Şimdi Ara

Sınav senesi gelen rahatlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu sene 12ye geçtim. 9. ve 10. Sınıfı bomboş geçirdim. 11 de yks nin öneminin farkına vardım açığa geçtim ve çalışmaya başladım. İyi bir sonuç yapmak için geç kaldım korkusuyla sabahın köründe kalkıp ders çalışıyordum. Bir ara öyle dert etmiştim ki gece uyurken farkında olmadan stresten dişlerimi sıkıyordum. Sosyallik falan da kalmadı tabii. Şimdi ne oldu derseniz hiçbir kaygım yok öyle iyi netlerim de yok ama oturup adamakıllı ders çalışamıyorum sıkılıyorum. Kendimi fazla tembel hissediyorum. Böyle giderse bir halt yapamayacağımı da biliyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın içimi dökmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A79096BE -- 17 Ekim 2024; 0:39:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Farklı ortamlarda çalışmayı deneyebilirsin kütüphane gibi yerler insanı çalışmaya itiyor, gün içinde sevdiğin derslerden başlayabilirsin ama bir yerden sonra insanın kalkıp ısrarla masanın başına geçmesi gerek.

Sosyalliği şu anda kafana takma üniversitede istemediğin kadar fırsat çıkacak

• Memlekete çöpçü de lazım kinq sıkma canını devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinçaltında kendini seneye bırakmış olabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun biraz da kütüphanede çalışmayı deneyeceğim.

• 11'de açığa geçerek hayatının hatasını yapmışsın çalışamaman normal 3-4 seneye iyice kafayı yersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SINAV ZOR OLACAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.