Cidden öyleymiş arkadaşlar,sosyallik falan kenara bırakıyorum ama geçen seneki heyecanımın yarısına bile sahip değilim,emekli olduktan sonra halısaha giden yıldız futbolcu gibiyim,her şeyi bilen ama yorgun :D konularımı bitirdim denemelere başlıcam diyorum ya unutursam oluyor,ya şurdan soru kaçırırsam falan böyle kendime güvenim de baya azaldı,geçen sene tyt 60 yaparken uzay mühendisi olucam diyodum şimdi tyt 100 yapıyorum acaba kaydırma yapar mıyım acaba yığılma olur mu falan resmen tüm olumsuzlukları çeken mıknatıs gibiyim,monoton geçiyor ve şu sıra kendimi toparlayamıyorum sizce o eski heyecanı nasıl kazanabilirim? siz de durumlar nasıl? |
MEZUN PSİKOLOJİSİ-HEYECANI KAYBETME-GENEL DURUMLAR-YORGUNLUK

-
-
Dışarı çık hava al varsa arkadaşlarınla takıl sohbet et bağ bahçe girebiliyorsaniz gidin piknik vs kendini dışarı at
sen evde ders calisirken disarida hayat devam ediyor bazen algilaman degisebilir ama sosyallesmen lazim
yukarıdakileri yapamam diyosan film izle evde güzel bir gun gecir markete git aburcubur al kendine mola ver 1-2 gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de mezunum. Hedefim olmasına rağmen bende de var benzer hisler :/
aga ben 12yim bende de var aw. biz de sizden farklı değiliz . evde geçirmek bu süreci çok çok zor.
-
Benim hedefim harp okulu ama iş çalışmakla bitmiyor ya sağlıkta elenirsem diye içim içimi yiyor.Bu da aşırı motivasyonu mu bozuyor.Harp okulu harici bir şey de istemiyorum boşa çalışmış gibi hissediyorum.Hayatı sorguluyorum vs son 1 aydır böyle
-
Ekim-Aralik aylarinda çalışmaya ara vermiştim zorunluluktan olmuştu ama sınav heyecanımı yerine getirdi yazdan beri çalışıyorsan bı ara ver be kardeş -
valla yazdan beri nerdeyse çalışmadığım gün yok bazen netler düşüyor falan moral kalmıyor ama bir şey öğrendim son ayda netleri kafaya takmıcan
-
yok dostum ya olay sosyallikle alakalı değil zaten hemen hemen her gün dışarıdayım ama sınava olan heyecanı kaybettim yani çok basit bir örnekle geçen sene tyt de iyi net yapınca baya seviniyordum şimdi sanki bu benim masa başı işimmiş gibi geliyor robotlaştık galiba
-
ekimde başladım aslında da şu son 1 ayda bu psikoloji çöktü halbuki aralığa kadar ne güzel gidiyordu
-
2 haftadır çok fena saldım 85 tyt 65 ayt gidiyorum fene başlamam lazım cumhuriyete başlamam lazım integrale başlamam lazım ama yok aga gerçekten 0 istek oturamıyorum bile
hocam sınavla birlikte mülakatlara da çalış spor da yap sigara içiyorsan içme gerçi biraz da şans bu sene aklında hiç öyle bir şey olmayan arkadaşım msü girdi sonra mülakatlara da girdi şu anda hava astsb'da sigarada içiyordu pek bir spor geçmişi de yok sen yine de elinden geleni yap
-
Hocam kursa gidiyor musunuz? -
spor konusunda bir sıkıntı olacacağını düşünmüyorum asıl sıkıntı sağlık .Sağlıkta bir şey çıkıp elenirim diye korkuyorum.
-
yolun açık olsun..
-
hayır
-
eyvallah,senin de
-
Dinlen biraz istersen 3-4 gün kitaplardan dersten uzaklaş bence -
Hocam 2 3 gun kıyın ayrilin dersten pazartesi baslayin neler kazanacağınızı dusunun yaparsanız ne olacağını yapmazsanız ne olacağını harbi harbi gözlerinizi kapatip 5 10dakika -
Vucudunu şaşirt sabah 5 de calis biraz yade gece 1 2 de gunluk isleri kullananmadigin elinle yap bir sey degil
Benzer içerikler
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- sözel ilk 100 netleri
- matematik mühendisliği maaş
- askeri tıp nasıl okunur
- diş hekimi maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X