 3y.(puan hesaplama sitelerinden planını istedigin puana göre yap.yani senin istedigin puan matdan 5d 3y yi bile kabül ediyorsa kimseyi takma bu matematikle yapamazsın filan demelerine )

lys matematigim 18d 1y
    edebiyat 49d 1y (yine matematikten yapamadıklarımı edebiyattan kapatmaya çalıştım )

matematik netlerim bu kadar azken 66k geldi.sen 50k istiyorsun çok rahat yaparsın yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanuni94

ben 300k dan 15k mezunum sıkı bi çalışma içerisine gircem. olmayacak bişi mi hedefliyorum yoksa . günlük en az 5-6 saatlik sistemli bi çalışma

Tecrübeliler daha iyi cevaplar sanki bu soruyu usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

2. yılım olunca matematigi yazın çalışmaya başladım.(ygs kısmını ).19-20 net yapıyordum.böyle böyle konu açıgı , soru açıgı filan derken dershanede 25 net yapmaya başladım başlarda.ama bir türlü kendime güvenemedim.(fen bilimler)

bu matematikle sınava girmem dedim.birde ikinci yıl yani ne yapıcaksam yapıcam artık bi üçüncü yılım olmucak.şimdi daha yeni yeni 25 net yapıyorum.ileride konular zorlaşıcak e birde sınav stresiydi falan filan o düşücek gerçek sınavda 17-18 nete hiç bir işime yaramıcak.benimde o kitapçıkdan bi şekilde 350 ye yakın puan çıkarmam lazımdı.bende matematigi boşladım.türkçe ve sosyali mükemmelleştirmeye çalıştım.yapamadıgım mat ve geo sorularını türkçe ve sosyalden kapatmaya çalıştım.işe yaradı bu çalışma planı.( rehberlik hocası her ne kadar karşı çıksada 2.yılım oldugu için kazanamazsam yanan ben olucaktım.e matematikdede kendime güvenemiyordum o yüzden dinlemedim hocayı + hedefim 450 civarı bir puan olsaydı bu taktik işe yaramazdı.ne yaparssan yap güzel puan için matematigi yapmak zorunda ögrenci)

türkçeden dil anlatım eksigim vardı.hep 29-30 net yapardım ilk yılımda.bu yıl çalışınca ygs de 38d 1y geldi.
    sosyalim fen bilimleri denemelerinde 35 net civarı gelirdi hep.gerçek ygs de 32d 5y geldi.kötü geldi yani.
    mat 12d 3y.(puan hesaplama sitelerinden planını istedigin puana göre yap.yani senin istedigin puan matdan 5d 3y yi bile kabül ediyorsa kimseyi takma bu matematikle yapamazsın filan demelerine )

lys matematigim 18d 1y
    edebiyat 49d 1y (yine matematikten yapamadıklarımı edebiyattan kapatmaya çalıştım )

matematik netlerim bu kadar azken 66k geldi.sen 50k istiyorsun çok rahat yaparsın yani.

Kardeş önce konuşmuştuk biraz yine söylüyorum söylediklerin bizim gibiler için ideal şeyler.Tamam çalışarak her şey yapılır doğrudur ama bizde bir yere kadar.Mat-geo dakiğ açığımı edebiyattan kapatmam lazım dediğin gibi başka yolu yok. Yine içimizi rahatlattın Allah razı olsun

• 1 yıl çok üzün bir süre . çalışan rahat yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

1 yıl çok üzün bir süre . çalışan rahat yapabilir

İnşallah hep beraber yaparız usta
  • Çekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead94

Çekebilir.

usta fazla kısa ve net oldu tabi met-geo da 80de 60 yaparsan 20k ya bile gelebilir ama bizde mat-geo zayıf,yapsak yapsak taş çatlasa 80de 40 olur. ona göre yorum yap bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead94

Çekebilir.

usta fazla kısa ve net oldu tabi met-geo da 80de 60 yaparsan 20k ya bile gelebilir ama bizde mat-geo zayıf,yapsak yapsak taş çatlasa 80de 40 olur. ona göre yorum yap bence

80'de 40 yapsan 30mat 10geo güzel bir ygs ile 8bin bile yaparsın, biliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak yapılmaya yapılır da sana sorayım sen bu sınavı verdiğin sene % kaç çalıstın verim durumun nasıldı hani ygsden sonra çalısmayı bıraktın mı yoksa daha da mı abandın hani kendin kendine bul cevabı eğer çalısabileceğinin en iyisini çalıstıysan bu derecedeysen zor ama o kadar iyi çalıstığını sanmıyorum hatta iyi bile çalısmamıssındır tahminen
  • Arkadaşım 350k dan 90k ya çekti snde çekersin
  • ben 500 bnden 15 bne cekmei planlıorum sen ine iisin ama köpek gibi calıscam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

bak yapılmaya yapılır da sana sorayım sen bu sınavı verdiğin sene % kaç çalıstın verim durumun nasıldı hani ygsden sonra çalısmayı bıraktın mı yoksa daha da mı abandın hani kendin kendine bul cevabı eğer çalısabileceğinin en iyisini çalıstıysan bu derecedeysen zor ama o kadar iyi çalıstığını sanmıyorum hatta iyi bile çalısmamıssındır tahminen

Kardeş sana şöyle söyleyeyim, hiç çalışmadım desem yeridir. 3 gün ardı ardına oturup ders çalıştığımı hatırlamıyorum.Ygs'den sonra da gelecek yılın planlarını yapmaya başlamıştım bile. Ygs6 223k. Çeke çeke 198k ya çektik işte.Edebiyata felan hiç bakmadım sadece islamiyet öncesini biliyordum diğer konular Allah'a emanetti.coğrafyayı okulda dinlediğim kadar. Mat-Geo yu hiç söylemeyeyim istersen

LYS Edebiyat 30net, , Coğrafya 12.25net, Mat 4.75net, Geo -0.50net.

Şimdi ne söylemek istersin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.