Şimdi Ara

Mezun senesinde sıkılmamak için dershaneye gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başta dershaneye kesinlikle gitmeyeceğim falan diyordum. Ama evde şimdiden sıkıldıysam sene sonuna kadar kesin sıkılırım bence. Hataydayim Uğur harici pek bir alternatif yok. Uğurda da geçen sene alt sınıflarda olduğum için ilgi falan görmedik. Hep en kötü hocaları verdiler. Öğrenci kalitesi ve hoca kalitesi baya iyiydi ama. ( Üst sınıfların hocaları iyi olanlar tabi) birde başarı olarak tüm uğurlar içinde en iyisi sanırım. Yaptıkları rauntlarda en iyiler bizden çıkıyordu.

Ne yapsam bilmiyorum. Uğur a gideyim mi yoksa evde mi çalışayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 12.sınıfta uğura gittim bizim dershanede sadece 1.sınıflara ilgi gösteriyorlardı sadece onlara ek ders koyuluyordu fakat başka alternatifim olmadığı için mezun senemde de uğura gidicem nedense mezunlarla aşırı ilgileniyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havyarlı Dolma -- 9 Temmuz 2017; 19:17:14 >
  • Havyarlı Dolma kullanıcısına yanıt
    Hacı sen dershaneye gerek duyduğun için mi gidiyorsun yoksa sıkılmamak için mi

Bir de şey soracağım. Eğer tekrar uğura gidersem geçen sene verdikleri kitapları mi verecekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Hacı sen dershaneye gerek duyduğun için mi gidiyorsun yoksa sıkılmamak için mi

Bir de şey soracağım. Eğer tekrar uğura gidersem geçen sene verdikleri kitapları mi verecekler?

12.sınıfta çalışma disiplinim yoktu ondan gittim bu sene ise kaliteli hocalar olduğu için gidicem.Ben pek çevre edinmeyi sevmem kız arkadaşım var o yetiyor .Kitap konusunda yine rauntunkiler verilcek sanırım ileriki günlerde gidicem dershaneye o zaman sorarım.
    Anladım. Ben de çok sosyal sayılmam. Asosyalde degilim ama sıkılıyorum. O yüzden mecbur gideceğim sanırım.

Bende sınavdan sonra gidip konuşayım. Aynı kitapları vereceklerse tekrar para ödemek istemiyorum. Bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yine de şansımı deneyeceğim

• Geçen yıl uğurun verdiği kitaplar güzelmiydi?
  • Mezuunn kullanıcısına yanıt
    İki farklı yayın verdiler bize. Rauntun kendi kitapları beş para etmez. Hem sorular çok kalitesiz hem de cevap anahtarı yalnızca ınternette var. Kimse çözmedi o kitapları zaten.

Sonra DC verdiler. Basit bir yayın. Ben pek çözmedim bunları . Ama altta cevap anahtarı falan vardı. Sorularda çok kötü sayılmazdı. Cozenler vs vardı sınıfta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    7 yıl önce açıldı
    25 yaşında dershaneye gitmek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin
    Teşekkür ederim sanada kolay gelsin

• Sadece sıkılmamak için dershaneye gidiyorsan bence spora da gidebilirsin hem daha ucuz hem daha faydalı olur.
  • Gitme!!!

• BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Spora gidiyorum zaten. Ama orada pek bir ortam olduğu söylenemez. O yüzden bir dershaneye gerek duyuyorum :(

• Mek. kullanıcısına yanıt
    Pek işe yaramayacağını bile bile gideceğim sanırım. Ailemin git baskısı da var bir yandan.

Ise yaramicak degil reis negatif yonde etkilicek buyuk ihtimal

• Yanlış yaparsın bence. Ki ortalamanın üstü bir öğrenci değilsen her ilde şubeleri olan bir dershaneye gitmek çok akıllıca bir davranış değil gözümde

• Mek. kullanıcısına yanıt
    Korkutma beni yav Olumsuz bir etkisini gördüğüm an bırakırım zaten. Sadece denemelerine girerim

Ne bileyim aklıma sıkılmamak için başla bir şey gelmiyor. Spora da gidiyorum ama o ortamin yerini tutmuyor sanki. Etrafta fazla soru çözdüğümde hava atacak birilerini arıyorum daha çok

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    Uğurun her ilde şubesi var diye biliyorum. Yerel bir dershane değil yani

• Pahalı değilse git hocaaaam

Ben de ondan bahsediyorum :) ama sadece ihtiyacın olacak şekilde kullanırsan gayet yararlı da olabilir

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    12. Sınıfta 3800 istemişlerdi. Şimdide çok farklı bir şey istemezler sanırım. Pahalı ama çok aşırı pahalı değil yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.