Şimdi Ara

Mezun (tm) 200k'dan 50k'lara çekebilirmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Durumlarımız hemen hemen aynı inşallah başarırız
  • Neredeyse aynı durumdayız. Benim 300klarda TMler. Bu sene puanım kesilecek 50k yapamayacağım ama 80-90 planlıyorum.

Ayrıca geçen sene kuzenim 245-250 puan yapmıştı TM'de. Sıralmayı bilmiyorum ama o da 300k civarıdır galiba. Bu sene 70k ya indirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 18 Ağustos 2013; 17:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Neredeyse aynı durumdayız. Benim 300klarda TMler. Bu sene puanım kesilecek 50k yapamayacağım ama 80-90 planlıyorum.

Ayrıca geçen sene kuzenim 245-250 puan yapmıştı TM'de. Sıralmayı bilmiyorum ama o da 300k civarıdır galiba. Bu sene 70k ya indirdi.

Maşallaaaah Sen tercihte geldide gitmedinmi ki, niye kesilecek puan?

• Ailem zorla aöf yazdırmıştı. Aöf'ten 4 yıllık bir yer yaz da 2. üniversite olarak bir kenarda dursun diye. İşletme yazdım ben de. Ona da kontenjan gelmiş haberim yoktu. 40 puan geliyordu şimdi 20 puan gelecek. Acayip kötü bir olay. Yapmaya çalışacağız bir şekilde artık.
    Kuzenime 50 puan gelip 70k yaptı ama bana bu sene 20 puan gelecek olması çok koyuyor. 30 puanlık farkı daha çok çalışıp kapatmaya çalışacağız artık.
  • Bence yaparsın. Benim de hedefim 170li bişey k dan 20 k ya çekmek :D ben inanıyorum sen de inan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Ailem zorla aöf yazdırmıştı. Aöf'ten 4 yıllık bir yer yaz da 2. üniversite olarak bir kenarda dursun diye. İşletme yazdım ben de. Ona da kontenjan gelmiş haberim yoktu. 40 puan geliyordu şimdi 20 puan gelecek. Acayip kötü bir olay. Yapmaya çalışacağız bir şekilde artık.
    Kuzenime 50 puan gelip 70k yaptı ama bana bu sene 20 puan gelecek olması çok koyuyor. 30 puanlık farkı daha çok çalışıp kapatmaya çalışacağız artık.

Usta her işte bir hayır var diyelim artık.Belki de bu olay seni daha kamçılayacak

Allah yar ve yardımcımız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Bence yaparsın. Benim de hedefim 170li bişey k dan 20 k ya çekmek :D ben inanıyorum sen de inan.

TM-1 den mi çekeceksin kardeş ? Matematik nasıl?
  • -Hain-Dom-Dom- kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu? Merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 14 Temmuz 2015; 20:54:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.