Şimdi Ara

mezun olduğum için akbilim yok, kardeşiminki kayıp ettik diye yenisini çıkartsak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene daha hazırlanacağım için akbilim artık indirimli basmıycak, kardeşiminkini kayıb ettik die gitsek ne olur?(lise 2 ye gidiyor). bir ceza parası falan verip yenisi cıkartabiliyormuşsun heralde, önceki kart iptal mi oluyor ?

• İptal olmuyor
    Chaos marines candır bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

İptal olmuyor

ayıpsın fena kasıyorum retrubition ama cok az oynayan var bilen fazla yok bu oyunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

İptal olmuyor

ayıpsın fena kasıyorum retrubition ama cok az oynayan var bilen fazla yok bu oyunu :)

Ben de figürleriyle, board oyunlarıyla ilgileniyorum ankarada. Retribution oynadım epey kampüste arkadaşlarımla. Steamde ekle oynarız bi ara :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bu kafayla daha çok hazırlanırsın
  • Ne gerek var böyle işlere ? Gün içerisinde nelere para harcanıyor arkadaşlarınla birşeyler içtiğinde kafadan 5-10 gidiyor. Ayrıca bunun rezil olma kısmıda var diyelim sen halletin herşeyi öğrenci olmadığın halde 1.00 tl basıyorsun. Şoförler bunu anladığında sana tepki gösterdiğinde 0,75 kuruş için koca otobüse rezil olmaya değermi ? 0,75 kuruş vermemek için bukadar kafa yormak akıllıcamıdır ? Ayrıca başkasının kartını kullanman yasak şoför eğer yakalarsa karakola kadar yolu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Ne gerek var böyle işlere ? Gün içerisinde nelere para harcanıyor arkadaşlarınla birşeyler içtiğinde kafadan 5-10 gidiyor. Ayrıca bunun rezil olma kısmıda var diyelim sen halletin herşeyi öğrenci olmadığın halde 1.00 tl basıyorsun. Şoförler bunu anladığında sana tepki gösterdiğinde 0,75 kuruş için koca otobüse rezil olmaya değermi ? 0,75 kuruş vermemek için bukadar kafa yormak akıllıcamıdır ? Ayrıca başkasının kartını kullanman yasak şoför eğer yakalarsa karakola kadar yolu var.

koyarım cüzdanın içine açmayada gerek yok, basar geçerim zaten kardeşimin ha illa sorun olursa yanlışlıkla almışım derim geçerim. otobüslerde okadar beleşe binenler var sorun olmuyorda biz 40 50 kuruş az verecez onun hesabınımı yapacaklar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankarada öğrenci ile tam arasında 45kuruş var. eğer öğrenci basıp kart göstermezsen ümüğünü sıkıyorlar.
    yani evet, 10 kuruşun bile hesabını yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.